Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-23-16, 06:00 PM   #201
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
希望下集公主變返自己人
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-16, 02:26 PM   #202
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

今日7/24幕張メッセで開催中のワンダーフェスティバル「メディコス・エンタテインメント」ブースでは、開発中の“クロムクロ”アクションフィギュア原型展示中
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-16, 04:56 PM   #203
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 07-25-16, 03:29 PM   #204
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 07-29-16, 10:17 AM   #205
Kewellma
Game Master

註冊日期: Mar 2005
今集仲幽左日本人對美軍盲目信任一默
幽完默又補飛描寫架C5盡力完成速遞任務w

出沒地:里斯本總部發呆中
大航海時代V id: 坂井悠二 lv:已登陸
暫時HR SR R バスX船,歡迎借用

日服戰國IXA 1-16 坂井悠二

並不是由法律保護人,而是要人去遵守法律
Kewellma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-16, 03:56 PM   #206
harakuma
Game Master

註冊日期: Mar 2007
成集都無愛生把聲, 唔收貨!!
harakuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-16, 06:39 PM   #207
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
今次空戰真是不錯,要不老爸出手大慨就完了

終於有強化形態,越來越期待入機戰

不過老爸的說話來看事情看來真不是那麼表面呢……

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-16, 08:40 PM   #208
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
其實鬼先係守護地球的?

舊 07-29-16, 10:33 PM   #209
Rv250

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 尼路 查看文章
其實鬼先係守護地球的?
定講鷲羽家係俾第三方消滅/自滅唔係鬼

下集湯煙に消える,溫泉回?
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-16, 11:47 PM   #210
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
仲以為今集係換後繼機回
點知打完走左
入機戰希望+1
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-16, 02:55 PM   #211
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 07-30-16, 03:51 PM   #212
事丫娃些
京アニに祈りを

原画展にて初登場!〈ラバーストラップコレクション 全6種〉のご紹介です!!剣之介、由希奈、ソフィーはもちろんクロムクロたちも可愛いラバストになりました!
舊 08-03-16, 01:02 AM   #213
事丫娃些
京アニに祈りを

http://kuromukuro.com/news.html?id=n044
舊 08-04-16, 03:07 PM   #214
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 08-04-16, 03:44 PM   #215
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 08-05-16, 01:36 PM   #216
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
中間果段完全唔知幹什麼,係到薜時間?
連敵人都認錯佢兩個?比人捉左上去點返落黎?
副駕係咪換乘啦?
同老爸合賣體,係3人精神(3名 侍の魂)?

此篇文章於 08-05-16 03:17 PM 被 Lamsze 編輯。
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 03:47 PM   #217
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
今集有啲悶悶地,仲諗住溫泉回多殺必死睇。

嗰三件男配角都唔知有乜作用,除咗花生直播友接近病態嘅直播欲有少少睇頭外,其餘兩個角色冇乜令人覺得吸引之餘,淨係喺度浪費大家時間。

公主究竟係真外星人定地球人,而家開始模糊了。

會唔會佢係原本落嚟地球視察,然後唔知點解喪失記憶幾經輾轉做埋日本戰國大名嘅公主,之後被同伴「救」返嚟,但就冇晒喺地球時嘅記憶?

今次輪到由希奈被擄走(認錯人?),兼且仲要係全裸。可以期待被外星人「調教」嘅薄本嗎?

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 03:56 PM   #218
事丫娃些
京アニに祈りを

呼應番ED封面~
舊 08-05-16, 04:53 PM   #219
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: Lamsze 查看文章
中間果段完全唔知幹什麼,係到薜時間?
連敵人都認錯佢兩個?比人捉左上去點返落黎?
副駕係咪換乘啦?
同老爸合賣體,係3人精神(3名 侍の魂)?
中間說明緊甲鐵城果D片既劇本係點寫出黎

舊 08-05-16, 05:33 PM   #220
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
照計又可以同公主搭同一機去9由希奈
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 06:44 PM   #221
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
本以為公主是被寄生了的,但從她的回憶來看不是這回事?

由希奈被捉走還要是祼體狀態下……各方面來想都是超糟榚啊

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 08:33 PM   #222
尼路
The One

出本情節??
眼鏡你都係快D轉學啦……
其實係咪專登整鬼由希奈,我第一次覺得居然會有套野長期男主股價係升得高過女主……

舊 08-05-16, 09:48 PM   #223
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 尼路 查看文章
出本情節??
眼鏡你都係快D轉學啦……
其實係咪專登整鬼由希奈,我第一次覺得居然會有套野長期男主股價係升得高過女主……
女主唔係索菲咩?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-16, 09:54 PM   #224
尼路
The One

引用:
作者: axe1292 查看文章
女主唔係索菲咩?
你對

舊 08-06-16, 06:20 PM   #225
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
咖喱其實日本係幾時開始有?未見過戰國有,點解佢會識整
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
佐藤順一「M3-ソノ黑キ鋼-」第二十四話 (終)「原罪、カコミライ」 supermanlady 日本動漫畫討論版 7 04-22-14 02:53 AM
咩問題?it works? 豆腐多 GAF告示版 2 09-14-10 08:14 PM
Share my works pls have a look! Dingo Cosplay同人MIX討論區 0 10-07-07 06:55 PM
[PS2]Choro Q Works neo2046 電視遊戲討論版 13 04-12-05 12:46 PM
microsofe works msz006 手機資訊/電腦軟硬討論 2 08-21-03 04:45 PM

現在的時間是 03:43 AM

手機版 | APP版