Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-06-18, 09:23 AM   #1
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
高達真人版電影

公怖咗

https://hk.gundam.info/news/hot-topi...80706_003.html
2018年7月5日當天,於美國洛杉磯舉辦的Anime Expo 2018上,曾製作出多部熱門電影的傳奇影業(總公司位於美國加州)正式宣布將與SUNRISE攜手合作,翻拍其旗下的全球知名動畫「機動戰士高達」系列的真人版電影。

關於真人版電影的詳細資訊,日後有進一步消息時將隨時公開!

於Anime Expo2018(7/5~7/8於加州洛杉磯會議中心登場)發表此消息時的情形,也將於Gundam Info公開,還請各位務必觀賞一下!

要嚟嘅終於嚟料

舊 07-06-18, 09:37 AM   #2
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
鋼彃版pacific rim?

當年隻G-Saviour我剩係記得個駕駛倉係咁震其他咩都唔記得
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 09:41 AM   #3
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
仲有當年war for the earth

舊 07-06-18, 09:49 AM   #4
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
當年G-Savior捱唔到睇到尾
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 09:59 AM   #5
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
大家估下景甜會做咩角色?

舊 07-06-18, 11:12 AM   #6
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: wing 查看文章
大家估下景甜會做咩角色?
如果係拍初鋼.......
紫色BBA ..........
馬茜仲要揸G 野牛

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 05:21 PM   #7
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
前題甘既cosplay人設機設故事吸引到現今市場?
Rx78都仲得一陣
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 07:50 PM   #8
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
war for the earth
由手機版發出
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 08:44 PM   #9
真!DC
Banned User
奉行我道

應該都係攞少少背景要素然後故事自由發揮吧
希望機設用番日本人
唔想見廢鐵ms
由手機版發出
舊 07-06-18, 08:47 PM   #10
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
好唔好睇唔重要,模型玩具賣得就OK。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 09:15 PM   #11
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
何必呢~又何必呢~

舊 07-06-18, 10:55 PM   #12
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: Lamsze 查看文章
前題甘既cosplay人設機設故事吸引到現今市場?
Rx78都仲得一陣
用真實軍風事包裝其實ok,不過我估佢最後會拍到景甜太平洋多d....
由手機版發出

此篇文章於 07-07-18 05:37 AM 被 J+1 編輯。
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-06-18, 11:34 PM   #13
BRA武藏
Game Master

註冊日期: Oct 2005
景甜就係敢達
BRA武藏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-18, 01:00 AM   #14
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
景甜可以演哈囉
出鏡率高又多對白, 最緊要係唔駛表情

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-18, 01:24 AM   #15
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 真!DC 查看文章
當年G-Savior捱唔到睇到尾
由手機版發出

G-Savior嘅casting係最忠於原著
阿寶係巴基斯坦人
馬莎係德國人

娜娜又真係搵番印度人..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-18, 04:23 AM   #16
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
吾好玩啦唉

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-18, 06:01 PM   #17
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
景甜可以演哈囉
出鏡率高又多對白, 最緊要係唔駛表情
ガンダムさん入面個哈囉

舊 07-10-18, 06:16 PM   #18
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: wing 查看文章
仲有當年war for the earth

如果咁有HEART,搵返肥馬沙客串做馬沙老豆,就算拍得幾爛,我都一定捧場

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-18, 06:19 PM   #19
真!DC
Banned User
奉行我道

老老豆豆一定改到面目全飛有哈佬有紫色老太婆你就想
由手機版發出

主題工具
顯示模式

論壇跳轉