Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-01-18, 09:54 PM   #12401
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: clie 查看文章
唔等得既就織姬凸二頂ERICA
等得既就全力谷大贊卡
同埋隻新古放第二行先食到藍光武個BUFF
終於搵到機代替Erica,因為無突真係近乎俾人一下打爆。
Thanks a lot.

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-18, 10:50 PM   #12402
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
原來馬沙有新精神威壓,咁又真係煩D喎俾佢兩TURN降攻搞到秒唔到 @@ 不過都係唔爬山了
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-18, 11:25 PM   #12403
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
好少低分人打我,又唔知點解有班高分人輸比我之下,1927排22結完
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-18, 11:34 PM   #12404
ShinDou

你擺咩守?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 04-02-18, 12:04 AM   #12405
Crazy Gamer

3p盾杯大沙
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-18, 12:08 AM   #12406
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
175X收工...尾半個鐘大約冇左40分都懶得反......

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-18, 07:44 AM   #12407
ShinDou

大沙殺比﹖定夜UN﹖

高分帶係咪已經冇晒新古咁濟﹖
舊 04-02-18, 09:48 AM   #12408
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

3nc陣一定冇新古...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-18, 09:51 AM   #12409
Crazy Gamer

大沙,舊嗰隻都可以用威壓

有1700以上嘅用小新嘅,不過只係小數

冇抽齊3p嘅隻織姬就極有用,我試過3p比人連續aoe秒咗
舊 04-02-18, 09:59 AM   #12410
ShinDou

3P同織姬我都有但低凸 @@

UC0凸,12妹凸1,報喪凸2,織姬0凸

UC又唔想食限凸咁蝕,黎緊粒限凸俾12妹同織姬都冇乜用,織姬最少要變左大器先冇咁易俾人秒 @@

果粒限凸俾新古食凸爆埋佢屈下D唔齊機既仲好﹖
舊 04-02-18, 06:51 PM   #12411
ShinDou

用用下織姬又真係勁喎 @@ 有時就輸都俾佢救番,不過要凸兩下先開技 @@
舊 04-04-18, 09:02 AM   #12412
ShinDou

原來隻獎品開晒技打新古都係扣得萬幾,咁可以放心凸新古黎攻了 XD
舊 04-04-18, 09:49 AM   #12413
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
我個蜈蚣陣而家對到落拳大梟的陣有麻煩(好易一開始3隻nc出完必,就比大梟普攻兩珠再比獨角再必殺map 4 combo打死號..).....得番5,6成勝率...對夜鶯反而冇問題...
由手機版發出

此篇文章於 04-04-18 09:51 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-18, 03:36 PM   #12414
ShinDou

唔係喎原來我都殺到單騎凸爆新古喎而家 @@

隻獎品第2下打到新古3萬幾,第1下萬幾,之前果隻次扣咁少可能因為1開波殺左隻拳CC開左死BUFF @@

不過得1粒限凸我都開唔到織姬/ERICA技冇乜用,可能都係凸爆埋新古當血牛送珠機攻人先 @@
舊 04-05-18, 04:14 PM   #12415
clie

凸爆新古基本無懸念,唔明點解咁猶疑
強敵越玩越悶,派一堆肥又無乜機要食,倉底可能有機食但到關服都未必見天日
諗緊好唔好加50個機位,將啲SSR機拉晒出黎
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-18, 04:36 PM   #12416
ShinDou

我舊ACCOUNT之前玩到亂食晒D肥都仲有過2百VPART要清,你肯定開50機位就見到D倉底SSR﹖XD

是但亂食D肥啦,覺得晒時間賣左佢算,收番D廢SSR番黎凸爆再換SS算啦 XD

不過而家真係愈打愈冇資源,以前就話每個月鬥雞同精霸夾埋3粒限凸儲到下黎用姐,而家每個月得鬥雞1粒 @@ 真係未開到技又會出神機打面,0課真係唔知可以點打落去 @@ 而家都係靠D NEW COMER希望佢出D可以食到舊機凸既先用得 @@ 如果唔係150石又係得個換字,又好多都要凸2先用得
舊 04-05-18, 10:30 PM   #12417
clie

係喎你提醒我仲有無數個3星VPARTS,清呢堆仲煩,我基本上仲係用緊兩星PARTS
重玩0課好難組到終征隊,新玩既課長課兩個月新機已經夠過
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-18, 10:39 PM   #12418
ShinDou

我舊ACCOUNT都係0課既,有新機都冇用啦1個月1粒限凸 XD
舊 04-06-18, 01:37 AM   #12419
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
復歸左半年 又開始感覺悶添⋯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-18, 09:43 AM   #12420
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
隻驚都無乜精彩過

舊 04-06-18, 09:50 AM   #12421
J+1
望過黎呀!!!!!!

打多兩日真係唔識拆拳梟nc陣...勝率應該唔夠5成...

暫時見到都為類似陣型...

對面嘅攻擊次序都大概係nc必,女妖必,青椒必,拳梟普攻二珠,nc再必...嚟到呢度已經散晒...如果號回得切血還好,但好大機會會再比nc+青椒combo...而呢個時間新古大約行左一半.......

試過唔落兩部獻頭機,結果都係唔理想...

由手機版發出

此篇文章於 04-06-18 09:59 AM 被 J+1 編輯。
舊 04-06-18, 01:15 PM   #12422
ShinDou

你唔係都有晒佢果5隻凸爆咩?跟佢咁擺vpart執行動快佢少少應該屈到佢機?

舊 04-06-18, 01:20 PM   #12423
J+1
望過黎呀!!!!!!

我得青椒突滿,另2隻得突2冇多餘限突食(有都唔想突..)...就算同陣鬥快應該都贏唔到...
由手機版發出
舊 04-06-18, 01:26 PM   #12424
ShinDou

Uc先手開必佢地中晒slow應該慢好多?定係個個都雙resist?

有冇試馬沙先手威壓?兩turn減攻應該捱到好耐?

舊 04-06-18, 03:02 PM   #12425
J+1
望過黎呀!!!!!!

卜太君終於出場...?

https://twitter.com/srw_xomg/status/...778252289?s=19

另外又魔神...

仲有...點都要落奶....

https://twitter.com/srw_xomg/status/...921592320?s=19
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:23 AM

手機版 | APP版