Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 13 63 103 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119  ... 最後
~清談館~>2016立法會選舉
Dyhalt Rushifar 09:59 AM 12-02-16
https://hk.news.yahoo.com/%E5%BE%8B%...221117745.html
劉小麗之後又一個…
雖然在下覺得呢個真係好難入,畢竟誓詞講多咗同前文無衝突既字句,正常好難用不真誠入佢。
…當然,今時今日已經冇咩係正常…
尼路 10:39 AM 12-02-16
係唔係可以開定盤689會連任大家沈船呢?因為居然連好憎佢的家中老人都已經話佢好大機會連任,因為成件事同文革個陣個套路一鬼樣……
真!DC 12:50 PM 12-02-16
梁遊dq叫好的大中華泛民支持者唔知點睇呢
由手機版發出
信長 01:17 PM 12-02-16
作者: Dyhalt Rushifar:
https://hk.news.yahoo.com/%E5%BE%8B%...221117745.html
劉小麗之後又一個…
雖然在下覺得呢個真係好難入,畢竟誓詞講多咗同前文無衝突既字句,正常好難用不真誠入佢。
…當然,今時今日已經冇咩係正常…
如果逐個字講 等於不真誠..
套用番, 鬼國官員個個都係咁..... 慢到你訓著
T.K. 01:59 PM 12-02-16
拎胡錦濤個宣誓速度黎駁斥囉
T.K. 05:57 PM 12-02-16
政府出手要dq埋長毛、姚松炎、羅冠聰
睇黎1/1都要行,唔係又俾人遊行人數多過你
『民意』都輸埋
freemanl 06:03 PM 12-02-16
作者: T.K.:
政府出手要dq埋長毛、姚松炎、羅冠聰
睇黎1/1都要行,唔係又俾人遊行人數多過你
『民意』都輸埋
好奇點解689唔搞泰博, 睇小熱狗?
T.K. 06:08 PM 12-02-16
而家針對宣誓時
即未『正式』成為議員的行為
鳳熾魂 06:12 PM 12-02-16
不如DQ哂全部 之後改組做委任制算啦
由手機版發出
信長 06:23 PM 12-02-16
作者: freemanl:
[陰謀論]
熱普城係中共維穩一部分.. 泰博個底好紅.. 前民建聯助理,北大讀書+葉國華培養的旗子
可以聽下本土力量, 佢地有D Point 我都信信地
sugihara 06:32 PM 12-02-16
咪喺個會度搞緊囉?國旗嗰單嘛

其實而家咁款689個心雄晒,都唔會有咩方法阻到佢
之前啲覆核好似無乜聲氣?

一係疊埋心水等佢連任,4年內肯定有獨立暴動
要知道佢2年就搞出ur,4年就搞到掉磚,之後4年有咩武裝活動我都唔會出奇囉
歌絲˙暮斯 06:40 PM 12-02-16
真心支持連任
由手機版發出
大情大性武大帝 07:06 PM 12-02-16
邵家x呢?

其實,如果補選後,我覺得,如果著晒解放裝,唱埋「沒有共產黨沒有新中國」,會唔會dq我?

而家成日講DQ,我以為勇者鬥惡龍…
T.K. 07:06 PM 12-02-16
有d人既心地,真係相當乞兒
flpchoho 07:13 PM 12-02-16
作者: 大情大性武大帝:
邵家x呢?

其實,如果補選後,我覺得,如果著晒解放裝,唱埋「沒有共產黨沒有新中國」,會唔會dq我?

而家成日講DQ,我以為勇者鬥惡龍…
到時就話你唔莊重,唔真誠。監誓人拒絕你的宣誓,即判死刑

即係龍門任佢搬
david 07:57 PM 12-02-16
作者: 鳳熾魂:
不如DQ哂全部 之後改組做委任制算啦
由手機版發出
龍鳳要做O既
newb 08:46 PM 12-02-16
依加再司法覆核多四個
kev00269270 08:49 PM 12-02-16
作者: 尼路:
係唔係可以開定盤689會連任大家沈船呢?因為居然連好憎佢的家中老人都已經話佢好大機會連任,因為成件事同文革個陣個套路一鬼樣……
早就封左盤啦
本劇本比埋你睇
你地都跟佢做戲比北京睇

好D就689同葉劉兩個入閘
差D就得689一個
或者比周融入閘兩個做戲
Dyhalt Rushifar 10:06 PM 12-02-16
作者: freemanl:
冇留意過泰博,不過佢宣誓有冇搞其他野先?
家陣主要係打宣誓…

即使選前主張自決/港獨只要之後唔講,基本上冇咩可能入到…
尼路 10:29 PM 12-02-16
家陣主要係打宣誓…

http://hk.apple.nextmedia.com/news/a...61126/19846092
泰博呢單嘛~
根本就不停搵位入,睇下得唔得。
fantasy俊仔 10:30 PM 12-02-16
家陣主要係打宣誓…

選前主張:梁天埼陳浩天5人搞左

宣誓後:個個大安旨意以為只係搞梁游仲有d幫手踩多腳,到以家邊個夠膽講下個唔係自己
Dyhalt Rushifar 10:40 PM 12-02-16
作者: fantasy俊仔:
選前主張:梁天埼陳浩天5人搞左

宣誓後:個個大安旨意以為只係搞梁游仲有d幫手踩多腳,到以家邊個夠膽講下個唔係自己
都啱既,正常既時代20年前已經告終…
神秘過客 10:43 PM 12-02-16
作者: sugihara:
咪喺個會度搞緊囉?國旗嗰單嘛

其實而家咁款689個心雄晒,都唔會有咩方法阻到佢
之前啲覆核好似無乜聲氣?

一係疊埋心水等佢連任,4年內肯定有獨立暴動
要知道佢2年就搞出ur,4年就搞到掉磚,之後4年有咩武裝活動我都唔會出奇囉
俾689連任到, 一定一上任就即推23條啦,
仲發夢搞武裝活動搞獨立, 淨係吹下水都拉Q左你啦,使乜同你地客氣

作者: kev00269270:
早就封左盤啦
本劇本比埋你睇
你地都跟佢做戲比北京睇

好D就689同葉劉兩個入閘
差D就得689一個
或者比周融入閘兩個做戲
689明顯係緊跟肛系條線, 薯片叔叔家陣俾人插左好多箭,
雜核心都唔知係無料到定等睇戲引蛇出洞
除左淨係係城報同01寫小說劇情外,可以完全無動靜
Rv250 11:53 PM 12-02-16
作者: 神秘過客:
俾689連任到, 一定一上任就即推23條啦,
仲發夢搞武裝活動搞獨立, 淨係吹下水都拉Q左你啦,使乜同你地客氣

689明顯係緊跟肛系條線, 薯片叔叔家陣俾人插左好多箭,
雜核心都唔知係無料到定等睇戲引蛇出洞
除左淨係係城報同01寫小說劇情外,可以完全無動靜
無論搞同唔搞都係佢贏先好嘢

UR齋坐都成村人恨不得幫手打走你(可能我唔好彩身邊小學程度至高等教育嘅都係咁諗冇變過),
得少數民意嘅武裝活動,分分鐘唔使差人動手, "民間團體"做都大把人支持佢又唔使負法律責任
sugihara 12:35 AM 12-03-16
真係搞到嗰個級數,唔通喺fb出post徵軍火咩
唔好唔記得ur開始啲聯絡補給等等手段都進化緊
而家我同你都唔知道地下有冇咩人做緊啲乜
第一 ... 13 63 103 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119  ... 最後

返回主題版面