Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後
電視遊戲討論版>DEAD or ALIVE 5 Last Round
ComeLOLoh 11:01 PM 03-15-15
查實點Check你係咪From Japan?

PS4等緊Playstation HK專人通知我攞機…(贏左部PS4)
DOA xA2raeL 11:29 PM 03-15-15
作者: ComeLOLoh:
查實點Check你係咪From Japan?

PS4等緊Playstation HK專人通知我攞機…(贏左部PS4)
點贏⊙_⊙
btw 我整緊條片 好快有得睇XD
DOA xA2raeL 11:47 PM 03-15-15

fiohk 12:58 AM 03-16-15
作者: DOA xA2raeL:
你打爛人地個錢罌

最後個公仔你整㗎?好攪笑
DOA xA2raeL 01:11 AM 03-16-15
作者: fiohk:
你打爛人地個錢罌

最後個公仔你整㗎?好攪笑
Ps4有個軟件叫Share factory 我用佢edit的
本身個公仔樣係諗住放係開場果到 點知唔可以整某段時間先出現個樣
搞到要放最後

(升級機會 贏了就能升級) 緊係黎番個comback啦XD
ComeLOLoh 01:17 AM 03-16-15
點贏⊙_⊙
btw 我整緊條片 好快有得睇XD
之前搞既活動贏的。

DOA5U好辛苦先白金,而家Last Round又要再黎過…
d combo challenge我覺得有難度架。差呢個、教學同100場online。
DOA xA2raeL 01:31 AM 03-16-15
之前搞既活動贏的。

DOA5U好辛苦先白金,而家Last Round又要再黎過…
d combo challenge我覺得有難度架。差呢個、教學同100場online。
combo challenge可以搵人解 (ps4 share play)
限制係條友要夠順 小delay
ComeLOLoh 03:36 AM 03-16-15
你真係勁!

我打左一晚,d感覺好番d。
Online同 D以上既人打,用Honoka用唔惦。未熟。
DOA xA2raeL 09:11 AM 03-16-15
你真係勁!

我打左一晚,d感覺好番d。
Online同 D以上既人打,用Honoka用唔惦。未熟。
咁鍾意honoka⊙_⊙
ComeLOLoh 10:26 AM 03-16-15
Honoka好玩嘛。
扮Jann Lee最好笑,扮Bass又得,扮Zack再轉Mila又陰到好多人。試過online對人地用Lisa,用番Lisa招好似重快過Lisa出。之後扮醉玩醉拳又得,扮Kokoro又得,有招重係扮疾風幾型。似Tina又可以。對過人地用Hitomi,我又狂用番Hitomi既招。

不過,Honoka本身特有既招,PPP‧再P 等等好易被人睇穿。會被人Hold到。要研究下…

100場 online搞惦。
Lei Fang Combo Challenge差一個
Tutorial 完成埋佢就差唔多搞惦個白金。
Dyhalt Rushifar 11:11 AM 03-16-15
想問下歐版可唔可以買(裝)日服衫?

平平地有D想買,雖然應該唔會煲…
kog 04:19 PM 03-16-15
剛買時我是揀雷道,但單調,好快玩厭,
現在揀穗香,揀構,可以同時知道其他角色既構特性,
但揀穗香首要是學點嘛到身,尤其玩拉打果d對手...
ComeLOLoh 06:20 PM 03-16-15
作者: Dyhalt Rushifar:
想問下歐版可唔可以買(裝)日服衫?

平平地有D想買,雖然應該唔會煲…
唔可以。

作者: kog:
剛買時我是揀雷道,但單調,好快玩厭,
現在揀穗香,揀構,可以同時知道其他角色既構特性,
但揀穗香首要是學點嘛到身,尤其玩拉打果d對手...
係,被人拉開大距離,好難埋身。
DOA xA2raeL 06:37 PM 03-16-15
我琴日打斷佢連勝果個 排行榜第一
一睇就知洗經仔黎
fiohk 06:49 PM 03-16-15
咩係洗經仔?
DOA xA2raeL 06:55 PM 03-16-15
作者: fiohk:
咩係洗經仔?
2部ps4 or 搵fd輸比佢
DOA xA2raeL 09:09 PM 03-16-15
岩岩同隻唔錯既女天狗打 分享下先L(^o^)」

ComeLOLoh 11:35 PM 03-16-15
5分鐘後我online打,當然暫昧時都係PS3。

Update: 搞惦!白金了。網上d人話呢隻好易白金,但其實都唔係咁易。
個tag combo challenge成日連唔到。不過最後都得左一次。
而家可以專心練角色。
DOA xA2raeL 08:45 PM 03-17-15
5分鐘後我online打,當然暫昧時都係PS3。

Update: 搞惦!白金了。網上d人話呢隻好易白金,但其實都唔係咁易。
個tag combo challenge成日連唔到。不過最後都得左一次。
而家可以專心練角色。
ps4啦快d 冇咩熟人玩(香港)
ComeLOLoh 10:03 PM 03-17-15
ps4啦快d 冇咩熟人玩(香港)
PLAYSTATION HK重未有人通知我點攞機…
DOA xA2raeL 10:24 PM 03-17-15
PLAYSTATION HK重未有人通知我點攞機…
贈品既野 慢慢架喇係
DOA xA2raeL 10:51 PM 03-17-15
排名個分改左 以前25萬 3星 依家20萬都係U
ComeLOLoh 12:35 AM 03-18-15
收到通知,下星期可以攞了。
Happy,期待…
終於可以加入PS4行例。
DOA xA2raeL 12:47 AM 03-18-15
收到通知,下星期可以攞了。
Happy,期待…
終於可以加入PS4行例。
快快快快快快快快快快快
唔想同日本仔打
ComeLOLoh 04:19 AM 03-18-15
PC Steam®版 製品情報:
http://www.gamecity.ne.jp/doa5/lastr...team_spec.html
「The Danger Zone」、「The Crimson」は含まれません。(無新stage玩)

但有新髮型。
Online三個月內patch,發售日未有得玩住。

PS4:
舊衫已全部完成對應PS4!17/3更新:
http://www.gamecity.ne.jp/doa5/lastr...keoverdlc.html
日版對應晒,
香港要等香港PSN出舊衫PS4版download了。
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37  ... 最後

返回主題版面