Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-30-17, 05:42 PM   #551
okabe
God of Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: aquarius 查看文章
有新scenario世青篇
開始覺得隻game未必営運到好長..
http://www.4gamer.net/games/999/G999905/20170830083/

◆キャプテン翼~たたかえドリームチーム~
スペシャルゲスト:高橋陽一(『キャプテン翼』原作者)
ほか豪華出演者を予定

TGS請埋高橋
隻網頁版故事一早出哂,活動不停LOOP,都営運左6年先摺....
唔好睇少KLAB既能力_
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 05:45 PM   #552
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
有新scenario世青篇
開始覺得隻game未必営運到好長..
如果兩個月1次有新故事, 之後仲有世青, 奧運, 海外激戰編, 外傳, 短編, golden 23, rising sun等等, 應該最少有年幾兩年的
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 07:19 PM   #553
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: okabe 查看文章
http://www.4gamer.net/games/999/G999905/20170830083/

◆キャプテン翼~たたかえドリームチーム~
スペシャルゲスト:高橋陽一(『キャプテン翼』原作者)
ほか豪華出演者を予定

TGS請埋高橋
隻網頁版故事一早出哂,活動不停LOOP,都営運左6年先摺....
唔好睇少KLAB既能力_
咁又無睇少嘅
除咗SE D apps game hea玩吓外呢隻都會長期開住(畢竟係紅白機玩法)
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-17, 03:50 PM   #554
aquarius
Game Master

新迪亞斯射球能力值有7514
原本抽嗰個係5599
舊 09-01-17, 10:55 AM   #555
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
抽晒D石
對我黎講FES已完
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 04:12 PM   #556
okabe

開3次限無次中PICKUP角....
不過佢派石仲算多,唔係早就掛靴
舊 09-01-17, 04:35 PM   #557
aquarius
Game Master

玩到聽日應該可以嚟多次1抽
希望可以海㡳撈月..
舊 09-01-17, 05:10 PM   #558
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: okabe 查看文章
開3次限無次中PICKUP角....
不過佢派石仲算多,唔係早就掛靴
不過送果個CM十連,我中左SSR梅拿,算係執返身彩
依家源三無晒AP都可以換梅拿出黎頂頂
舊 09-01-17, 05:11 PM   #559
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
玩到聽日應該可以嚟多次1抽
希望可以海㡳撈月..
打Story mode拎石!!
今日岩岩開左新關嘛
舊 09-01-17, 05:27 PM   #560
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
棄左1排,而家隻game有冇咩改善左好多?XD

此篇文章於 09-01-17 05:37 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 07:07 PM   #561
okabe

引用:
作者: ShinDou 查看文章
棄左1排,而家隻game有冇咩改善左好多?XD
無,安心繼續棄吧XD 棄既人愈來愈多就有
舊 09-01-17, 07:42 PM   #562
aquarius
Game Master

キャプテン翼〜たたかえドリームチーム〜

引用:
作者: rinxlun 查看文章
打Story mode拎石!!

今日岩岩開左新關嘛

其實舊story very hard d 石我都未打晒..

與其搏運我寜願用嚟回復體力
中學生激戰篇都係咁用嚟衝破十萬P..
而家ranking第一位成三百幾萬.. crazy..
十名內都見有香港人

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 09-01-17, 11:21 PM   #563
ammms
渣根懦夫

註冊日期: May 2007
仲有冇迷途羔羊未入隊?
安西老師又可以收多兩個徒弟啦

舊 09-03-17, 12:32 AM   #564
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
有無人抽迪亞斯100石全炒

舊 09-03-17, 02:03 AM   #565
aquarius
Game Master

引用:
作者: lwl 查看文章
我30抽
第一抽好彩中倒掛史奈達
第二抽重覆咗奈布倫, 用嚟升技
第三抽炒咗全SR..
睇日本youtube片好多10或20抽都炒咗..

另外終於够金幣換SSR票
想問吓係咪用晒兩張就會無得回復
同埋SSR票中咩多..
舊 09-03-17, 02:54 AM   #566
lwl

引用:
我30抽
第一抽好彩中倒掛史奈達
第二抽重覆咗奈布倫, 用嚟升技
第三抽炒咗全SR..
睇日本youtube片好多10或20抽都炒咗..

另外終於够金幣換SSR票
想問吓係咪用晒兩張就會無得回復
同埋SSR票中咩多..
金幣Ssr券暫時只有兩張
我兩張都中重複SSR

舊 09-03-17, 03:25 AM   #567
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: lwl 查看文章
我星期四晚抽, 10抽卷及頭20抽全SR, 第3個10抽中3SSR, 雷獸強, 回力刀泰來及重複的舊速史, 諗住開始有運, 續繼抽, 點知抽下抽下, 不是唔中SSR, 就是重複, 最終ALL IN, 全晚抽咗成8百幾石(因為有之前特價入了3 PACK ), 除了之前3隻外, 中了王者翼(重複), 中學強(重複), 舊速史(再中), 新伍(重複)及新田. 因為除了新田是新的外, 其餘4隻都是重複, 所以個人即刻灰晒, 想棄game了.

我星期五全日都無開GAME, 有新故事及新強襲都無打, 直至夜晚, 我開GAME只想拿石就算, 點知抽1償石中了王者翼, 雖然重複, 但好像有D運, 於是打埋新故事, 儲夠50石再試多次, 點知中了泰仔, 雖然又是重複, 但好像抽親都有SSR, 於是課了1 PACK再抽, 我同自己講如果再唔中新的SSR就棄game, 點知30抽比我中到比爾(重複)及拿度尼, 咁我心雄又課多1 PACK, 最終最後1次10抽中了限定狄亞斯

現在球隊已經齊晒腳了, 我唔打PVP, 對電腦一定夠打, 所以我同自己講以後唔可以再咁樣課, 之後輕鬆無課打就算了

此篇文章於 09-03-17 03:28 AM 被 Leong 編輯。
舊 09-03-17, 03:40 AM   #568
aquarius
Game Master

引用:
作者: Leong 查看文章
我星期四晚抽, 10抽卷及頭20抽全SR, 第3個10抽中3SSR, 雷獸強, 回力刀泰來及重複的舊速史, 諗住開始有運, 續繼抽, 點知抽下抽下, 不是唔中SSR, 就是重複, 最終ALL IN, 全晚抽咗成8百幾石(因為有之前特價入了3 PACK ), 除了之前3隻外, 中了王者翼(重複), 中學強(重複), 舊速史(再中), 新伍(重複)及新田. 因為除了新田是新的外, 其餘4隻都是重複, 所以個人即刻灰晒, 想棄game了.

我星期五全日都無開GAME, 有新故事及新強襲都無打, 直至夜晚, 我開GAME只想拿石就算, 點知抽1償石中了王者翼, 雖然重複, 但好像有D運, 於是打埋新故事, 儲夠50石再試多次, 點知中了泰仔, 雖然又是重複, 但好像抽親都有SSR, 於是課了1 PACK再抽, 我同自己講如果再唔中新的SSR就棄game, 點知30抽比我中到比爾(重複)及拿度尼, 咁我心雄又課多1 PACK, 最終最後1次10抽中了限定狄亞斯

現在球隊已經齊晒腳了, 我唔打PVP, 對電腦一定夠打, 所以我同自己講以後唔可以再咁樣課, 之後輕鬆無課打就算了
之前睇片有人話買600石中咗, 成$2100..
其實leong兄你已經好好運了.. 勿棄game la
舊 09-03-17, 11:39 AM   #569
Leong
Crazy Gamer

引用:
之前睇片有人話買600石中咗, 成$2100..
其實leong兄你已經好好運了.. 勿棄game la
其實兩日加埋, 課金連埋送及打的無償的石, 我抽了差不多1,200石, 所以真的要戒課金了
舊 09-03-17, 01:25 PM   #570
Vanux
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
其實兩日加埋, 課金連埋送及打的無償的石, 我抽了差不多1,200石, 所以真的要戒課金了
見到Ching你個咁悲壯既課金故事, 我終於明白到我果駒駒250石一重複係幾咁微不足道, 亦明白到無咁既課金勇氣, 根本不配擁有限定. 實在令我釋懷..
Vanux 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-17, 01:59 PM   #571
lwl

引用:

實力的表現
中了心頭好也是值得
齊人多好

舊 09-03-17, 07:18 PM   #572
aquarius
Game Master

引用:
作者: Vanux 查看文章
見到Ching你個咁悲壯既課金故事, 我終於明白到我果駒駒250石一重複係幾咁微不足道, 亦明白到無咁既課金勇氣, 根本不配擁有限定. 實在令我釋懷..
其實我自己都係得8隻抽番嚟嘅
都會中重覆果吓都會O咀..
舊 09-04-17, 02:10 PM   #573
Leong
Crazy Gamer

月限活動剛完, 就即刻來個300萬download活動

先送你錢, 肥料及10石, 之後來個30石10抽全SR或以上+5%機率, 來回收玩家D石
舊 09-04-17, 03:17 PM   #574
aquarius
Game Master

引用:
月限活動剛完, 就即刻來個300萬download活動

先送你錢, 肥料及10石, 之後來個30石10抽全SR或以上+5%機率, 來回收玩家D石
唔止w
剛更新有新連戰event攞SSR超攻擊型GK若島津健
希望唔係中學生咁玩法儲event point
見D人衝ranking 1如果見到又嚟真係唔知有咩感受..
就自己而言apps game都唔想玩得咁趕

另新抽係意大利球員, 即新強襲果set
舊 09-04-17, 04:44 PM   #575
Leong
Crazy Gamer

引用:
唔止w
剛更新有新連戰event攞SSR超攻擊型GK若島津健
希望唔係中學生咁玩法儲event point
見D人衝ranking 1如果見到又嚟真係唔知有咩感受..
就自己而言apps game都唔想玩得咁趕

另新抽係意大利球員, 即新強襲果set
今次健威活動, 如果好似上次辛坦拿咁, 都OK, 應該像故事模式, 有廿幾石攞, 刷卡升B技到60LV

意大利POOL就擺到明, 用新SSR強襲引你哋抽

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 12:30 AM

手機版 | APP版