Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
ShinDou 03:20 PM 05-08-16
作者: chimchim:
睇 lv作唔到準 升武器會更快加能力
我打強2時 女主得35 其他三個35以下
即係應該打肥﹖佢D肥關AP扣好多,中級肥又唔知我夠唔夠打,1陣試下先

不過D雷武會唔會過左個EVENT就冇用,感覺好似有D晒,我又冇6星雷武得3,4星,3星1抽番黎已經20啦

我得把6星加野神劍,應該升呢把﹖
chimchim 03:22 PM 05-08-16
如果 五星突爆既話 雷劍能力值係會勁過六星無突

打八把出黎,升爆埋技能lv. 會好實用

本身六星 武器已經難抽,重要抽中同款拎黎突,估計課長先做到
chimchim 03:26 PM 05-08-16
作者: ShinDou:
即係應該打肥﹖佢D肥關AP扣好多,中級肥又唔知我夠唔夠打,1陣試下先

不過D雷武會唔會過左個EVENT就冇用,感覺好似有D晒,我又冇6星雷武得3,4星,3星1抽番黎已經20啦

我得把6星加野神劍,應該升呢把﹖
神劍好好用 放心升
ShinDou 03:28 PM 05-08-16
石化係咩屬﹖聖屬﹖
chimchim 03:30 PM 05-08-16
石化係咩屬﹖聖屬﹖
係附加技能黎,同屬性無關

冰屬係唔可以冰人,一定要把野有依個技能先冰到
ShinDou 03:34 PM 05-08-16
係附加技能黎,同屬性無關

冰屬係唔可以冰人,一定要把野有依個技能先冰到
我好似冇呢D武,得X屬強化,X特效果D,咁呢D效果裝SUB有冇用﹖
chimchim 03:42 PM 05-08-16
我好似冇呢D武,得X屬強化,X特效果D,咁呢D效果裝SUB有冇用﹖
有用咖~~~~~~~~
ShinDou 03:50 PM 05-08-16
有用咖~~~~~~~~
我主角裝3星雷劍

SUB裝2把雷強化3星杖,好似唔覺扣多左咁既﹖
chimchim 03:54 PM 05-08-16
我主角裝3星雷劍

SUB裝2把雷強化3星杖,好似唔覺扣多左咁既﹖
有的 不過唔知可唔可以疊攻
ShinDou 04:00 PM 05-08-16
你打武器肥中級刷﹖你D武升到幾多LV先夠﹖

其實D武器寫住能力解放條件,即係果個LV解放左D咩﹖

而家都係岩岩過到中級肥,不過3星肥食落去=1把3星武,好似升得好慢喎,我把神劍都LV21,食晒岩岩1場拎既2星3星槌都上唔到LV22
ShinDou 05:04 PM 05-08-16
原來戰力只係攻魔防抗加埋既數﹖
Hawk 06:20 PM 05-08-16
中級肥帶雷法就實過到喇, boss得1隻就算遇到識回血, 麻咗冰咗佢就回唔到, 我拎哂啲送既水嚟打肥, 2把神劍都只係升到30...

至於賊我就放棄咗, 要係咁食石con我就唔打, 反正把嘢得佢用到, 等將來復刻再算, 哩個時間應該升高啲rank , 升好啲人同武等下次ev好過~
ShinDou 06:28 PM 05-08-16
其實唔知黎緊EVENT出成點,如果唔係太難既話可能就咁特效人加特效武唔駛升爆都夠打

第1個EVENT我諗佢唔敢出到咁難掛﹖而且係擺明唔俾時間你升人升武
chimchim 07:31 PM 05-08-16
啲虹之鍵成日唔夠洗
ShinDou 07:44 PM 05-08-16
我反而冇送人上去

岩岩爆左3次石過強化2,爆第1次石係打第2隻卒果陣,之後大佬就爆2次石,比想像中易

我應該繼續刷鍊金4升高D再打先,應該可以爆少D石
小嘉 07:51 PM 05-08-16
好想食晒D 3星武去升武器LV
ShinDou 08:00 PM 05-08-16
3星我覺得要留屬性同特效,隻GAME呢兩樣好緊要

如果把野咩都冇既就拎黎食囉
chimchim 08:05 PM 05-08-16
作者: 小嘉:
好想食晒D 3星武去升武器LV
三星有好多特效 武器 吾好亂吃
ShinDou 10:45 PM 05-08-16
岩岩爆1次石就過到強1,不過冇跌氟

其實強1會唔會跌劍﹖

我淨係第1次過強1拎過劍,之後打多2次都唔跌

反而第1次過強2果陣跌過劍
Celes 11:05 PM 05-08-16
岩岩爆1次石就過到強1,不過冇跌氟

其實強1會唔會跌劍﹖

我淨係第1次過強1拎過劍,之後打多2次都唔跌

反而第1次過強2果陣跌過劍
Lv50是強2。
我前後打左4次強2,除左第一次有記憶2同進化玉外,其餘乜好野都無。每場要成54AP, 窮人點玩
反而喺強1拎左4把劍。
chimchim 11:18 PM 05-08-16
打左過百次強二 先齊9把 ,繼續努力吧!
ShinDou 11:19 PM 05-08-16
咁應該係我唔好彩,打多2次強1都冇,係咪跌銀箱先有劍﹖
Celes 11:33 PM 05-08-16
咁應該係我唔好彩,打多2次強1都冇,係咪跌銀箱先有劍﹖
係。好似boss同紅怪會跌。
ShinDou 11:39 PM 05-08-16
打左過百次強二 先齊9把 ,繼續努力吧!
強2都唔易跌﹖

咁我可能打強1算
ShinDou 11:40 PM 05-08-16
作者: Celes:
係。好似boss同紅怪會跌。
我冇殺過紅卒呀,次次射晶秒,不過強2我打黑卒跌過劍

應該機率問題
第一 ... 3 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 23 63 113  ... 最後

返回主題版面