Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後
國家隊討論區>ENGLAND陣容討論 (8強飲恨出局)
RS 200 05:24 PM 06-27-06
作者: Bleed Saga:

佢犯錯就多
入兩個唔應該入既波, 其中一球差D激死領隊, 又搞到隊友唔開心
佢唔應該護空門, 領隊想先對主辦國架麻
佢唔應該留在中後場讓林伯安心在前面攻,
佢唔應該留在中後場嗌人走位,提場
又搶住去長傳, 呢D唔係佢做架嘛, 又冇七旋
佢太多唔應該
你都係算吧啦,你想呈口舌之勇就慢慢啦.....
Bleed Saga 05:33 PM 06-27-06
作者: RS 200:
回覆不能咁又何必回覆呢
辛苦你了
Rse9 05:50 PM 06-27-06
作者: RS 200:
你都好唔掂下喎
人地提出謝四係英格蘭有用既證據就話人呈口舌之勇
你要話佢冇用既話就唔該自己提出d證據啦
你就真係"算吧啦"得啦
blindman102 06:42 PM 06-27-06
大家唔好咁燥啦,.......

其實之前G4真係係英格蘭被迫打一個無咁適合發揮既位置,
鬼叫佢又真係好有彈性,
B7剩係打RMF,
林8又剩係打得攻中,
大力神被迫迫佢打防中,
而家真係好好多,
對Ecuator佢下半場打自由人,
發揮真係好好多,
又助攻助守,
無乜可以批評,
希望下場打番好似打利記水準,
葡國雞就算有Deco都未必掂,
何況而家無
西野村中一條河 06:45 PM 06-27-06
其實一路幫碧咸個班一路都無踩過其他人(更何況係謝拉特)
只係某個一路踩碧咸,係咁讚謝拉特
最離譜個下係唔客觀
你話成隊踢得好,得碧咸(或佢係其中一個)踢得差,你踩無問題,我地都唔會反駁你
但踢得好又話,明明成隊波都踢得差,但又只踩碧咸一個
好彩入左波姐,但入左波又話「表現唔好」
咁其他人呢!?
報紙,電視個個都讚碧咸,得你一個踩
真係眾人皆醉
西野村中一條河 06:51 PM 06-27-06

佢犯錯就多
入兩個唔應該入既波, 其中一球差D激死領隊, 又搞到隊友唔開心(你又知?)
佢唔應該護空門, 領隊想先對主辦國架麻()
佢唔應該留在中後場讓林伯安心在前面攻(大家都有防守)
佢唔應該留在中後場嗌人走位,提場(得佢一個做既?)
又搶住去長傳, 呢D唔係佢做架嘛, 又冇七旋(長傳個個都有,唔只佢同碧咸)
佢太多唔應該

我唔明你地點解成日「自己的幻想」化成現實
我只睇現實(加深左色,等你易明d)
blindman102 06:53 PM 06-27-06
碧咸就算未入波之前都OK呀,
好勤力助守,
Ecuator除咗嗰球Terry發波瘟之外根本無機會,
下半場上力重做咗兩下好好既Tackle,
重要一路嘔一路打,
點重可以批評,
要鬧都鬧林8,J Cole先啦
某F 08:03 PM 06-27-06
作者: blindman102:
碧咸就算未入波之前都OK呀,
好勤力助守,
Ecuator除咗嗰球Terry發波瘟之外根本無機會,
下半場上力重做咗兩下好好既Tackle,
重要一路嘔一路打,
點重可以批評,
要鬧都鬧林8,J Cole先啦
前面我都有講過
基本上成隊中前場既球員都好勤力
可惜無乜效率
某F 08:05 PM 06-27-06
作者: 西野川一河:
我只睇現實
洗唔洗比返佢上季同今季既精華比你睇呀
Busconcamp 08:08 PM 06-27-06
作者: kin~kin:
仲有咩好講...

一幫唔中意b7
一幫撐b7

再講落去都冇意思

不過真係唔知點解d人咁中意神化g4
咁又唔係神化既...
謝四佢的而且確係技術全面...
不過要將碧7同謝4去咁咁咁比較...
就真係無謂喇...
兩者落場工作都唔同...
RS 200 08:18 PM 06-27-06
作者: 月舞:
你都好唔掂下喎
人地提出謝四係英格蘭有用既證據就話人呈口舌之勇
你要話佢冇用既話就唔該自己提出d證據啦
你就真係"算吧啦"得啦
佢講咩說話大家心裡有數啦,你叫我算吧啦我咪算吧囉~

我只係迎合返某人講球員冇用o既定義黎講謝4,覺得我講得唔o岩我道歉~
西野村中一條河 08:33 PM 06-27-06
作者: 某F:
前面我都有講過
洗唔洗比返佢上季同今季既精華比你睇呀
依家無人話謝拉特差

你幻想:「用連濃勁過用碧咸,但連濃未係英格蘭有過表現,碧咸反而有」
Bleed Saga幻想個d係我打過個post,佢睇到就明

唔好用我同佢講個d野黎屈我
Rse9 08:49 PM 06-27-06
我只睇現實(加深左色,等你易明d)
好gag喎...

如果d人話巴塞既朗拿甸奴勁,扭波勁,帶波勁,傳波勁
咁我可唔可以話,
其他人唔識扭波扭到人頭暈,得佢一個識?美斯夠扭得啦
其他人唔識帶波穩,得佢一個識,迪高帶夠穩?
其他人唔識傳靚波,得佢一個識,迪高傳夠毒啦?
咁係咪朗拿甸奴=唔勁?
西野村中一條河 08:52 PM 06-27-06
作者: 月舞:
好gag喎...

如果d人話巴塞既朗拿甸奴勁,扭波勁,帶波勁,傳波勁
咁我可唔可以話,
其他人唔識扭波扭到人頭暈,得佢一個識?美斯夠扭得啦
其他人唔識帶波穩,得佢一個識,迪高帶夠穩?
其他人唔識傳靚波,得佢一個識,迪高傳夠毒啦?
咁係咪朗拿甸奴=唔勁?
你有無誤會我講咩?睇多次

睇清楚個post 先
西野村中一條河 08:57 PM 06-27-06

佢犯錯就多
入兩個唔應該入既波, 其中一球差D激死領隊, 又搞到隊友唔開心
佢唔應該護空門, 領隊想先對主辦國架麻
佢唔應該留在中後場讓林伯安心在前面攻,
佢唔應該留在中後場嗌人走位,提場
又搶住去長傳, 呢D唔係佢做架嘛, 又冇七旋
佢太多唔應該
為左唔比利迷插我,我重新答過個post

1.你諗佢隊友唔開心?
2.護空門,勁
3.林柏特,碧咸一樣有防守,我一路有講中場一定要有謝拉特同林柏特
4. 提場個個都會做
5.長傳唔唔只碧咸同謝拉特做,個個都一樣有,足球係一隊事
Rse9 09:00 PM 06-27-06
你有無誤會我講咩?睇多次

睇清楚個post 先
可能有

no comment
等本人回答
Coquelicot 09:18 PM 06-27-06
各位, 講講下雙方變左互相冷嘲熱諷, 逐漸離題啦
講還講, 兩邊講唔埋都唔駛互相暗串, 請以波論波

我個人睇法都係一係收起碧咸, 一係收起雙特其一
雖然碧咸傳中球同遠射係好強既武器
但始終欠缺落底能力, 右路冇人拉空, 中路塞車
而且前線朗尼唔係擅長攝位爭高空球既球員
高治....算吧啦
雙特唔識協調, 睇落林柏特影響比較大
如果收起碧咸/謝拉特, 林柏特應該可以被解放
我覺得右路出謝拉特係因為佢速度, 突破能力同截擊力都比碧咸強
但最重要既係, 艾歷臣唔實質做俾我地睇
呢樣永遠只會係空想, 更唔駛討論究竟唔出邊個會比較好

另外我覺得應該推前祖高爾拍朗尼
朗尼明顯拍一個速度高既球員好過拍一個高佬(euro04拍奧雲效果唔錯)
左翼俾正宗翼鋒唐寧上, 但都係果句
艾歷臣唔試, 我地個個都吹佢唔帳
Busconcamp 09:23 PM 06-27-06
作者: Coquelicot:
但最重要既係, 艾歷臣唔實質做俾我地睇
呢樣永遠只會係空想, 更唔駛討論究竟唔出邊個會比較好

另外我覺得應該推前祖高爾拍朗尼
朗尼明顯拍一個速度高既球員好過拍一個高佬(euro04拍奧雲效果唔錯)
左翼俾正宗翼鋒唐寧上, 但都係果句
艾歷臣唔試, 我地個個都吹佢唔帳
過埋世界盃...就可能有機會試...
Coquelicot 09:25 PM 06-27-06
作者: Busconcamp:
過埋世界盃...就可能有機會試...
但艾歷臣到時都離任, 所以我地都係吹佢唔脹

我記得euro04有出過雙特架喎, 果時仲多個史高斯
果時效果未致於而家咁差, 因為林柏特踢前左影響?
blindman102 09:40 PM 06-27-06
但艾歷臣到時都離任, 所以我地都係吹佢唔脹

我記得euro04有出過雙特架喎, 果時仲多個史高斯
果時效果未致於而家咁差, 因為林柏特踢前左影響?
L8嗰陣都係打攻中,
G4打左中,
scholes好似打防中
kin~kin 09:40 PM 06-27-06
作者: Busconcamp:
咁又唔係神化既...
謝四佢的而且確係技術全面...
不過要將碧7同謝4去咁咁咁比較...
就真係無謂喇...
兩者落場工作都唔同...
我一直都覺得g4係好波架喎, 不過某f 0係b7入波前猛踩, 入波後都猛踩
咁佢算點先?

我好記得b7斬波俾高治頂入果場, 佢都照係咁踩啦
佢仲講過話咩 ' 如果冇b7...'
我就話如果冇b7就可能冇果球, 佢竟然講咁可能係第二d方法入到波之類0既說話

咁真係冇野好講啦. 一場波踢就踢左喇, 助攻又有, 波又入埋仲0係度如果乜如果物
g4係好, 但為咩話g4好0既同時要踩其他人呢?

我話細哨好好呀, g4比起上黎冇得比啦, 咁又得唔得?
Coquelicot 09:44 PM 06-27-06
作者: blindman102:
L8嗰陣都係打攻中,
G4打左中,
scholes好似打防中
我記得係史高斯攻中, 林柏特防中
果時林伯仲係幾工兵型球員
西野村中一條河 09:48 PM 06-27-06
作者: kin~kin:
我一直都覺得g4係好波架喎, 不過某f 0係b7入波前猛踩, 入波後都猛踩
咁佢算點先?

我好記得b7斬波俾高治頂入果場, 佢都照係咁踩啦
佢仲講過話咩 ' 如果冇b7...'
我就話如果冇b7就可能冇果球, 佢竟然講咁可能係第二d方法入到波之類0既說話

咁真係冇野好講啦. 一場波踢就踢左喇, 助攻又有, 波又入埋仲0係度如果乜如果物
g4係好, 但為咩話g4好0既同時要踩其他人呢?

我話細哨好好呀, g4比起上黎冇得比啦, 咁又得唔得?
你既感覺直頭同我一樣
其實憎碧咸未憎佢囉,不過有表現個陣希望某F兄唔好再反轉黎講

Bleed Saga兄~我上面本身想純討論,不過可能火傘眼左
有感不敬的話,對唔住

同埋以後都係睇黎個TOPIC好,唔答啦
暴走蟹 10:07 PM 06-27-06
我記得係史高斯攻中, 林柏特防中
果時林伯仲係幾工兵型球員

史高斯擺左

傳說的菱形中場!!!!!!!!!
Coquelicot 10:08 PM 06-27-06
作者: 暴走蟹:
史高斯擺左

傳說的菱形中場!!!!!!!!!
而家睇落係平排中場
第一 ... 22 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 42  ... 最後

返回主題版面