Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 
電視遊戲討論版>北斗が如く | 發售中
ゆり 08:13 PM 03-12-18
作者: fortel:
死少左好多人就真既
羅漢仁王拳居然係善良
果然係假大佬教壞佢
由手機版發出
fortel 08:50 PM 03-12-18
作者: ゆり:
羅漢仁王拳居然係善良
果然係假大佬教壞佢
由手機版發出
扮阿婆個殺手都做左好人仲開左鋪啦
whassupbun 10:00 PM 03-12-18
想問爆左嘅朋友,咁有冇人中北斗2呢?
赤兵尉SETH 10:20 PM 03-12-18
作者: whassupbun:
角色同伏線都有, 係睇佢整唔整

2伏線

拳王想得到南斗究極奧義, 內容只有南斗最後之將知道
下集尤利亞爭奪戰

fortel 11:23 PM 03-12-18
作者: whassupbun:
其實而家我玩左一大半,我覺得呢隻野係HEA整既
Garnet_Crow 10:25 AM 03-13-18
我想請教大家:
有冇邊一關係可以好快咁升level?
成個遊戲流程完全唔玩賭博得唔得?
padage 10:30 AM 03-13-18
唔計有縫loading,..仲有好多節奏問題, 會出北斗百裂腳的人行樓梯會慢, 撞到站立npc會變強制慢行, save無quick save, 每次save要save兩次
Dyhalt Rushifar 10:53 AM 03-13-18
…人中龍好似一向都係SAVE兩次架喎?一個個人一個系統
charcsc2000 11:29 AM 03-13-18
其實而家我玩左一大半,我覺得呢隻野係HEA整既
真係咁HEA????
赤兵尉SETH 11:53 AM 03-13-18
ex hard 認真版多奇好難打, qte時間好短, 比天翔百裂拳殺左好多次
原來個盃係多奇咳既時候唔好打...
之後要幫聖帝燒毒
作者: charcsc2000:
真係咁HEA????
以一隻game黎講, 係
以龍如系列同北斗game黎講合格以上

作者: Garnet_Crow:
我想請教大家:
有冇邊一關係可以好快咁升level?
成個遊戲流程完全唔玩賭博得唔得?
昇level最快係做支線
可以完全唔賭
fortel 12:06 PM 03-13-18
真係咁HEA????
平心而言啦,戰鬥、極既演出(同返人中既講法會易明D)就真睇得出佢係花心機既,單單係一招二指真空把已經可以睇得出同北無既高下立見

個城一來又細、個荒野為加而加(上面有人講左加油站問題...),有個主線係出車返城出車返城再出車之後同條條講完幾句野又返場...

姐係我唔係要好似北無咁一本道,不過呢隻北斗人中好多位都比人感覺好空洞...好似未整好咁

打卒D EXP又無肉食、想升LV又只可以做支線

明明一開始有以物易物呢個idea幾好,不過一入到城就變左用錢

不過當然啦,身為北斗迷既我,下集出我一樣會照買
charcsc2000 12:19 PM 03-13-18
作者: 赤兵尉SETH:
ex hard 認真版多奇好難打, qte時間好短, 比天翔百裂拳殺左好多次
原來個盃係多奇咳既時候唔好打...
之後要幫聖帝燒毒

以一隻game黎講, 係
以龍如系列同北斗game黎講合格以上

昇level最快係做支線
可以完全唔賭
係囉...我睇直播真心好正...
只係唔明點解唔係做到打拉歐結尾...
咁樣得返一章仲點做第2集???
定唸住加埋北斗琉拳做第2集???
charcsc2000 12:23 PM 03-13-18
平心而言啦,戰鬥、極既演出(同返人中既講法會易明D)就真睇得出佢係花心機既,單單係一招二指真空把已經可以睇得出同北無既高下立見

個城一來又細、個荒野為加而加(上面有人講左加油站問題...),有個主線係出車返城出車返城再出車之後同條條講完幾句野又返場...

姐係我唔係要好似北無咁一本道,不過呢隻北斗人中好多位都比人感覺好空洞...好似未整好咁

打卒D EXP又無肉食、想升LV又只可以做支線

明明一開始有以物易物呢個idea幾好,不過一入到城就變左用錢

不過當然啦,身為北斗迷既我,下集出我一樣會照買
本來北斗就係一本道...只係加人中玩法搞下笑者...
佢肯加原創劇情都算係咁...
只係出絕招真心太濫....應該要有返限制先得...
下下打BOSS好似出幾十次咁, 好唔正常...
赤兵尉SETH 01:40 PM 03-13-18
如果有下集應該都係神室Eden做據點, 世紀末邊有更多平民娛樂
charcsc2000 01:42 PM 03-13-18
如果有下集應該都係神室Eden做據點, 世紀末邊有更多平民娛樂
個結尾咁樣, 好難沒第二集喎....
係差在完全版定係第二集者..
hkfaker 02:50 PM 03-13-18
係差在完全版定係第二集者..

wang2009hk 05:41 PM 03-13-18
其實佢一開始用蒼天之拳就沒現在這樣滿滿的違和感啦..

怎說[蒼天]那還算是較現代,要車有車,要酒吧有酒吧..

在加上..人中北斗的桐四郎換上酒保衣根本就是蒼天的主角w

是說..以伊甸這種滿是物資的..

早就被拳王打下來了啦...

這城的防禦方面這麼陽春...拳王一個剛掌波就爆門了吧..
kyo353 05:46 PM 03-13-18
作者: wang2009hk:

劇情咪交代左點解拳王唔要個城

再者蒼天時間線應該係早過北斗
起碼個陣冇街機
Rance 05:48 PM 03-13-18
作者: wang2009hk:

弊在蒼天故事同D角色都無人識呢
fortel 11:04 PM 03-14-18
最後果關真係垃圾GAME既化身,我真係以為自己打緊無雙
ゆり 11:17 PM 03-14-18
作者: Rance:
弊在蒼天故事同D角色都無人識呢
咁好朋友點會唔識
由手機版發出
Rance 11:21 PM 03-14-18
作者: ゆり:
咁好朋友點會唔識
由手機版發出
有幾多人UP得出個朋友叫咩名
死我都唔係好記得,潘咩鬼.....
fortel 11:41 PM 03-14-18
個爆機算點.....

都唔係非一般咁HEA.....

我打HARD,得果幾支水就打到一半先知係最後一關...個關個設定真係....
赤兵尉SETH 12:17 AM 03-15-18
個爆機算點.....

都唔係非一般咁HEA.....

我打HARD,得果幾支水就打到一半先知係最後一關...個關個設定真係....

標題有講係最終章, 事前有叫你做足最後準備既
最正係個調查部份, 明知對方得一個地方去都仲可以四圍問, 為拖而拖

隻game起戰鬥系統唔錯, 同mini game幾好玩, 多d野做
當年玩北無我覺得係拆磨自己...
fortel 12:49 AM 03-15-18
標題有講係最終章, 事前有叫你做足最後準備既
最正係個調查部份, 明知對方得一個地方去都仲可以四圍問, 為拖而拖

隻game起戰鬥系統唔錯, 同mini game幾好玩, 多d野做
當年玩北無我覺得係拆磨自己...
我果陣直接打左2個幾鐘升左幾個LV,打算返去訓教SAVE,點知一入去就見到條友我快快手出發左....

我有印象有人係到講過FINAL係無補合直沖到尾,我心諗呢次屙blood啦....

好在final boss咁廢,水都無用就殺到佢

呢隻game最人中既地方就係計中計中計中計...

同埋用槍永遠都係打唔死人既
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 

返回主題版面