Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53 103  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
芝麻糊 12:08 PM 07-20-17
單人模式係咪無得賺錢?執到果啲波波有咩用?

Sent from my iPhone using Gaforum
野良猫 12:15 PM 07-20-17
作者: 芝麻糊:
單人模式係咪無得賺錢?執到果啲波波有咩用?

Sent from my iPhone using Gaforum
錢要online打

用嚟強化武器
芝麻糊 12:28 PM 07-20-17
咁武器都係用錢買? Thanks.

咁要快啲練好基本功出去俾人屠下先

ROCAS 01:23 PM 07-20-17
情報區好似講緊價同貨....唯有我係呢邊再問..

想問三隻新amiibo的實際作用係咪以下咁?
1.共送一套裝
2.影相
3. Save低自定的一set裝方便即時換
然後....無其他...?
信長 01:35 PM 07-20-17
作者: ROCAS:
情報區好似講緊價同貨....唯有我係呢邊再問..

想問三隻新amiibo的實際作用係咪以下咁?
1.共送一套裝
2.影相
3. Save低自定的一set裝方便即時換
然後....無其他...?
[game未入手]
係,
公佈左以上的功能
上集兩隻偶像好似會加跳舞機的歌
ROCAS 03:25 PM 07-20-17
係咪仲未有splatoon 2哥3隻amiibo送的裝的能力(大slot)資料?
pi220 04:07 PM 07-20-17
剛拿了game新手報到一下
Akira 明 07:21 PM 07-20-17
係手機(SWITCH ONLINE)買既物品點係GAME到搵返?
IDGAF 07:23 PM 07-20-17
剛入手~!

啱啱試好似已經可以ONLINE玩了吧?

食飽晚飯再慢慢玩~!
赤武神 07:33 PM 07-20-17
作者: Akira 明:
係手機(SWITCH ONLINE)買既物品點係GAME到搵返?
在廣場找爆炸頭小朋友選最底果項
Eking 07:54 PM 07-20-17
作者: 八仙果:
你最好飛之前望望香港個價,
再同日本兌換價比較一下才決定,
因為除非香港炒賣,否則新遊戲或周邊,
香港一般都會比日本便宜。

我反而會在日本入一些香港少人入,少有的配件或周邊,
當然又係要做吓功課啦。
手製去日本買吧, 一定平過香港, JOYCON重可以買單邊, 色你想點配都得~

不過買單邊會連手繩, 所以貴過你買PACK
kashew 07:57 PM 07-20-17
快d俾我dl la想今晚ko 個hero ar...
ROCAS 07:59 PM 07-20-17
可以DL 啦~!!!!
lineage19 08:01 PM 07-20-17
DL版DL得
信長 08:04 PM 07-20-17
8 點開, 真係感恩
DMRevolution 08:18 PM 07-20-17
DL中!!!!

16分鐘...

信長 08:24 PM 07-20-17
未有DATA 關係
3星slot 拆出,唔知會唔會多D 碎片定點, 要研究下
因為如果同一星一樣碎片, 用開晒slot 的一星打,會昇快D, 再拆
野良猫 08:29 PM 07-20-17
作者: 信長:
未有DATA 關係
3星slot 拆出,唔知會唔會多D 碎片定點, 要研究下
因為如果同一星一樣碎片, 用開晒slot 的一星打,會昇快D, 再拆
拆一個要二萬
陸奧 貴志 08:29 PM 07-20-17
打左兩舗佔地,因為計佔地率唔係計死幾多次,壓力細好多
信長 08:31 PM 07-20-17
希望快D 開FEST... 打足的話,輸都有18 粒
DMRevolution 08:34 PM 07-20-17
DL完, 食完飯入去新手教學=口=
煲機小王子 08:40 PM 07-20-17
竟然咁快有得DL 正呀
K.Fai 09:00 PM 07-20-17
請問邊個選項係依家可以玩嘅Hero Mode呢?
赤武神 09:03 PM 07-20-17
作者: K.Fai:
入渠~~~
leungky1 09:07 PM 07-20-17
作者: K.Fai:
左邊有個和服女嘅位
由手機版發出
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13 53 103  ... 最後

返回主題版面