Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-26-03, 10:58 PM   #1
Haken Kreuz
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
YsVI -The Ark of Napishtim

係唔係明天出?
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-03, 10:58 PM   #2
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
Re: YsVI -The Ark of Napishtim

引用:
Originally posted by Kreuz :
係唔係明天出?
係已經出左
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-26-03, 11:01 PM   #3
Haken Kreuz

Re: Re: YsVI -The Ark of Napishtim

引用:
Originally posted by Yakumo Fujii :

係已經出左
我都奇怪緊佢係唔係咁準時
但係我又唔見人討論呢隻Game

我想問埋
Eng Winxp Pro玩唔玩倒?
係咪要加d咩南極星
我未試過玩pc jap game
舊 09-28-03, 03:30 PM   #4
斯羅
God of Gamer
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
剛剛用邪道dl左黎玩..
op正~~又有得jump,又有上同下斬+_+
畫面用左3d我覺得有d怪~~可能玩耐d就會習慣
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-03, 03:44 PM   #5
Hei Man
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2002
係咪送1-5集?

尋尋覓覓  冷冷清清  悽悽慘慘戚戚
乍暖還寒時候  最難將息
三杯兩盞淡酒  怎敵他晚來風急
雁過也  正傷心
卻是舊時相識  滿地黃花堆積
憔悴損  如今有誰堪摘
守著窗兒   獨自怎生得黑
梧桐更兼細雨   到黃昏點點滴滴
這次第  怎一個愁字了得

Hei Man 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-03, 03:56 PM   #6
wai wai
無定向風

XBox Live Gamertagwai wai
To ★斯羅★:
可唔可以講個邪道係邊度? thanks~~~~~
wai wai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-03, 05:14 PM   #7
斯羅
aloha~

有冇人有玩??
頭先打第一隻大佬~~個feel好正
打完大佬後把劍點出招??有冇人識
舊 09-28-03, 05:23 PM   #8
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

PSN  IDYakumoFujii
引用:
Originally posted by ★斯羅★ :
有冇人有玩??
頭先打第一隻大佬~~個feel好正
打完大佬後把劍點出招??有冇人識
要到左港町
Upgrade左把劍至有(要用水晶Upgrade)
Yakumo Fujii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-03, 05:37 PM   #9
Haken Kreuz

我唔知玩唔玩倒
所以無用邪道
舊 09-28-03, 05:41 PM   #10
斯羅
aloha~

引用:
我唔知玩唔玩倒
所以無用邪道
用microsoft applocale就玩到
吾該Yakumo Fujii~~
等我去試試先~
舊 09-28-03, 06:35 PM   #11
lotr
Junior Member

註冊日期: Aug 2002
windows ME can ng can play ga ???
lotr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-03, 06:48 PM   #12
斯羅
aloha~

到港町之後去邊??
北平原d怪好易跌水晶~~仲有係北平原個山洞d lv爆升@_@"
舊 09-28-03, 08:13 PM   #13
Wizhei

註冊日期: Apr 2003
可唔可以講俾我聽可以係邊度download
我勁想玩呢隻game
我個e-mail 係wizhei@yahoo.com.hk
thanks
Wizhei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-03, 08:19 PM   #14
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
想玩就自己買啦
樓下星人有得訂

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-03, 11:23 PM   #15
Wizhei

請問星人係邊度~_~
同埋幾多錢到?
舊 09-28-03, 11:50 PM   #16
Haken Kreuz

引用:
Originally posted by Wizhei :

請問星人係邊度~_~
同埋幾多錢到?
http://www.gaforum.org/forumdisplay....ne=&forumid=20

鋪址在先達
舊 09-29-03, 12:00 AM   #17
Haken Kreuz

引用:
Originally posted by ★斯羅★ :

用microsoft applocale就玩到
掂左!
唔該哂!

不過未開始玩
舊 09-29-03, 12:47 AM   #18
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
Originally posted by 廢人 :
想玩就自己買啦
樓下星人有得訂
遲d先啦~我要邪道先

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-03, 01:37 AM   #19
gtrr344
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
XBox Live GamertagNewbie Dog
可唔可以pm我,我想要邪道 ...

thank you
gtrr344 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-03, 03:04 AM   #20
達比

咩game...?
pm 邪道俾我please..
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-03, 07:34 AM   #21
Wizhei

引用:

http://www.gaforum.org/forumdisplay....ne=&forumid=20

鋪址在先達
thanks
同埋我想問下什麼叫pm ?
舊 09-29-03, 08:31 AM   #22
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
引用:
Originally posted by 妖子 :
係咪送1-5集?
不過可惜唔係eternal版...
只係PC8801的emulator版XD

//Blog
//Flickr

此篇文章於 09-29-03 11:07 AM 被 Hayami 編輯。
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-03, 11:42 AM   #23
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:

thanks

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-03, 11:54 AM   #24
Haken Kreuz

引用:

thanks
Private Messaging

u can play the game on chi win xp by using applocale
舊 09-29-03, 11:55 AM   #25
Haken Kreuz

引用:
Originally posted by 達比 :

咩game...?
http://www.falcom.co.jp/ys6/index.html

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]伊蘇(Ys) VI: The Ark of Napishtim移植PS2決定 神祕人1號 電視遊戲討論版 7 01-11-04 09:09 PM
伊蘇VI-THE ARK OF NAPISHTIM-圖片及情報,9月27日發售 神祕人1號 PC電腦遊戲討論版 19 08-17-03 07:24 PM

現在的時間是 11:36 AM

手機版 | APP版