Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後
攻略及心得交流區>機動戦士ガンダム Gundam: Battle Operation 2 戰略基地
DanielDaniel 04:59 PM 09-08-18
作者: aquarius:
blue destiny 有一分鐘high speed power時間, 睇youtube有人用到近乎無敵咁濟..
依招界王拳對身體負擔好重,用完就會爆頭斷腳。
Youtube d片好多都假,明明400cost場D對手又會用250cost.
好多都係私場。
鳳熾魂 05:38 PM 09-08-18
EXAM完真係有命先算啦
DanielDaniel 06:37 PM 09-08-18
兩隻BD機ㄧ開波就EXAM衝出去的話9成比泛機圍爆。
混入自己隊泛機度就不得了,敵人有硬直就去補刀,戰術謢甲引下火。半血先爆Exam。boost住引火等機會或者走佬都冇機跟到佢地。
aquarius 08:08 PM 09-08-18
作者: DanielDaniel:
依招界王拳對身體負擔好重,用完就會爆頭斷腳。
Youtube d片好多都假,明明400cost場D對手又會用250cost.
好多都係私場。

都係
其實Ez8已經係下格地上最強
DanielDaniel 11:27 PM 09-08-18
D人打自訂都要忟線
又唔扣分,洗唔洗呀,出擊三次打成個鐘都解唔到
鳳熾魂 11:53 AM 09-09-18
D人打自訂都要忟線
又唔扣分,洗唔洗呀,出擊三次打成個鐘都解唔到
斷線好丫,分級都唔會扣分。不知幾想輸到爆果時有人咁做
holsety 04:13 PM 09-09-18
見到d低軍階但高Rank 應該都係斷線王上王w
chow263 04:52 PM 09-09-18

苦戰個半月,終於可以同rival講bye bye
DanielDaniel 09:45 PM 09-09-18
作者: chow263:

苦戰個半月,終於可以同rival講bye bye
師兄好野
我已經放棄升B+,日日打自訂輕鬆下玩下唔同機就算
Kain 08:21 AM 09-10-18
師兄好野
我已經放棄升B+,日日打自訂輕鬆下玩下唔同機就算
家陣基本上有升無跌,再努力下啦
由手機版發出
qwe 10:33 AM 09-10-18
我係D好耐都上唔到⋯
試這一日D+變D-, 第二日又升返上去, 好迷⋯
holsety 12:11 PM 09-10-18
其實呢個機制,真係升唔升都罷啦~
都係為左爽玩,上左去又冇人。。
aquarius 12:14 PM 09-10-18
作者: qwe:
我係D好耐都上唔到⋯
試這一日D+變D-, 第二日又升返上去, 好迷⋯

我最慘
臨近升rank D試過去到1541又輸兩三場跌番落1497咁..
不過依家叫做易昇咗
Gundam MK-2 12:39 PM 09-10-18
我最慘
臨近升rank D試過去到1541又輸兩三場跌番落1497咁..
不過依家叫做易昇咗
我上完D第日已經back to D-

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送
DanielDaniel 01:04 PM 09-10-18
作者: holsety:
其實呢個機制,真係升唔升都罷啦~
都係為左爽玩,上左去又冇人。。
自訂好多人玩, 凌晨都係等一陣就齊人打。
而且升分同軍皆都冇乜用,好野都係要抽。
aquarius 01:13 PM 09-10-18
作者: Gundam MK-2:
我上完D第日已經back to D-

我從使用 Tapatalk 的 G8342 發送

話口未完剛剛升咗rank D
完成昇格任務w
aquarius 01:15 PM 09-10-18
自訂好多人玩, 凌晨都係等一陣就齊人打。
而且升分同軍皆都冇乜用,好野都係要抽。

升rank同軍階會影響你買到D咩
DanielDaniel 04:53 PM 09-10-18
升rank同軍階會影響你買到D咩
好野都係要抽
Kain 08:28 PM 09-10-18
無聊5抽,中炮台
aquarius 09:03 PM 09-10-18
step3中400 cost 強人
比起klab.. 呢隻易中好野機會多好多..
qwe 12:46 AM 09-11-18
其實呢隻算係咁,基本上唔課都輕鬆抽,仲幾多好野
然後打低cost場都好玩,但好似開始有d悶⋯
要新mode...
阿魚 12:44 AM 09-12-18

等佢開A
新制度下,分數真係易拎好多
KENSNAKE 09:31 AM 09-12-18
龜霸果然係一部癈機。豆炮都還好,可以射停人。
光鎗 有延遲冇得儲力仲要企定定先射。
冇高性能平衡器即係冇得cancel。
Lv3有緊急回避技能,但冇高性能平衡器cancel需要時9成都出唔到。

一直都研究部機有乜優點,答案係冇。
阿魚 09:39 AM 09-12-18
作者: KENSNAKE:
Lv3有緊急回避技能,但冇高性能平衡器cancel需要時9成都出唔到。

港灣沙漠玩metal gear 潛入基地爆破
鳳熾魂 09:42 AM 09-12-18
作者: KENSNAKE:

唔好當佢格機啦槍機算啦
支Beam係一槍打到人失衡算優點
賣點:可愛
第一 ... 7 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 27 67  ... 最後

返回主題版面