Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-02-13, 09:50 PM   #526
kimtch
God of Gamer

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
我會唔會係咁好彩 一打超總魚大就轉機...
好一個倍bait

此篇文章於 05-02-13 09:52 PM 被 kimtch 編輯。
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 09:58 PM   #527
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: kimtch 查看文章
我會唔會係咁好彩 一打超總魚大就轉機...
好一個倍bait
放置幾分鐘再入咪可以reset law
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-13, 09:59 PM   #528
kimtch

引用:
作者: ryvius123 查看文章
放置幾分鐘再入咪可以reset law
算數把啦, 我唔識呢d野同埋放幾分鐘再入都係冇reset, 完
舊 05-02-13, 10:16 PM   #529
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
算數把啦, 我唔識呢d野同埋放幾分鐘再入都係冇reset, 完
因為佢未打完, 通常5-6分鐘左右一定得, 開4個browser的話我屋企部電腦差不多每半個鐘就Hang一次, 次次開機入番去都比佢踢佐出來
舊 05-02-13, 10:22 PM   #530
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
咁你都中伏, 今期大獎你有機了

舊 05-02-13, 10:32 PM   #531
kimtch

好奇問, 你轉地拎隻3c9出黎 _咩?

btw 呢隻ksg我係唔會有興趣自己控.. 全部都係"朋友"玩.
舊 05-02-13, 10:49 PM   #532
阿魚

調整地上戰力既速度,
我轉左唔夠2分鐘你就中伏

舊 05-02-13, 11:44 PM   #533
kimtch

引用:
作者: 阿魚 查看文章
調整地上戰力既速度,
我轉左唔夠2分鐘你就中伏
你改機動你都唔係汁隻組頭假
舊 05-03-13, 12:47 AM   #534
阿魚

引用:
你改機動你都唔係汁隻組頭假
我想睇下最高戰力+有無座專用機師, 後尾放邊隻有幾多機動, 同戰力

其實我都唔知點解要解釋咁多

總之轉機之間約一兩分鐘左右
咁都中伏, 算你倒楣

此篇文章於 05-03-13 12:50 AM 被 阿魚 編輯。
阿魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 09:01 AM   #535
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
[路過]因為心有不甘[/路過]
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 11:38 AM   #536
阿魚

BUFF機唔夠, 自身用6倍機都唔可以次次5蛋

舊 05-03-13, 11:44 AM   #537
god3169hk
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2009
引用:
作者: 阿魚 查看文章
BUFF機唔夠, 自身用6倍機都唔可以次次5蛋
呢邊buff 機真係少左啲......
god3169hk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 11:57 AM   #538
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

出多佐DEL xd

此篇文章於 05-03-13 12:07 PM 被 ryvius123 編輯。
舊 05-03-13, 12:05 PM   #539
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: god3169hk 查看文章
呢邊buff 機真係少左啲......
因為長用BUFF都踢了

BTW, 其實都幾多BUFF人的, 但多數有單攻技

正常1個有攻技既BUFF+1個雙BUFF+倍機可以打出最大傷害
舊 05-03-13, 02:13 PM   #540
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
應該係因為我地少倍機, 所以唔多用BUFF人
所以而家換BUFF人??

舊 05-03-13, 03:01 PM   #541
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
應該係因為我地少倍機, 所以唔多用BUFF人
所以而家換BUFF人??
我真身已經好耐好耐好耐沒用過buff人啦

頭先睇過下隊內d buff, 如果快唔過魚大就用來加速, 快過佢就用來加攻, 加埋單攻應該有一半以上組合打到5s既, 我估

btw, 你隻姬絲237遠用來做buff會唔會哂佐d
舊 05-03-13, 03:07 PM   #542
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
我打5S都成日失敗

我地依家需要最少兩個課金人先可以一個月有一隻倍機玩下
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 03:11 PM   #543
AkaIITO
Game Master

引用:
我真身已經好耐好耐好耐沒用過buff人啦

頭先睇過下隊內d buff, 如果快唔過魚大就用來加速, 快過佢就用來加攻, 加埋單攻應該有一半以上組合打到5s既, 我估

btw, 你隻姬絲237遠用來做buff會唔會哂佐d
果時冇諗過會中紅卡...而且呢隻之前又唔係GB主力XD
連續兩次超總我都抽左次11連...結果唔想再提ORZ

舊 05-03-13, 03:12 PM   #544
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: spikekit 查看文章
我打5S都成日失敗

我地依家需要最少兩個課金人先可以一個月有一隻倍機玩下
我唸你都係當佢唔存在好d

如果你想打5s, 可以試試用bbc做buff, 只有你自己既攻buff快過魚大又或者你自己有207攻以上既速buff人應該得

引用:
果時冇諗過會中紅卡...而且呢隻之前又唔係GB主力XD
連續兩次超總我都抽左次11連...結果唔想再提ORZ
你而家用佢來打gb?

今晚睇我表演啦, 雖然9成9中垃圾

此篇文章於 05-03-13 03:38 PM 被 ryvius123 編輯。
舊 05-03-13, 03:37 PM   #545
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

del....
舊 05-03-13, 03:53 PM   #546
AkaIITO
Game Master

係呀, 打GB...反正出技都係睇運氣, 有適性應該好用D

引用:
今晚睇我表演啦
仲入坑??唔好做傻事ORZ

此篇文章於 05-03-13 03:55 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 03:54 PM   #547
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
你入坑佢物可以出坑囉

我當然唔想得我一個會抽

此篇文章於 05-03-13 03:56 PM 被 spikekit 編輯。
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-13, 03:56 PM   #548
AkaIITO
Game Master

引用:
作者: spikekit 查看文章
你入坑佢物可以出坑囉
連續入左兩次坑...等我爬返上地面先睇下有冇坑啦XD

舊 05-03-13, 05:03 PM   #549
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
係呀, 打GB...反正出技都係睇運氣, 有適性應該好用D

仲入坑??唔好做傻事ORZ
雖然係睇運, 但唔要攻BUFF加HP勝率會高好多

呢排4隻加埋中佐3條9+1隻地圖3星, 係時候要找數比笨大了
舊 05-03-13, 05:28 PM   #550
AkaIITO
Game Master

引用:
雖然係睇運, 但唔要攻BUFF加HP勝率會高好多

呢排4隻加埋中佐3條9+1隻地圖3星, 係時候要找數比笨大了
冇咁多HP技人可以食...而且都練到7LV又唔想DEL
由佢XD

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
SDガンダムオペレーションズ VOL.7 okabe PC電腦遊戲討論版 1001 03-22-13 04:51 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.6 okabe PC電腦遊戲討論版 1016 02-04-13 03:23 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.5 okabe PC電腦遊戲討論版 1014 01-22-13 09:44 PM
SDガンダムオペレーションズ VOL.3 okabe PC電腦遊戲討論版 1038 11-22-12 11:11 AM
SDガンダムオペレーションズ VOL.2 okabe PC電腦遊戲討論版 1013 10-31-12 09:09 AM

現在的時間是 02:25 PM

手機版 | APP版