Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-26-18, 11:15 AM   #41351
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
唔算好肝,但十分煩躁,場場都10回合以上
昨晚清體加清功德玉+符,用了個幾鐘

今朝換晒所有重要野後,即時轉了用4張寶石翁3回合隊,
李書文(寶石翁)+自爆弓(寶石翁)+大腿孔明(任意禮裝); 後排:騎金時(寶石翁)+呂布(寶石翁)+任意加成角
感覺即時好好多

edit: 有d位唔知係有心定無意地令人十分煩躁,
例如自爆弓炸三隻惡魔係剛剛好差一千幾百炸唔死(要上master加攻),
騎金時寶具剛剛好又係殺唔到大惡魔,要加普攻,
李書文寶1寶具又係差幾千殺唔倒阿周那,要補一下普攻,第3張卡先可以用呂布寶具殺迦爾納

此篇文章於 04-26-18 11:23 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 11:49 AM   #41352
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
冇servant送冇打
又gow又mhw邊有時間打
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 06:40 PM   #41353
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
最緊要換子彈 歯輪 書頁同骨
其他求其啦
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 09:25 PM   #41354
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: gingq7 查看文章
唔算好肝,但十分煩躁,場場都10回合以上
昨晚清體加清功德玉+符,用了個幾鐘

今朝換晒所有重要野後,即時轉了用4張寶石翁3回合隊,
李書文(寶石翁)+自爆弓(寶石翁)+大腿孔明(任意禮裝); 後排:騎金時(寶石翁)+呂布(寶石翁)+任意加成角
感覺即時好好多

edit: 有d位唔知係有心定無意地令人十分煩躁,
例如自爆弓炸三隻惡魔係剛剛好差一千幾百炸唔死(要上master加攻),
騎金時寶具剛剛好又係殺唔到大惡魔,要加普攻,
李書文寶1寶具又係差幾千殺唔倒阿周那,要補一下普攻,第3張卡先可以用呂布寶具殺迦爾納
戈關我咁3回合
孔明(活動禮)+星3美杜沙(突寶石)+呂布(突寶石)+賴光(聖夜晚餐)+隨便兩隻加成角和禮裝

掉落每款+3

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-18, 10:21 PM   #41355
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

孔明 迦爾納 羽蛇
羽蛇同迦爾納兩回合打晒三隻惡魔
之後羽蛇寶具秒大惡魔
第四回合迦爾納All-in搞掂

轉人禮裝已經滿左唔想用

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 04-27-18, 12:59 AM   #41356
gingq7

引用:
作者: GN00508771 查看文章
戈關我咁3回合
孔明(活動禮)+星3美杜沙(突寶石)+呂布(突寶石)+賴光(聖夜晚餐)+隨便兩隻加成角和禮裝

掉落每款+3
唔錯,已抄
不過我奶光已絆10左成年, 改用肯娘(寶4)
舊 04-27-18, 01:21 AM   #41357
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: gingq7 查看文章
唔錯,已抄
不過我奶光已絆10左成年, 改用肯娘(寶4)
我都10左好耐

肯娘夠力咩?

此篇文章於 04-27-18 03:24 AM 被 GN00508771 編輯。
舊 04-27-18, 07:16 AM   #41358
gingq7

引用:
我都10左好耐

肯娘夠力咩?
我技444寶4, 禮裝用亞周那(神性特攻+30%), 會微妙地差少少, 只能殺一隻, 另一隻我用master定身定住...
我估升下張禮裝或升技(或寶5)應該可以殺晒兩隻
舊 04-27-18, 03:46 PM   #41359
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

罪大決算
映像メディア・プラットフォームはモバイル機器向けゲームアプリケーション「Fate/Grand Order」が引き続き好調だったことにより、増収となりました。

舊 04-29-18, 11:48 AM   #41360
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
雖然就完
孔明﹝活動禮﹞加大英雄寶具,之後加路納孔明各一張卡就過三惡魔
副賬我女王寶具,主賬就金時打大惡魔
加路納我裝神性特,寶具帶走
3tk

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-18, 06:10 PM   #41361
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
開工打AP啦 (X
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-18, 06:12 PM   #41362
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

7點

然後終於有所羅門式活動

舊 04-29-18, 06:26 PM   #41363
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

※アキレウス、ケイローンはピックアップ期間終了後にストーリー召喚に追加されます。

舊 04-29-18, 07:02 PM   #41364
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
入game都入唔到

又要花式派石引樓上個種課長多課十單了嗎?

齊傲天變出黎個隻法夫納整型成隔離棚gbf隻巴哈

難得今年有似樣d既新活動,唯有派平時唔多可能用得上既jack、女帝同莫太郎出黎(?

凱隆P個SKILL SET似樣過腳後跟好多...腳後跟你是來這邊當CEO的沙包和阿塔喵喵的跟班對吧?

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-29-18 07:24 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-18, 07:37 PM   #41365
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

機率呢d野果然真係信唔過

舊 04-29-18, 08:04 PM   #41366
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

大成功教左180石
禮裝
3張4星1張5星
2張3星

三隻ケイローン 一隻巴車

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 04-29-18, 08:11 PM   #41367
gingq7

果然係3隻男角
舊 04-29-18, 08:23 PM   #41368
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
突滿J得禮,一張天草

一張K隆星
係咪我隻CEO守住個gacha口所以阿基連斯唔來

舊 04-29-18, 08:29 PM   #41369
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
常駐角+男人

等射斜好過,加上我有預感佢地係二部會有戲份先依個時機出AP活動咁騎呢(?

神抽(?

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-29-18 08:31 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-18, 09:01 PM   #41370
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

PSN  IDSauWong2015
老師 (黑Caster) 俾人打到呢
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-18, 09:05 PM   #41371
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
鬼叫你帶齒輪啊

舊 04-29-18, 09:11 PM   #41372
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
做不到2T 完
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-18, 09:15 PM   #41373
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

我反而去左打JACK

好缺塵

舊 04-29-18, 09:20 PM   #41374
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
副賬斜吾王,淚奔

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-18, 09:20 PM   #41375
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

PSN  IDSauWong2015
引用:
我反而去左打JACK

好缺塵
打多陣轉打JACK
你一講塵我都先醒起得返唔夠20粒塵...
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 01:51 PM

手機版 | APP版