Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-31-15, 12:53 PM   #3076
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
三卡+EX (無Q
基本一定有14-15星

而家我比+25%爆擊機率佢用(諗緊轉加爆擊傷比佢

D人話如果有新果張吸星禮裝,比佢用會好過癮
芭姐在另一AC

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 12:54 PM   #3077
stcdavidhk

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我之前都話啦 隻野係痴線的
黃金律A加氣一定快過火箭 又因為係Archer,加氣速度本身就高
但佢又有單獨行動A 即係話佢一爆會心對面就會溶掉
咁既情況下佢仲要有カリスマ
普攻掉星多過紅A千里眼加劍製

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
舊 08-31-15, 12:54 PM   #3078
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
我之前都話啦 隻野係痴線的
黃金律A加氣一定快過火箭 又因為係Archer,加氣速度本身就高
但佢又有單獨行動A 即係話佢一爆會心對面就會溶掉
咁既情況下佢仲要有カリスマ
抽唔到佢
就算佢勁到真係識飛都無用..

舊 08-31-15, 12:56 PM   #3079
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
抽唔到佢
就算佢勁到真係識飛都無用..
佢真係識飛,移動時係用飄既(唔駛拖,我自己走…

舊 08-31-15, 12:57 PM   #3080
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 神風@AMD 查看文章
佢真係識飛,移動時係用飄既(唔駛拖,我自己走…
唔會拖
因為佢真係勁到無翼都識飛..

所以我先ALL IN左..

舊 08-31-15, 12:58 PM   #3081
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007

隻咩都無既小號第3張卷中張銀卡閃左野變左金閃閃

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 12:58 PM   #3082
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 朔望~ 查看文章

隻咩都無既小號第3張卷中張銀卡閃左野變左金閃閃
完全係嘲諷黎呢個

舊 08-31-15, 01:07 PM   #3083
朔望~
Game Master
妹控

引用:
完全係嘲諷黎呢個
大大ALL IN左幾多PACK

CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
舊 08-31-15, 01:08 PM   #3084
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
完全係嘲諷黎呢個
今次抽唔到金閃閃真係有強烈葡萄味

舊 08-31-15, 01:08 PM   #3085
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
已GG 好傷
幾PACK唔中..
頹到想棄坑........
抽左幾多下十連?!
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 01:09 PM   #3086
朔望~
Game Master
妹控

喂咩料呀

第2隻小號又中...

舊 08-31-15, 01:20 PM   #3087
闇影風

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
咁我放棄升吾王集中投資金ぴか先
由手機版發出
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 01:29 PM   #3088
stcdavidhk

引用:
喂咩料呀

第2隻小號又中...
睇黎你覺醒左做歐洲人

舊 08-31-15, 01:34 PM   #3089
朔望~
Game Master
妹控

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
睇黎你覺醒左做歐洲人
唔係同1個AC有咩用

舊 08-31-15, 01:39 PM   #3090
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
唔係同1個AC有咩用
但始終還是中了啊

不過初期用老馬金還是有點吃力的,如果遇上鎗系超慘,對其他除了SABER系外暫時不算很大力,不過明顯是晚熟型啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-31-15 01:47 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 01:48 PM   #3091
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
個ser仲係有問題?
用符抽左3野中左人妻caster都唔比返我,回復返去未login之前
6078 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 01:49 PM   #3092
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
講真....
個機率咁高,你唔課番2-3x個十連都未必自己實用到

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 01:50 PM   #3093
蛋撻王子
功德完滿

引用:
大大ALL IN左幾多PACK
8?
先1隻5星..
同頭先最後見大家抽得咁開心再抽10抽中既寶石翁

我真係好黑................

舊 08-31-15, 01:51 PM   #3094
MoegenNagi
Game Master
二代社畜化

註冊日期: Jul 2010
PSN  IDNidaime2ND
XBox Live GamertagMoegenNagi
我今次都幾痛下sosad

MoegenNagi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 02:04 PM   #3095
sdexam
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: ko121314 查看文章
忍唔住30連爆死哂

得張4星新弓女, 同埋虛數魔術, 其他都唔想提
同你一樣...
sdexam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 02:11 PM   #3096
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
8單元,你地好勁

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 02:18 PM   #3097
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
喂咩料呀

第2隻小號又中...
主帳唔中我都認自己黑仔
但係點解我連副帳都無機會中

舊 08-31-15, 02:21 PM   #3098
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
但始終還是中了啊

不過初期用老馬金還是有點吃力的,如果遇上鎗系超慘,對其他除了SABER系外暫時不算很大力,不過明顯是晚熟型啦
佢係最糟糕既早熟型
唔係點會LV20 雙圍5千幾,LV 3X有雙圍7000
依隻GAME晚成型係頭20或30LV 左右低成長,之後爆發成長
早熟型就頭3X LV升好多,之後卡十幾廿個LV 極低成長,之後爆發成長到尾

佢係超級普攻英雄…寶具好低攻,扔垃圾好勁

食肥,升完又跌,升完又跌,感覺前後蝕左最少5個LV
除非食完一次肥,等十零廿分鐘先再食下一批

此篇文章於 08-31-15 02:31 PM 被 神風@AMD 編輯。
神風@AMD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-31-15, 02:33 PM   #3099
朔望~
Game Master
妹控

引用:
8?
先1隻5星..
同頭先最後見大家抽得咁開心再抽10抽中既寶石翁

我真係好黑................
我主帳都6X抽

但偏偏小號唔洗比錢就中2個
真係唔抵比庄司賺

舊 08-31-15, 02:34 PM   #3100
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
調整過?lv60藍吾王寶具打到槍怪五萬

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 05:39 PM

手機版 | APP版