Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-01-18, 02:13 PM   #12601
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
隻OMG翼霸連打活動都咁廢既 @@ 定係最近果D太勁﹖

今星期鬥滅間房好顛,頭兩LV毛都掂唔到1條,LV3淨係掂到1下 @@

此篇文章於 05-01-18 04:19 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-18, 10:59 PM   #12602
ShinDou

EX中左白NU @@ 本身有隻射NU @@
舊 05-01-18, 11:16 PM   #12603
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
而家lvl 3 ??
我o個邊等緊lvl 6中.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-18, 11:28 PM   #12604
ShinDou

而家LV4,其實可能係我冇成日捕住鬥滅 XD

威龍終於凸1 XD 下隻覺醒換拳NU就可以白NU凸2開技了 XD

此篇文章於 05-01-18 11:46 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-02-18, 09:27 AM   #12605
ShinDou

終於夠機過精vs25,uc3連星,威龍,白nu,威龍打wave2,白nu打wave3

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 05-02-18, 10:12 AM   #12606
ShinDou

嘩好彩換左erica,唔係應該過唔到精vs28c,強化燒都出埋,我隻erica0凸開完技冇幾耐死左,之後12妹都燒死,好彩有新古前面頂2隻後面uc報喪夠打

舊 05-02-18, 10:33 AM   #12607
ShinDou

精29c見人1隻凸1翼霸單騎過左,版野唔跌珠,要出晒d生珠機打?但隻野打擋又生唔到珠,得分身生珠先得

舊 05-02-18, 11:15 AM   #12608
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
Vs 29? 對面隻野打唔到分身,所以翼霸單騎應該冇問題...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-18, 11:21 AM   #12609
ShinDou

好似唔夠機過精vs29c,要有生珠再打擋同減行動,冇盾筆爭好遠

舊 05-02-18, 12:00 PM   #12610
ShinDou

唔通要抽隻omg翼霸番黎?直頭通行證黎喎,我減行動得白膠凸1唔夠用

爭2版就每個月多粒限凸,精vs30有冇改?

舊 05-02-18, 12:51 PM   #12611
ShinDou

睇左烏冬原來精vs30都改左唔係devil喎,隻野好似燒得,uc3連星搭隻燒既唔知打唔打到?

舊 05-02-18, 12:57 PM   #12612
J+1
望過黎呀!!!!!!

唔記得vs30 係點...冇記錯嘅話好似係拆甲後狂轟.....
由手機版發出
舊 05-02-18, 12:58 PM   #12613
ShinDou

即係uc3連星是但搭幾隻就得?

精vs29c正常應該要有幾隻減行動打到佢郁唔到?

舊 05-02-18, 01:00 PM   #12614
J+1
望過黎呀!!!!!!

我有落黑白滑板減行動,不過唔落打唔打到要問其他...
由手機版發出
舊 05-02-18, 01:03 PM   #12615
ShinDou

鳥冬話頭2wave黑膠屈晒,我得白膠凸1,不過正常頭2wave應該唔難?

Wave3佢話殺左側邊d卒隻大佬就上到異常

諗緊如果夠機過就射下翼霸,可以爬2次,應該唔會咁快改29d掛?岩岩先出通行證

舊 05-02-18, 02:20 PM   #12616
ShinDou

原來隻omg翼霸都有用喎,單騎新古俾佢屈死,佢前面得隻忍者,側邊威龍,再2隻死buff,佢d死buff都未死,郁太快,又1郁夠珠開必,射下先

舊 05-02-18, 02:33 PM   #12617
ShinDou

爬左次1隻翼霸,原來omg勁超多,爬多次好彩step4中多隻開omg,step5又白果,而家step5咁易白果咁既

舊 05-02-18, 03:00 PM   #12618
ShinDou

好正真係單騎omg翼霸過到精vs29c

試埋30先1

舊 05-02-18, 03:29 PM   #12619
ShinDou

終於過埋精vs30c,好彩有白nu,唔係應該打唔到,白nu十字陣配uc3連星前面新古擋 XD

舊 05-02-18, 04:50 PM   #12620
J+1
望過黎呀!!!!!!

咁易中兩隻
由手機版發出
舊 05-02-18, 04:57 PM   #12621
ShinDou

而家個新account好似易中左,中獎率好似跟account,舊個account黑過黑西

舊 05-02-18, 06:58 PM   #12622
ShinDou

而家打鬥滅大佬用凸1白NU十字陣COMBO7都打到123萬 @@ 勁過以前好多,而家白NU前面報喪,側邊UC同織姬,後面盾大神,你地點組﹖
舊 05-02-18, 08:18 PM   #12623
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

打中boss用呢個,大boss lvl9前都可以用呢個,lvl 10之後睇boss屬性....盾筆有機會打爆就換其他陣....

中boss可以一炮打到佢見紅....
盾boss lvl 8過200萬...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 05-02-18, 08:33 PM   #12624
ShinDou

冇盾筆同YF29抄唔到 @@ 得隻報喪夠CRI率咩﹖用鬥志﹖同埋好似郁得唔夠快﹖唔落埋UC﹖

多左好多高分怪陣打我,好彩反贏晒 XD 多左好多機用好正,暫時1403排441

而家真係好似點擺都冇得守咁,最多都係陰下人睇漏左陰左 XD

紫POOL而家D機好似冇隻好中咁﹖應該留飛等有勁野放入去先射﹖而家D飛好似冇寫限期,取消晒限期﹖

此篇文章於 05-02-18 08:43 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 05-02-18, 09:16 PM   #12625
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

YF29有加珠同埋個絕唱有加cri 30%....火力輸出第一係白nu,之後係女妖,用群抽之力可以令女妖打多幾次普攻都有唔錯傷害..

又《廣韻》中句切
音駐。義同。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 03:50 AM

手機版 | APP版