Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後
日本動漫畫討論版>TVアニメ「ドラゴンボール超」2015年7月放送開始!丨ストーリー原案:鳥山明
強化人間ですの~★ 12:47 PM 04-23-15
作者: fortel:
幾個月就升到d戰鬥力咁高,佢每練一次到底加幾多個零

Sar8 12:51 PM 04-23-15
係咁對生雞蛋
fortel 01:02 PM 04-23-15
作者: 強化人間ですの~★:
原來埼玉老師所講既係真既
野良猫 01:04 PM 04-23-15
對面細細個已經玩單手指上壓喇喎,你依家先成隻手練
神風@AMD 01:06 PM 04-23-15
本身日本好似係入場就送(限量

個公仔手工係差D,但最有趣係個公仔可以抽出黎玩變身
尤其菲利W
zzzdx 01:21 PM 04-23-15
有咁高科技都唔整部重力控制機......
鈴蘭 01:22 PM 04-23-15
作者: 強化人間ですの~★:
ロッキーかよ……
由手機版發出
yeah yeah 01:38 PM 04-23-15
其實佢做咩唔去多次娜美星搵神龍...
古鐵.巨人 02:10 PM 04-23-15
作者: yeah yeah:
漫畫個序有講話佢d靚搵過新那美星搵唔到, 所以先去地球搵龍珠
HON HON 03:11 PM 04-23-15
作者: yeah yeah:
其實有好多IF....

用最簡單方法就係地球龍珠...

下次先至去拿美星原來搵到都得...
HIM 05:52 PM 04-23-15
作者: 神風@AMD:
本身日本好似係入場就送(限量

個公仔手工係差D,但最有趣係個公仔可以抽出黎玩變身
尤其菲利W
日本係前賣券送

http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=355
HON HON 05:57 PM 04-23-15
好似唔係前賣券送, 因為我朋友幫我買左係只有個章同張咭...

無記錯係入場時送公仔同一本鳥山明書仔, 超獨家.
蒼森.laio 06:06 PM 04-23-15
之前有人推測所有Z人物戰鬥力....(合理)
悟空超3 600,000,000,000
比古洛 先得256,000,000,000,000

100,000,000,000,000,000,000
讀都唔識讀=-=點打?
FURIMUKI 06:29 PM 04-23-15
戰鬥力自從娜美星篇完左之後都係得個吹字架啦
金閃閃真係有1垓的話踩一腳地球都變灰啦下話

其實佢搞到咁好無謂
果彈菲利印象咁深刻係因為周圍個個都萬幾二萬角力緊既時候
佢一開口就話自己53萬,聽到都唔想打啦
依家搞到到底有幾多個0都懶得數
都冇說服力既
莎月美希 07:26 PM 04-23-15
作者: FURIMUKI:

其實佢搞到咁好無謂
都冇說服力既
講完53萬戰鬥力之後第一次變身都講已經過一百萬,
但完全唔明魔童點解可以夠佢打,魔童死果時得果二三千戰鬥力,上界王到修行都係幾個月貨仔,吸埋個只有36000戰鬥力嘅尼路,點加都唔明點解可以夠菲利打囉。
由手機版發出
莎月美希 07:26 PM 04-23-15
作者: FURIMUKI:

其實佢搞到咁好無謂
都冇說服力既
但完全唔明魔童點解可以夠佢打,魔童死果時得果二三千戰鬥力,上界王到修行都係幾個月貨仔,吸埋個只有36000戰鬥力嘅尼路,點加都唔明點解可以夠菲利第一次變身打囉。
由手機版發出
神風@AMD 07:54 PM 04-23-15
因為娜美人吸收唔係加數
正如魔童吸左已經連解說役都唔係既天神,就勁到可以同17號互角
haha3156 09:14 PM 04-23-15
作者: Dangerous-boy:
《龍珠Z劇場版:復活的「F」》
先睹為快 悟空激鬥 / 菲利復活場
電影戲票套裝

每套售價HK$138,每套限量150套!現正開始在iAnime獨家發售!
快人一步睇到悟空對菲利的大戰,又可得到限定日本禮品,你仲等?

【先睹為快 悟空激鬥場】
日期︰2015年5月6日
時間︰7:45 P.M.
地點︰MCL德福戲院
影院︰2
電影戲票套裝內容包括︰
1. 悟空激鬥場電影戲票一張
2. 珍藏版電影明信片一張
3. 日本原裝進口超進化手機塞吊飾「悟空Ver.」一個
訂購網址︰http://www.ianime.com.hk/zh/product_detail.php?id=322

【先睹為快 菲利復活場】
日期︰2015年5月6日
時間︰9:30 P.M.
地點︰MCL德福戲院
影院︰3
電影戲票套裝內容包括︰
1. 菲利復活場電影戲票一張
2. 珍藏版電影明信片一張
3. 日本原裝進口超進化手機塞吊飾「菲利Ver.」一個
訂購網址︰http://www.ianime.com.hk/zh/product_detail.php?id=323

條款及細則︰
1. 每套電影戲票套裝售價為港幣138元(連寄出戲票之香港平郵郵費)。
2. 電影放映版本為2D原聲日語版,附中文及英文字幕。
3. 電影戲票不設劃位及留座,座位位置先到先選。
4. 欲訂購者需先登記成為iAnime會員方能進入訂購程序。
5. 只接受Paypal網上付款及香港居民訂購。
6. 戲票將於訂購及成功付款後3個工作天內以平郵方式寄到閣下指定的香港地址。非香港郵寄地址恕不受理及不會獲得退款。
7. 電影明信片及超進化手機塞吊飾將於5月6日當天放映前憑戲票於影院外換領。
8. 除特殊情況下,成功訂購電影戲票套裝及付款後,不可更改訂購數量或要求退款。
9. 圖片只供參考,成品以實物為準。
10. 如有任何爭議,新映影片及戲院保留最終決定權。

貴都唔緊要
座位是先到先得,又無得劃位..
防塵塞個樣又..........
日本就算唔是送,都叫有得買七龍珠的防塵塞啦
我等正式上畫去看好過
money 10:23 PM 04-23-15

Kain 12:51 AM 04-24-15
作者: 莎月美希:
但完全唔明魔童點解可以夠佢打,魔童死果時得果二三千戰鬥力,上界王到修行都係幾個月貨仔,吸埋個只有36000戰鬥力嘅尼路,點加都唔明點解可以夠菲利第一次變身打囉。
由手機版發出
其實尼爾先係超級天才
娜美星乜對手都無自己都練到4萬2
4萬2已經係特戰隊級數,全宇宙黎講已經超勁
莎月美希 01:42 AM 04-24-15
作者: Kain:
其實尼爾先係超級天才
原來係42000.記錯左
次期Cekehe 02:02 AM 04-24-15
作者: Kain:
其實尼爾先係超級天才
同大長老打好關係,得閒被佢摸下頭,自然會越來越勁啦~
Shirley Sheila 02:18 AM 04-24-15
作者: 次期Cekehe:
同大長老打好關係,得閒被佢摸下頭,自然會越來越勁啦~
摸頭只可以用一次

因為係引發潛能...
zzzdx 08:36 AM 04-24-15
作者: Shirley Sheila:
摸頭只可以用一次

因為係引發潛能...
話時話悟飯呢度已經解左潛能,咁布歐果陣又要解多次?
yeah yeah 08:42 AM 04-24-15
其實之前打金屬呀古拉個時....個套野都叫100億能量戰士....
而家金閃閃有呢個戰力都唔係太過份...
標籤:ドラゴンボール, 鳥山明, 龍珠
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77 127  ... 最後

返回主題版面