Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 01-23-15, 10:33 PM   #201
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
善用資源啊你識條鐵咩

舊 01-23-15, 10:35 PM   #202
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
呢D叫一人多藝呀....

身為一個工程部識財經投資係好正常既事
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-15, 10:35 PM   #203
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
香港地一人做幾個位,係好正常的事。

舊 01-23-15, 10:39 PM   #204
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
其實你地睇唔到咋,條片都係佢地幾個輪住揸機拍打燈同收音,最後成TEAM人一齊剪接添

舊 01-23-15, 10:40 PM   #205
Sar8
The One

如果佢有show it部我相信入面宜傳片所有部門都有果個IT人出現

舊 01-23-15, 11:00 PM   #206
asd65535
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2002
變返老周電視台
asd65535 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 02:57 AM   #207
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219

笑到氣咳
佢地又有幾尊重自己?....

舊 01-24-15, 10:40 AM   #208
Sar8
The One

如果亞視大難不死,我終身支持佢永遠唔出糧

舊 01-24-15, 10:42 AM   #209
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
真心腸
應該洗晒腦
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 12:12 PM   #210
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Sar8 查看文章
+1
能夠為黨為國捐軀
係一件幾榮幸既事

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 12:29 PM   #211
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Sar8 查看文章
我都撐亞視!!
支持亞視永遠唔出糧!!!

真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 03:48 PM   #212
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
支持亞洲電視良心為國,排除服務干擾市民!!
敬祝亞洲電視全體員工繼續努力借糧,明天會借到!!
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 04:39 PM   #213
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
唔出糧都有人做義工
咁點解搵到錢之後仲要出糧?繼續run落去咪得
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 04:45 PM   #214
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
咁其真想問 借左係唔係出到糧既話要還
如果咁既話 亞視未收返員工既錢 做老板幾好玩喎
無情情掉返轉頭 欠亞視錢

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 04:48 PM   #215
小嘉
The One

這就是香港:)
政府而家仲未出聲仲正啦
僱主借錢出糧
變左員工借錢
呢個邏輯我點諗都諗唔明

開頭都仲會擔心下atv d 員工
而家個心只會諗,抵你死
舊 01-24-15, 04:57 PM   #216
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
唔得, 笑死我
忍唔住我都死同佢地加油

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 05:07 PM   #217
ヨコ男
てっぺんとるぞー!

註冊日期: Mar 2004
3DS Friend Code3050 8711 4125
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
引用:
作者: 小嘉 查看文章
這就是香港:)
政府而家仲未出聲仲正啦
僱主借錢出糧
變左員工借錢
呢個邏輯我點諗都諗唔明

開頭都仲會擔心下atv d 員工
而家個心只會諗,抵你死
星期五主場
https://www.youtube.com/watch?x-yt-c...tailpage#t=885

自己中過ぎてマジ無いわ、理解力無くてしんどいわ
思い出せデリカシー、嫌いじゃないけどうっとうしい!!!」
ヨコ男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 05:22 PM   #218
小嘉
The One

引用:
作者: ヨコ男 查看文章
星期五睇下點
舊 01-24-15, 06:08 PM   #219
安安

https://www.youtube.com/watch?v=tlKz2PmytWg 得王祖藍撑
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 06:11 PM   #220
Sar8
The One

繼續努力,堅持到底

一路借落去

舊 01-24-15, 06:26 PM   #221
遊戲怪
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
打工變借糧 呢個香港未死得既都有新聞聽

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-15, 06:40 PM   #222
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
作者: 安安 查看文章
明天會更好 明天會更好 明天會更好

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 08:58 PM   #223
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
得1個有講ATV 3隻字

舊 01-25-15, 09:09 PM   #224
nameH

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
基本上得王祖藍一個俾人擺上枱, 其他人只係講一句對任何情況任何對象都通用既說話

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-15, 09:53 PM   #225
kyu
我要搞掂丁力個衰人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 安安 查看文章
大部分唔講ATV,唔通預備不時之需????
(遲早TVB想慳成本,TVB大型慈善節目播返呢D都得啦……)
基本上TVB已經每況愈下…… 如果真係大吉利是TVB用唻支持自己差不多

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:52 AM

手機版 | APP版