Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版

主題工具 顯示模式
舊 07-13-05, 11:48 AM   #1
白薔薇騎士
God of Gamer
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
GAF 籃球隊練習時間及討論區2[10月為GAF 籃球隊準備月]

歡迎大家加入籃球隊!!

隊長:

名稱:白薔薇騎士
位置:前鋒
身高:187cm
年資:四年

隊員:

名稱:電車 (Rienno)
身高:168cm (64kg)
年資:無經驗

名稱:邦
位置:後衛,前鋒
身高:176cm
年資:一至兩年

名稱:AE86
位置:
身高:169cm
年資:無經驗

名稱:麥C
身高:176cm (10x kg)
年資:八至九年

名稱:Misaki Taro
身高:178cm
年資:三至四年

名稱:阿Ming (Majicman)
身高:175cm
年資:六年

名稱:Monkey
位置:後衛
身高:173cm
年資:九年

名稱:Barry (啤梨王子)
身高:180cm
年資:八年

名稱:Anthony (kircheis)
身高:162cm
年資:一年

名稱:小忍 (nickor承)
位置:中鋒
身高:183cm
年資:四年

名稱:阿歡 (David)
身高:180cm
年資:八至九年

名稱:
位置:
身高:
年資:

前回討論區

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome

此篇文章於 09-29-05 09:51 AM 被 白薔薇騎士 編輯。
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-05, 11:55 AM   #2
白薔薇騎士
まきちゃん

各位新成員請補回自己d資料

我們仍接受新會員

天道語錄:
舊 07-13-05, 11:56 AM   #3
邦。AxC
Game Master
AxC

講番先~~
this sunday afternoon 摩士~~~
but time is not yet decided...
i preferr 1430 , not 1600
due to i have to pactice indoor at 1700...............

舊 07-13-05, 12:01 PM   #4
白薔薇騎士
まきちゃん

我都讚成打14:30
16:00我唔得閒
麥c曬下係唔會死

星期日打波meeting

時間:17/7(星期日)14:30
地點:摩士籃球場

出席隊員:
1.白薔薇騎士
2.邦 AXC

天道語錄:
舊 07-13-05, 12:46 PM   #5
邦。AxC
Game Master
AxC

1430好野~ 隊長萬歲
i will have 3 friends join our meeting

舊 07-13-05, 01:48 PM   #6
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
另外..隊長帶支蚊怕水來..上次我做左第二個目標

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-05, 02:11 PM   #7
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: 嘖HEIHEI
另外..隊長帶支蚊怕水來..上次我做左第二個目標
放心我會帶

天道語錄:
舊 07-13-05, 10:57 PM   #8
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
名稱:阿Ming (DARK ANGEL)
身高:175cm
年資:六年+一年

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-05, 11:31 PM   #9
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
名稱:JacKy(煲機小王子)
身高:16Xcm
年資:5-6年
快d加我上去 >3<
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-13-05, 11:32 PM   #10
煲機小王子
Game Master

出席隊員:
1.白薔薇騎士
2.邦 AXC
[/QUOTE]
3.煲機小王子
舊 07-14-05, 01:08 AM   #11
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
我都讚成打14:30
16:00我唔得閒
麥c曬下係唔會死

出席隊員:
1.白薔薇騎士
2.邦 AXC
3.煲機小王子
4.啤梨王子

ps. 感覺上覺得邦 AXC好似好勁~唔知係咪呢??

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-05, 01:18 AM   #12
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 白薔薇騎士
麥c曬下係唔會死
我咩身型呀

舊 07-14-05, 01:29 AM   #13
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
作者: 麥C
我咩身型呀
唔緊要既
去啦去啦
多d人去好玩d嘛

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
舊 07-14-05, 08:43 AM   #14
白薔薇騎士
まきちゃん

引用:
作者: 麥C
我咩身型呀
標準

當燒脂囉

>感覺上覺得邦 AXC好似好勁~唔知係咪呢??
唔係好似
係直頭好勁

天道語錄:
舊 07-14-05, 09:19 AM   #15
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 啤梨王子
出席隊員:
1.白薔薇騎士
2.邦 AXC
3.煲機小王子
4.啤梨王子

5.663

名稱:阿虫
位置:SG (slow guard)
身高:168
年資:素人

此篇文章於 07-14-05 09:28 AM 被 663 編輯。
663 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-05, 01:10 PM   #16
路西法
Junior Member

註冊日期: Jul 2005
我想加入球隊呀= =
大家可以叫我做 : Penny
我打得分後衛的
身高大約是180cm 65kg

希望...我與你永遠一起
你走了帶走了我天堂 , 你走後我流下殘酷淚光
你要走請你把我帶走 , 總會有地方可以在一起
路西法 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-05, 01:59 PM   #17
邦。AxC
Game Master
AxC

引用:
我諗我會令你失望喇
有冇睇我profile~~我打左幾年波架喇~~~
丫.....星期日呢....我諗我要早d去霸個場.........
因為我唔小心叫左好多人去....
我自己會有2隊......................sorry.........

舊 07-14-05, 02:00 PM   #18
邦。AxC
Game Master
AxC

引用:
作者: 路西法
我想加入球隊呀= =
大家可以叫我做 : Penny
我打得分後衛的
身高大約是180cm 65kg
拱你星期日黎唔黎到丫?

舊 07-14-05, 02:04 PM   #19
Misaki Taro

PSN  IDShSh4A
引用:
係 ar ~~~
起碼勁過我.......

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-05, 02:13 PM   #20
邦。AxC
Game Master
AxC

引用:
作者: Misaki Taro
係 ar ~~~
起碼勁過我.......
你地俾咁大頂高帽我戴~~
我好有壓力架bor ~~
咁搞法~~0個日做快閃黨先.....

舊 07-14-05, 04:15 PM   #21
Game Master

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 邦。AxC
我自己會有2隊......................sorry.........
how many of you?

663 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-05, 04:20 PM   #22
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

引用:
作者: 邦。AxC
我諗我會令你失望喇
有冇睇我profile~~我打左幾年波架喇~~~
丫.....星期日呢....我諗我要早d去霸個場.........
到時打過咪知囉~
我好廢架ja~

你會幾點到??我到可以早d去~

舊 07-14-05, 07:12 PM   #23
Misaki Taro

PSN  IDShSh4A
e~~~
禁我都可能早d 去 sin .......

Call of Duty: Modern Warfare 2
PSN: ShSh4A
Misaki Taro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-05, 10:28 PM   #24
煲機小王子
Game Master

我都想早d到
舊 07-15-05, 09:47 AM   #25
邦。AxC
Game Master
AxC

大家有無中暑0既心理準備?!?
有0既話~~
0個日就早d 到la~~
同埋有波就帶波la~~~

論壇跳轉

現在的時間是 10:04 PM

手機版 | APP版