Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 12-28-10, 10:25 PM   #251
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
唉.........
上傳的圖像
檔案類型: jpg IMG_4804.jpg (90.9 KB, 193 次查看)

舊 12-28-10, 10:37 PM   #252
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
攞景定增興
珍藏每個HAPPY MOMENT

舊 12-29-10, 08:43 AM   #253
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: KTN 查看文章
攞景定增興
珍藏每個HAPPY MOMENT
錯,米神有米價,邊有可能quote$100咁 cheap架

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-10, 10:40 AM   #254
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
作者: 嘿哈兒 查看文章
錯,米神有米價,邊有可能quote$100咁 cheap架
檢查費....

Rice

舊 12-29-10, 11:43 AM   #255
IamO
God of Gamer
無聊人一號

壞咗支i, 轉頭有支ii
多好

舊 12-29-10, 11:58 AM   #256
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
米神有新玩具就壞舊玩具, 換完新又壞舊
下下有新玩具玩真系好q羨慕

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-10, 12:01 PM   #257
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
係喎.....問返件正經野先
部F200 個LCD 爆左半年都未整...
有無人知整返要幾錢? 星際手工得唔得 ?

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-10, 12:50 PM   #258
IamO
無聊人一號

引用:
作者: 魔璃 查看文章
米神有新玩具就壞舊玩具, 換完新又壞舊
下下有新玩具玩真系好q羨慕
這樣才可以狠心的玩新玩具

舊 12-29-10, 02:51 PM   #259
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
我都問返正經野先...
米王幾時入580II?

舊 12-29-10, 03:40 PM   #260
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
引用:
作者: Strider 查看文章
我都問返正經野先...
米王幾時入580II?
係囉係囉
一支燈邊夠用架?
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-10, 02:45 PM   #261
riceking
一人前のダメ人間

終わった~ HK$2150~

邊個有興趣出維修費我俾左支燈佢~ (會換燈頭及主板)

今日5點前覆我~

Rice

舊 12-31-10, 03:06 PM   #262
riceking
一人前のダメ人間

已經有人認頭

Rice

舊 12-31-10, 03:27 PM   #263
KTN
~♡

這樣米神放工應該要去多買一支580EXII

舊 12-31-10, 03:34 PM   #264
riceking
一人前のダメ人間

引用:
這樣米神放工應該要去多買一支580EXII
你有病應該去睇醫生

Rice

舊 12-31-10, 03:59 PM   #265
IamO
無聊人一號

引用:
作者: riceking 查看文章
已經有人認頭

Rice
唔好再快D

舊 12-31-10, 04:00 PM   #266
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
講真...
得一支燈真係唔夠用...
燈冇得飛就好似雀仔冇咗翼一樣...
完全係浪費咗神嘅才華...
而且...要飛得起就要有一翼...一支Master兩支Slave即係要580II x3
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-10, 04:03 PM   #267
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
係時候出680EX

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-10, 06:18 PM   #268
riceking
一人前のダメ人間

引用:
作者: ビスケット 查看文章
講真...
得一支燈真係唔夠用...
燈冇得飛就好似雀仔冇咗翼一樣...
完全係浪費咗神嘅才華...
而且...要飛得起就要有一翼...一支Master兩支Slave即係要580II x3
我都唔識飛燈嘅

Rice

舊 12-31-10, 06:25 PM   #269
KTN
~♡

買左就識

舊 12-31-10, 07:24 PM   #270
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
引用:
買左就識
扮唔識咋

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-11, 10:55 PM   #271
hpsimon
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDsiucat
入門機跟愛死小白都要o係大炮醫院留醫...灰...

回憶之所

玻璃開發計劃中止
hpsimon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-11, 11:04 PM   #272
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: hpsimon 查看文章
入門機跟愛死小白都要o係大炮醫院留醫...灰...
點解d野會成日壞的???

舊 02-13-11, 12:04 AM   #273
hpsimon

可能操得唔夠多,太錫住佢地...

回憶之所

玻璃開發計劃中止
舊 02-16-11, 07:36 PM   #274
hpsimon

點解我覺得有問題,大炮勁揪師傅會覺得無問題?唔通唔想為收我一千幾百而唔做野?定係焗我上小白免??

回憶之所

玻璃開發計劃中止
舊 02-16-11, 09:22 PM   #275
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: hpsimon 查看文章
點解我覺得有問題,大炮勁揪師傅會覺得無問題?唔通唔想為收我一千幾百而唔做野?定係焗我上小白免??
上吧
舉腳支持!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:08 AM

手機版 | APP版