Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39  ... 最後
收藏品討論版>[16th]初音.....
亍 ◣ 09:52 PM 10-22-14
作者: martinnitram:
唔知貼邊好

2014年10月25日至26日
中午 12 時至 晚上 8 時
GOOD SMILE COMPANY: Halloween Festival @ E-Max 2014

http://www.emaxhk.com/lastest_news.html

有打油先同我講
knight-philip 03:34 AM 10-23-14
作者: 肥高:
今次算交足功課~
好像假髮未戴實?

我家的戴了之後頭髮沒有這麼厚
肥高 07:45 AM 10-23-14
作者: knight-philip:
好像假髮未戴實?

我家的戴了之後頭髮沒有這麼厚
可能我先戴膠頭套~再戴Wig,
所以睇落大一點~今次好緊!好難戴.....
knight-philip 06:07 PM 10-23-14
可能我先戴膠頭套~再戴Wig,
所以睇落大一點~今次好緊!好難戴.....
我都有用膠頭套~不過真的好緊...
而且雙馬尾頭的設計又會令頭套彈性減少啊...

對照之下明白是什麼分別了
原來是我把她的分界分得比較高了(分得比較開
所以看起來髮線比較高->頭髮比較薄
肥高 06:46 PM 10-23-14
我都有用膠頭套~不過真的好緊...
而且雙馬尾頭的設計又會令頭套彈性減少啊...

對照之下明白是什麼分別了
原來是我把她的分界分得比較高了(分得比較開
所以看起來髮線比較高->頭髮比較薄
我見有啲人個Wig左面頭髮凸起!
你有冇這個問題?
FW

knight-philip 09:36 PM 10-23-14
我見有啲人個Wig左面頭髮凸起!
你有冇這個問題?
FW

開出來時有
用順髮水梳後就沒有了

反而問題是果然和相熟店員講的一樣....
頭髮好易毛躁...馬尾毛躁到好散
梳極都唔夠好
肥高 09:44 PM 10-23-14
開出來時有
用順髮水梳後就沒有了

反而問題是果然和相熟店員講的一樣....
頭髮好易毛躁...馬尾毛躁到好散
梳極都唔夠好
頭髮太長很麻煩~
TCS_disable 09:47 PM 10-23-14
毛躁左可以點處理?
ゆり 09:51 PM 10-23-14
白肌色移左好難救

唔等埋件防護衣先著衫?
肥高 10:03 PM 10-23-14
作者: ゆり:
白肌色移左好難救

唔等埋件防護衣先著衫?
我覺得同環境有關,我屋企比較乾燥!
我有啲娃着黑色衫四個月都無事!
佢有送防色移膠紙,可以貼在高危地方~

knight-philip 03:00 AM 10-24-14
白肌色移左好難救

唔等埋件防護衣先著衫?
買了台灣製的保護衣~
平靚正

毛躁發覺可以用順髮水噴多一點
然後不是梳,而是用手去捏去撫平
感覺有改善

是說原來那呆毛是造型來的
我家的都有,不過不夠彈力
肥高 07:37 AM 10-24-14
買了台灣製的保護衣~
平靚正

毛躁發覺可以用順髮水噴多一點
然後不是梳,而是用手去捏去撫平
感覺有改善

是說原來那呆毛是造型來的
我家的都有,不過不夠彈力
那條呆毛官相也有,不過冇咁誇張就~
ゆり 09:13 PM 10-25-14
樓下成村人放萬聖miku
windart 09:53 PM 10-25-14
今次個場萬聖節咪哭超多貨,我排152,前面幾乎都是3隻買盡,
我買果陣後面重有成20幾箱(109號箱),估計今次香港至少入左1000隻

ゆり 09:57 PM 10-25-14
作者: windart:
今次個場萬聖節咪哭超多貨,我排152,前面幾乎都是3隻買盡,
我買果陣後面重有成20幾箱(109號箱),估計今次香港至少入左1000隻

聽日仲要有多批

可惜對呢隻真心冇愛
izumo 10:50 PM 10-27-14
聽日仲要有多批

可惜對呢隻真心冇愛
今次個場都神奇 唔知邊度彈左D 雪2013 (冇打錯字真係2013)
同櫻出來
當然係超平+少貨 又打尖插隊內部認購又剩

講番隻 萬聖節咁搞法
係online shop 訂果班咪呻晒笨?

TCS_disable 03:05 PM 10-28-14
問左架 Racing Miku Sand Master,的確得2000架

但我留意無中途截訂+聽消息人士知,剩少過100架未訂走
Tano 06:37 PM 11-07-14
作者: TCS_disable:
問左架 Racing Miku Sand Master,的確得2000架

但我留意無中途截訂+聽消息人士知,剩少過100架未訂走
性能一般,零件少
冇比賽
香港相信得死忠會買

TCS_disable 02:23 AM 11-09-14
作者: Tano:
性能一般,零件少
冇比賽
香港相信得死忠會買
我未果個死忠+贊助人囉
Tano 07:31 PM 11-09-14
我未果個死忠+贊助人囉
佢如果出Mini-Z Z4 GT3配初音花
我保證2萬台都唔夠派
TCS_disable 03:33 PM 11-10-14
作者: Tano:
佢如果出Mini-Z Z4 GT3配初音花
我保證2萬台都唔夠派
佢有Z4 GT3 先講, 有殼我就可以山寨 (已經Scan左車花水貼)
Tano 10:35 PM 11-10-14
佢有Z4 GT3 先講, 有殼我就可以山寨 (已經Scan左車花水貼)
京商似要再同BMW買版權,明明一面世已經出Z8

但996又唔見佢出
亍 ◣ 08:35 AM 11-13-14
美腿

http://figsoku.net/blog-entry-9111.html
TCS_disable 01:46 PM 11-16-14
下年大鑊... 要買 車仔 同 Figure

差埋車檢就贏 2014 Super GT 300
ゆり 01:48 PM 11-16-14

第一 ... 23 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39  ... 最後

返回主題版面