Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-27-06, 05:24 PM   #776
RS 200
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: Bleed Saga

佢犯錯就多
入兩個唔應該入既波, 其中一球差D激死領隊, 又搞到隊友唔開心
佢唔應該護空門, 領隊想先對主辦國架麻
佢唔應該留在中後場讓林伯安心在前面攻,
佢唔應該留在中後場嗌人走位,提場
又搶住去長傳, 呢D唔係佢做架嘛, 又冇七旋
佢太多唔應該
你都係算吧啦,你想呈口舌之勇就慢慢啦.....
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 05:33 PM   #777
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: RS 200
回覆不能咁又何必回覆呢
辛苦你了

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣

此篇文章於 06-27-06 05:55 PM 被 Bleed Saga 編輯。
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 05:50 PM   #778
Rse9

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: RS 200
你都好唔掂下喎
人地提出謝四係英格蘭有用既證據就話人呈口舌之勇
你要話佢冇用既話就唔該自己提出d證據啦
你就真係"算吧啦"得啦

DUNGEONS & TAKAFUMIS
鷹文は100人いる!ヽ(∀゚ )人(゚∀゚)人( ゚∀)ノ
Rse9 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 06:42 PM   #779
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
大家唔好咁燥啦,.......

其實之前G4真係係英格蘭被迫打一個無咁適合發揮既位置,
鬼叫佢又真係好有彈性,
B7剩係打RMF,
林8又剩係打得攻中,
大力神被迫迫佢打防中,
而家真係好好多,
對Ecuator佢下半場打自由人,
發揮真係好好多,
又助攻助守,
無乜可以批評,
希望下場打番好似打利記水準,
葡國雞就算有Deco都未必掂,
何況而家無

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 06:45 PM   #780
西野村中一條河
Game Master

註冊日期: May 2002
其實一路幫碧咸個班一路都無踩過其他人(更何況係謝拉特)
只係某個一路踩碧咸,係咁讚謝拉特
最離譜個下係唔客觀
你話成隊踢得好,得碧咸(或佢係其中一個)踢得差,你踩無問題,我地都唔會反駁你
但踢得好又話,明明成隊波都踢得差,但又只踩碧咸一個
好彩入左波姐,但入左波又話「表現唔好」
咁其他人呢!?
報紙,電視個個都讚碧咸,得你一個踩
真係眾人皆醉

舊 06-27-06, 06:51 PM   #781
西野村中一條河
Game Master

引用:

佢犯錯就多
入兩個唔應該入既波, 其中一球差D激死領隊, 又搞到隊友唔開心(你又知?)
佢唔應該護空門, 領隊想先對主辦國架麻()
佢唔應該留在中後場讓林伯安心在前面攻(大家都有防守)
佢唔應該留在中後場嗌人走位,提場(得佢一個做既?)
又搶住去長傳, 呢D唔係佢做架嘛, 又冇七旋(長傳個個都有,唔只佢同碧咸)
佢太多唔應該

我唔明你地點解成日「自己的幻想」化成現實
我只睇現實(加深左色,等你易明d)

此篇文章於 06-27-06 08:38 PM 被 西野村中一條河 編輯。
西野村中一條河 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 06:53 PM   #782
blindman102
Crazy Gamer

碧咸就算未入波之前都OK呀,
好勤力助守,
Ecuator除咗嗰球Terry發波瘟之外根本無機會,
下半場上力重做咗兩下好好既Tackle,
重要一路嘔一路打,
點重可以批評,
要鬧都鬧林8,J Cole先啦

watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
舊 06-27-06, 08:03 PM   #783
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: blindman102
碧咸就算未入波之前都OK呀,
好勤力助守,
Ecuator除咗嗰球Terry發波瘟之外根本無機會,
下半場上力重做咗兩下好好既Tackle,
重要一路嘔一路打,
點重可以批評,
要鬧都鬧林8,J Cole先啦
前面我都有講過
基本上成隊中前場既球員都好勤力
可惜無乜效率

舊 06-27-06, 08:05 PM   #784
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 西野川一河
我只睇現實
洗唔洗比返佢上季同今季既精華比你睇呀

舊 06-27-06, 08:08 PM   #785
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: kin~kin
仲有咩好講...

一幫唔中意b7
一幫撐b7

再講落去都冇意思

不過真係唔知點解d人咁中意神化g4
咁又唔係神化既...
謝四佢的而且確係技術全面...
不過要將碧7同謝4去咁咁咁比較...
就真係無謂喇...
兩者落場工作都唔同...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 08:18 PM   #786
RS 200

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDRS200Terry
XBox Live GamertagRS200Terry
引用:
作者: 月舞
你都好唔掂下喎
人地提出謝四係英格蘭有用既證據就話人呈口舌之勇
你要話佢冇用既話就唔該自己提出d證據啦
你就真係"算吧啦"得啦
佢講咩說話大家心裡有數啦,你叫我算吧啦我咪算吧囉~

我只係迎合返某人講球員冇用o既定義黎講謝4,覺得我講得唔o岩我道歉~
RS 200 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 08:33 PM   #787
西野村中一條河
Game Master

引用:
作者: 某F
前面我都有講過
洗唔洗比返佢上季同今季既精華比你睇呀
依家無人話謝拉特差

你幻想:「用連濃勁過用碧咸,但連濃未係英格蘭有過表現,碧咸反而有」
Bleed Saga幻想個d係我打過個post,佢睇到就明

唔好用我同佢講個d野黎屈我

此篇文章於 06-27-06 08:45 PM 被 西野村中一條河 編輯。
舊 06-27-06, 08:49 PM   #788
Rse9

引用:
我只睇現實(加深左色,等你易明d)
好gag喎...

如果d人話巴塞既朗拿甸奴勁,扭波勁,帶波勁,傳波勁
咁我可唔可以話,
其他人唔識扭波扭到人頭暈,得佢一個識?美斯夠扭得啦
其他人唔識帶波穩,得佢一個識,迪高帶夠穩?
其他人唔識傳靚波,得佢一個識,迪高傳夠毒啦?
咁係咪朗拿甸奴=唔勁?

舊 06-27-06, 08:52 PM   #789
西野村中一條河
Game Master

引用:
作者: 月舞
好gag喎...

如果d人話巴塞既朗拿甸奴勁,扭波勁,帶波勁,傳波勁
咁我可唔可以話,
其他人唔識扭波扭到人頭暈,得佢一個識?美斯夠扭得啦
其他人唔識帶波穩,得佢一個識,迪高帶夠穩?
其他人唔識傳靚波,得佢一個識,迪高傳夠毒啦?
咁係咪朗拿甸奴=唔勁?
你有無誤會我講咩?睇多次

睇清楚個post 先

舊 06-27-06, 08:57 PM   #790
西野村中一條河
Game Master

引用:

佢犯錯就多
入兩個唔應該入既波, 其中一球差D激死領隊, 又搞到隊友唔開心
佢唔應該護空門, 領隊想先對主辦國架麻
佢唔應該留在中後場讓林伯安心在前面攻,
佢唔應該留在中後場嗌人走位,提場
又搶住去長傳, 呢D唔係佢做架嘛, 又冇七旋
佢太多唔應該
為左唔比利迷插我,我重新答過個post

1.你諗佢隊友唔開心?
2.護空門,勁
3.林柏特,碧咸一樣有防守,我一路有講中場一定要有謝拉特同林柏特
4. 提場個個都會做
5.長傳唔唔只碧咸同謝拉特做,個個都一樣有,足球係一隊事

舊 06-27-06, 09:00 PM   #791
Rse9

引用:
你有無誤會我講咩?睇多次

睇清楚個post 先
可能有

no comment
等本人回答

此篇文章於 06-27-06 09:02 PM 被 Rse9 編輯。
舊 06-27-06, 09:18 PM   #792
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
各位, 講講下雙方變左互相冷嘲熱諷, 逐漸離題啦
講還講, 兩邊講唔埋都唔駛互相暗串, 請以波論波

我個人睇法都係一係收起碧咸, 一係收起雙特其一
雖然碧咸傳中球同遠射係好強既武器
但始終欠缺落底能力, 右路冇人拉空, 中路塞車
而且前線朗尼唔係擅長攝位爭高空球既球員
高治....算吧啦
雙特唔識協調, 睇落林柏特影響比較大
如果收起碧咸/謝拉特, 林柏特應該可以被解放
我覺得右路出謝拉特係因為佢速度, 突破能力同截擊力都比碧咸強
但最重要既係, 艾歷臣唔實質做俾我地睇
呢樣永遠只會係空想, 更唔駛討論究竟唔出邊個會比較好

另外我覺得應該推前祖高爾拍朗尼
朗尼明顯拍一個速度高既球員好過拍一個高佬(euro04拍奧雲效果唔錯)
左翼俾正宗翼鋒唐寧上, 但都係果句
艾歷臣唔試, 我地個個都吹佢唔帳

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 09:23 PM   #793
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Coquelicot
但最重要既係, 艾歷臣唔實質做俾我地睇
呢樣永遠只會係空想, 更唔駛討論究竟唔出邊個會比較好

另外我覺得應該推前祖高爾拍朗尼
朗尼明顯拍一個速度高既球員好過拍一個高佬(euro04拍奧雲效果唔錯)
左翼俾正宗翼鋒唐寧上, 但都係果句
艾歷臣唔試, 我地個個都吹佢唔帳
過埋世界盃...就可能有機會試...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 09:25 PM   #794
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
作者: Busconcamp
過埋世界盃...就可能有機會試...
但艾歷臣到時都離任, 所以我地都係吹佢唔脹

我記得euro04有出過雙特架喎, 果時仲多個史高斯
果時效果未致於而家咁差, 因為林柏特踢前左影響?

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
舊 06-27-06, 09:40 PM   #795
blindman102
Crazy Gamer

引用:
但艾歷臣到時都離任, 所以我地都係吹佢唔脹

我記得euro04有出過雙特架喎, 果時仲多個史高斯
果時效果未致於而家咁差, 因為林柏特踢前左影響?
L8嗰陣都係打攻中,
G4打左中,
scholes好似打防中

舊 06-27-06, 09:40 PM   #796
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: Busconcamp
咁又唔係神化既...
謝四佢的而且確係技術全面...
不過要將碧7同謝4去咁咁咁比較...
就真係無謂喇...
兩者落場工作都唔同...
我一直都覺得g4係好波架喎, 不過某f 0係b7入波前猛踩, 入波後都猛踩
咁佢算點先?

我好記得b7斬波俾高治頂入果場, 佢都照係咁踩啦
佢仲講過話咩 ' 如果冇b7...'
我就話如果冇b7就可能冇果球, 佢竟然講咁可能係第二d方法入到波之類0既說話

咁真係冇野好講啦. 一場波踢就踢左喇, 助攻又有, 波又入埋仲0係度如果乜如果物
g4係好, 但為咩話g4好0既同時要踩其他人呢?

我話細哨好好呀, g4比起上黎冇得比啦, 咁又得唔得?
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 09:44 PM   #797
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
作者: blindman102
L8嗰陣都係打攻中,
G4打左中,
scholes好似打防中
我記得係史高斯攻中, 林柏特防中
果時林伯仲係幾工兵型球員

舊 06-27-06, 09:48 PM   #798
西野村中一條河
Game Master

引用:
作者: kin~kin
我一直都覺得g4係好波架喎, 不過某f 0係b7入波前猛踩, 入波後都猛踩
咁佢算點先?

我好記得b7斬波俾高治頂入果場, 佢都照係咁踩啦
佢仲講過話咩 ' 如果冇b7...'
我就話如果冇b7就可能冇果球, 佢竟然講咁可能係第二d方法入到波之類0既說話

咁真係冇野好講啦. 一場波踢就踢左喇, 助攻又有, 波又入埋仲0係度如果乜如果物
g4係好, 但為咩話g4好0既同時要踩其他人呢?

我話細哨好好呀, g4比起上黎冇得比啦, 咁又得唔得?
你既感覺直頭同我一樣
其實憎碧咸未憎佢囉,不過有表現個陣希望某F兄唔好再反轉黎講

Bleed Saga兄~我上面本身想純討論,不過可能火傘眼左
有感不敬的話,對唔住

同埋以後都係睇黎個TOPIC好,唔答啦

此篇文章於 06-27-06 09:51 PM 被 西野村中一條河 編輯。
舊 06-27-06, 10:07 PM   #799
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
我記得係史高斯攻中, 林柏特防中
果時林伯仲係幾工兵型球員

史高斯擺左

傳說的菱形中場!!!!!!!!!
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-27-06, 10:08 PM   #800
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

引用:
作者: 暴走蟹
史高斯擺左

傳說的菱形中場!!!!!!!!!
而家睇落係平排中場

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 08:18 PM

手機版 | APP版