Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 12-02-16, 09:59 AM   #2801
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
https://hk.news.yahoo.com/%E5%BE%8B%...221117745.html
劉小麗之後又一個…
雖然在下覺得呢個真係好難入,畢竟誓詞講多咗同前文無衝突既字句,正常好難用不真誠入佢。
…當然,今時今日已經冇咩係正常…

舊 12-02-16, 10:39 AM   #2802
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
係唔係可以開定盤689會連任大家沈船呢?因為居然連好憎佢的家中老人都已經話佢好大機會連任,因為成件事同文革個陣個套路一鬼樣……

舊 12-02-16, 12:50 PM   #2803
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
梁遊dq叫好的大中華泛民支持者唔知點睇呢
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 01:17 PM   #2804
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
https://hk.news.yahoo.com/%E5%BE%8B%...221117745.html
劉小麗之後又一個…
雖然在下覺得呢個真係好難入,畢竟誓詞講多咗同前文無衝突既字句,正常好難用不真誠入佢。
…當然,今時今日已經冇咩係正常…
如果逐個字講 等於不真誠..
套用番, 鬼國官員個個都係咁..... 慢到你訓著

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 01:59 PM   #2805
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
拎胡錦濤個宣誓速度黎駁斥囉

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 05:57 PM   #2806
T.K.
很黃很暴力

政府出手要dq埋長毛、姚松炎、羅冠聰
睇黎1/1都要行,唔係又俾人遊行人數多過你
『民意』都輸埋

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 12-02-16, 06:03 PM   #2807
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
政府出手要dq埋長毛、姚松炎、羅冠聰
睇黎1/1都要行,唔係又俾人遊行人數多過你
『民意』都輸埋
好奇點解689唔搞泰博, 睇小熱狗?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 06:08 PM   #2808
T.K.
很黃很暴力

而家針對宣誓時
即未『正式』成為議員的行為

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-02-16, 06:12 PM   #2809
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
不如DQ哂全部 之後改組做委任制算啦
由手機版發出
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 06:23 PM   #2810
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:
作者: freemanl 查看文章
[陰謀論]
熱普城係中共維穩一部分.. 泰博個底好紅.. 前民建聯助理,北大讀書+葉國華培養的旗子
可以聽下本土力量, 佢地有D Point 我都信信地

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 06:32 PM   #2811
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
咪喺個會度搞緊囉?國旗嗰單嘛

其實而家咁款689個心雄晒,都唔會有咩方法阻到佢
之前啲覆核好似無乜聲氣?

一係疊埋心水等佢連任,4年內肯定有獨立暴動
要知道佢2年就搞出ur,4年就搞到掉磚,之後4年有咩武裝活動我都唔會出奇囉

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 06:40 PM   #2812
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
真心支持連任
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 07:06 PM   #2813
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
邵家x呢?

其實,如果補選後,我覺得,如果著晒解放裝,唱埋「沒有共產黨沒有新中國」,會唔會dq我?

而家成日講DQ,我以為勇者鬥惡龍…

舊 12-02-16, 07:06 PM   #2814
T.K.
很黃很暴力

有d人既心地,真係相當乞兒

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-02-16, 07:13 PM   #2815
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
邵家x呢?

其實,如果補選後,我覺得,如果著晒解放裝,唱埋「沒有共產黨沒有新中國」,會唔會dq我?

而家成日講DQ,我以為勇者鬥惡龍…
到時就話你唔莊重,唔真誠。監誓人拒絕你的宣誓,即判死刑

即係龍門任佢搬
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 07:57 PM   #2816
david
The One

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
不如DQ哂全部 之後改組做委任制算啦
由手機版發出
龍鳳要做O既

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 08:46 PM   #2817
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
依加再司法覆核多四個
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 08:49 PM   #2818
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 尼路 查看文章
係唔係可以開定盤689會連任大家沈船呢?因為居然連好憎佢的家中老人都已經話佢好大機會連任,因為成件事同文革個陣個套路一鬼樣……
早就封左盤啦
本劇本比埋你睇
你地都跟佢做戲比北京睇

好D就689同葉劉兩個入閘
差D就得689一個
或者比周融入閘兩個做戲
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 10:06 PM   #2819
神人ではない!新人だ

引用:
作者: freemanl 查看文章
冇留意過泰博,不過佢宣誓有冇搞其他野先?
家陣主要係打宣誓…

即使選前主張自決/港獨只要之後唔講,基本上冇咩可能入到…

舊 12-02-16, 10:29 PM   #2820
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
引用:
家陣主要係打宣誓…

http://hk.apple.nextmedia.com/news/a...61126/19846092
泰博呢單嘛~
根本就不停搵位入,睇下得唔得。

舊 12-02-16, 10:30 PM   #2821
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
家陣主要係打宣誓…

選前主張:梁天埼陳浩天5人搞左

宣誓後:個個大安旨意以為只係搞梁游仲有d幫手踩多腳,到以家邊個夠膽講下個唔係自己

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 10:40 PM   #2822
神人ではない!新人だ

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
選前主張:梁天埼陳浩天5人搞左

宣誓後:個個大安旨意以為只係搞梁游仲有d幫手踩多腳,到以家邊個夠膽講下個唔係自己
都啱既,正常既時代20年前已經告終…

舊 12-02-16, 10:43 PM   #2823
神秘過客
★生ける伝説 ⑦★

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: sugihara 查看文章
咪喺個會度搞緊囉?國旗嗰單嘛

其實而家咁款689個心雄晒,都唔會有咩方法阻到佢
之前啲覆核好似無乜聲氣?

一係疊埋心水等佢連任,4年內肯定有獨立暴動
要知道佢2年就搞出ur,4年就搞到掉磚,之後4年有咩武裝活動我都唔會出奇囉
俾689連任到, 一定一上任就即推23條啦,
仲發夢搞武裝活動搞獨立, 淨係吹下水都拉Q左你啦,使乜同你地客氣

引用:
作者: kev00269270 查看文章
早就封左盤啦
本劇本比埋你睇
你地都跟佢做戲比北京睇

好D就689同葉劉兩個入閘
差D就得689一個
或者比周融入閘兩個做戲
689明顯係緊跟肛系條線, 薯片叔叔家陣俾人插左好多箭,
雜核心都唔知係無料到定等睇戲引蛇出洞
除左淨係係城報同01寫小說劇情外,可以完全無動靜

此篇文章於 12-02-16 10:53 PM 被 神秘過客 編輯。
神秘過客 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-16, 11:53 PM   #2824
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 神秘過客 查看文章
俾689連任到, 一定一上任就即推23條啦,
仲發夢搞武裝活動搞獨立, 淨係吹下水都拉Q左你啦,使乜同你地客氣

689明顯係緊跟肛系條線, 薯片叔叔家陣俾人插左好多箭,
雜核心都唔知係無料到定等睇戲引蛇出洞
除左淨係係城報同01寫小說劇情外,可以完全無動靜
無論搞同唔搞都係佢贏先好嘢

UR齋坐都成村人恨不得幫手打走你(可能我唔好彩身邊小學程度至高等教育嘅都係咁諗冇變過),
得少數民意嘅武裝活動,分分鐘唔使差人動手, "民間團體"做都大把人支持佢又唔使負法律責任
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-16, 12:35 AM   #2825
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
真係搞到嗰個級數,唔通喺fb出post徵軍火咩
唔好唔記得ur開始啲聯絡補給等等手段都進化緊
而家我同你都唔知道地下有冇咩人做緊啲乜

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具