Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-20-06, 07:50 PM   #26
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
今個星期係argentina同france
今日入左隻argentina!
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 07:55 PM   #27
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: kin~kin
今個星期係argentina同france
今日入左隻argentina!
係???? 即去食KFC~~~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 07:57 PM   #28
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: KIM
係???? 即去食KFC~~~~~
我仲以為你實會知添~~!
不過放心啦, 沙田lee邊大把貨~~~如果你附近果間真係冇的話, 我幫你買吧
舊 06-20-06, 08:00 PM   #29
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我仲以為你實會知添~~!
不過放心啦, 沙田lee邊大把貨~~~如果你附近果間真係冇的話, 我幫你買吧
忘記了~~~
我而家即出上水去買~BYE! 今晚影相~

舊 06-20-06, 08:01 PM   #30
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
忘記了~~~
我而家即出上水去買~BYE! 今晚影相~
等你今晚post相

順便講埋, 下星期係brazil同england~
舊 06-20-06, 11:52 PM   #31
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
等你今晚post相

順便講埋, 下星期係brazil同england~
被屈~~~去到冇晒野食(10:30pm)~焗比$20單買~~~

舊 06-20-06, 11:54 PM   #32
啤梨王子
The One
過氣萬人迷

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDPear_Prince
引用:
被屈~~~去到冇晒野食(10:30pm)~焗比$20單買~~~
仲唔快d整做頭像??

Waiting around for somebody to change your life for you is a loser's game.
If you want a great friend, you've got to be a great friend; if you want a great partner,you've got to be a great partner.
啤梨王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 11:57 PM   #33
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 啤梨王子
仲唔快d整做頭像??
好呀!
要等金夫人訓左先可以set機影相~~~

舊 06-20-06, 11:57 PM   #34
pulpman
Insane Gamer

註冊日期: Oct 2002
我今日又係係上水入左......不過真係好似無咩人買.....要等佢開箱一包出, 比一隻我就成包掉返上櫃頂....anyway, 隻arg 真係好靚下....
pulpman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-20-06, 11:59 PM   #35
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: pulpman
我今日又係係上水入左......不過真係好似無咩人買.....要等佢開箱一包出, 比一隻我就成包掉返上櫃頂....anyway, 隻arg 真係好靚下....
仲有~個袋背後都好正, 好似名牌野設計~~~!

舊 06-21-06, 12:02 AM   #36
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

我覺得kfc 的bearbrick絕對正過m記的咭....
不過kfc冇咩點宣傳....
舊 06-21-06, 12:04 AM   #37
pulpman

引用:
仲有~個袋背後都好正, 好似名牌野設計~~~!
同埋用拉鏈袋完全唔使破壞包裝....擺下又可以放返入袋新束束咁~~~
舊 06-21-06, 12:09 AM   #38
pulpman

引用:
我覺得kfc 的bearbrick絕對正過m記的咭....
不過kfc冇咩點宣傳....
好似係無宣傳.....我都係睇到你地係度宣傳ja....
舊 06-21-06, 12:29 AM   #39
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
好似係無宣傳.....我都係睇到你地係度宣傳ja....
佢有0係雜誌賣廣告的, 不過就冇0係電視度賣
假如冇睇開本地雜誌, 感覺上佢冇宣傳絕對唔出奇~

我都係咁岩有雜誌送fantastic 咭所以先買雜誌
舊 06-21-06, 01:46 AM   #40
KIM
GAF足球隊金虎拾號

仲貴$5~~~???
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com...ion/1112011066

舊 06-21-06, 01:52 AM   #41
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
lee d人主要係等今個星期過左, 咁有d人就會想搵番之前0既款...所以佢賣貴d有時都會有人要
因為大部份人都唔知假如去問kfc的話, 佢都會照賣俾你......
舊 06-21-06, 03:49 AM   #42
Supreme

想問下意大利....幾時有?
阿根廷.............聽 日想去換 不過e家喉嚨好痛

舊 06-21-06, 08:26 AM   #43
pulpman

引用:
作者: Supreme
想問下意大利....幾時有?
阿根廷.............聽 日想去換 不過e家喉嚨好痛
italy 神早買左喇.......肯定仲有, 一次買晒已出既都得
舊 06-21-06, 08:33 AM   #44
pulpman

引用:
佢有0係雜誌賣廣告的, 不過就冇0係電視度賣
假如冇睇開本地雜誌, 感覺上佢冇宣傳絕對唔出奇~

我都係咁岩有雜誌送fantastic 咭所以先買雜誌
hahaha.....本地集誌, 徐左game weekly 都無睇其他.....唔怪得啦~~
舊 06-22-06, 04:15 PM   #45
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
italy 神早買左喇.......肯定仲有, 一次買晒已出既都得
買埋未出果d都得.....
只要搵個個樣懵懵地又唔多識野0既買就可以......
舊 06-26-06, 07:59 PM   #46
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

今個星期係brazil + england~

論壇跳轉

現在的時間是 07:18 PM

手機版 | APP版