Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
電視遊戲討論版>Final Fantasy VII フルリメイク l PS4 已售 PS5 6月10日発売
細路翔 12:28 PM 04-25-15
最應該出重製ff7其實應該係10-11年果時

se依家請埋一班剩係識睇統計圖做野既垃圾根本無能力再搞

對比ff13(笑)我覺得打鬼佬市場既新生ff14仲比較似返隻game

其實ff7-10講遊戲性實際真係無乜,但整個美術、劇本、演出氣氛同架構補救返晒

反而ff13有求神既隕石術等級劇本就將其實戰鬥系統好過前作既優點掩蓋晒

証明日系正統rpg遊戲性唔太需要執重
mrk 06:56 PM 04-25-15
作者: 武藤遊戲:
Square Enix to host E3 2015 press conference
http://gematsu.com/2015/04/square-en...ess-conference

コメント
・SMTGamer
FFVIII HD for PS4

・yunsofprovo
Hoping for several things here
FFI-IX PS4 collection with trophies
FFXII Zodiac HD
FFXV and DQH release dates

・RyoonZ
DORAGON KUESTO ELEBUN

・Unknowingreaper
Sscarped 15 to make FF 13-4 lighting stikes once again

・Guest Guest
Parasite Eve III next please<3

・Noctis Pendragon vishmarx
2 trailler for FF XV please , 1 Story 1 gameplay

頂!重出合集。。
我的反應:
1.居然FF VIII HD化先,都唔FFVII HD化先??(不過FF VIII係我最先認識的PS系FF,將佢HD化先都唔係唔好o既
2.終於等到FF XII Zodiac HD化啦!(中文版唔知同步發售到嗎??)
3.重打算出FFXIII-4,有冇搞錯呀!
4.估唔到PSP隻Parasite Eve III重有next please,應該係加強版呢啩!(應該由係PSP移植去PS4/X1版啦!到時應該有中文版份啦!)
fantasy俊仔 08:37 PM 04-25-15
作者: mrk:
我的反應:
1.居然FF VIII HD化先,都唔FFVII HD化先??
ching你冇睇標題?FFVII PS4 HD化左架啦
強化人間ですの~★ 10:19 PM 04-25-15
作者: 武藤遊戲:
Square Enix to host E3 2015 press conference
http://gematsu.com/2015/04/square-en...ess-conference

コメント
・SMTGamer
FFVIII HD for PS4

・yunsofprovo
Hoping for several things here
FFI-IX PS4 collection with trophies
FFXII Zodiac HD
FFXV and DQH release dates

・RyoonZ
DORAGON KUESTO ELEBUN

・Unknowingreaper
Sscarped 15 to make FF 13-4 lighting stikes once again

・Guest Guest
Parasite Eve III next please<3

・Noctis Pendragon vishmarx
2 trailler for FF XV please , 1 Story 1 gameplay

頂!重出合集。。
PS4 FF15發售日
PS4 聖劍傳說5播片
PS4 KH3播片
PS3/4 SO5試玩
PSV SAGA2015播片
PS4 PE4 logo
街機FF試玩
PS4 真重制FF7 logo
PSV FF56
3DS FFT新作

橫掂都係,吹大D
大情大性武大帝 02:24 AM 04-26-15
街機FF試玩?

想點,即是Soul Calibur FF版?
HI_Ricky 02:30 AM 04-26-15
作者: 大情大性武大帝:
街機FF試玩?

特制2支棍上面有sony特色button, 平時FF咁既畫面, 有特別専用card....
就係咁
fantasy俊仔 09:21 AM 04-26-15
街機FF試玩?

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240182
唔好剩係睇死一板家用機板啦
細路翔 04:17 PM 04-26-15
基本上依十年se係佢既非重點產品上大部份都仲有唔錯既表現

但打算用黎當新招牌搞既都係一pet屎

擺明係豬肉太大舊搞到製作時公司入面六國大封相w
HakiK 04:39 PM 04-26-15
街機FF試玩?

DDFF好野黎, 操作系統同配搭收集既要素都好足,仲好玩過以家堆正傳
細路翔 04:47 PM 04-26-15
作者: HakiK:
DDFF好野黎, 操作系統同配搭收集既要素都好足,仲好玩過以家堆正傳
玩熟先係

未上手前會令你扔隻game埋一邊
鈴蘭 05:00 PM 04-26-15
DDFF係只要有人同你對戰就係神game
細路翔 05:40 PM 04-26-15
話說我覺得當年kh2比ff13更似ff13(?

ddff我最唔鐘意係要我行個棋盤

再唔係剩係計ff7cc,剩係個ending已經贏ff13幾十條街

ff13根本係癡孖根先會夠膽推出黎賣
edman27 05:53 PM 04-26-15
作者: 細路翔:
玩熟先係

未上手前會令你扔隻game埋一邊
隻game好難上手咩
細路翔 05:58 PM 04-26-15
作者: edman27:
隻game好難上手咩
我借過比三個人都話唔j識玩
FURIMUKI 11:21 PM 04-26-15
新生ff14好玩吖
柚原このみ 11:45 PM 04-26-15
CCFF7雖知畫蛇添足,不過諷刺呢個蛇足絕對係SE近十年最好劇本
GN00508771 12:18 AM 04-27-15
三個卒仔就可以令錫生被評為「算老幾」其實幾痛快wwwww
細路翔 04:07 PM 04-27-15
咁又唔同,劇情設定上zack一直係1st入面都只算一般般既戰力

但魔改完既小雲就由魯蛇變成萬中無一既練武奇才,得小雲可以保持自己意志就去到錫生既強度

錫生就單純一路都係戰鬥力單位(?)

但睇錫生壓住中二gackt黎打就是爽www
細路翔 04:12 PM 04-27-15
作者: FURIMUKI:
新生ff14好玩吖
但刷ノウス果75粒野會刷到爆肺
遊戲怪 04:36 PM 04-27-15
呢隻GAME當年都幾多評論點 有好有壞 ~情義結都係來來去去 花女 打女 古生 錫生~
PSP果隻 雖然主角唔算勁 同埋D語氣怪怪的 都算係一個補完
但今時今日要我對住D方形公仔真係接受唔到 今日睇返有D情節仲要主角男扮女呀 果D真係笑死
aquarius 01:51 AM 04-28-15
其實FF7出番隻張所有CG公仔style統一番
遊戲人物比例正常番D我都已經收貨
唔需要去到現今世代嘅質素..

btw我好期待FF12嘅remaster
希望有日版模式, 始終自由度高D
FURIMUKI 02:03 AM 04-28-15
作者: 細路翔:
但刷ノウス果75粒野會刷到爆肺
刷到都冇錢買マテリア
所以我放棄左走去打巴哈拎135武器算
細路翔 05:13 PM 04-28-15
作者: FURIMUKI:
刷到都冇錢買マテリア
所以我放棄左走去打巴哈拎135武器算
你需要的是土豪碰友

反正肯定改完版又大執,到時先整都得w
Kain 07:45 PM 04-28-15
頭先先睇到,PS4又出10同10-2
遊戲怪 09:31 PM 04-28-15
作者: Kain:
頭先先睇到,PS4又出10同10-2
因為係PS2熱賣GAME 呢D返炒野 出完又出對公司可以無限LOOP真係唔怕做
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面