Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-11-18, 12:15 PM   #12201
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
要坦既應該是但大器有卜根就得 XD 限凸唔會晒黎俾舊古啦

此篇文章於 03-11-18 12:23 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-18, 07:01 PM   #12202
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: clie 查看文章
舊古都係最硬既盾,玩普通模式好好坦,啲99難一定有佢份
問題呢個世代你唔會比佢食4粒限突

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-18, 10:05 PM   #12203
clie

係呀,正如我中左OOQ,一代機王已經無乜作為
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 12:10 AM   #12204
yorkyork

註冊日期: May 2010
https://play.google.com/store/apps/d...uo_ww&hl=zh_HK

オオチ隻新game d評論好精彩
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 08:02 AM   #12205
ShinDou

而家新古凸3打曜日斬1下都萬幾兩萬,縮退砲30幾萬,真係好屈喎,精26b應該靠佢夠過?

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 03-12-18, 08:22 AM   #12206
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: yorkyork 查看文章
https://play.google.com/store/apps/d...uo_ww&hl=zh_HK

オオチ隻新game d評論好精彩
呢隻從來冇諗過試dl

引用:
作者: ShinDou 查看文章
而家新古凸3打曜日斬1下都萬幾兩萬,縮退砲30幾萬,真係好屈喎,精26b應該靠佢夠過?

突滿好似可以兩發攪掂.....不過問題之後幾關如果用新acc都唔駛指意過到 好似27b咁你已經冇得打....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 03-12-18 08:24 AM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 08:26 AM   #12207
ShinDou

但舊account就過唔到精26b又鬥唔到雞

而家鬥雞都叫做有得打下

舊 03-12-18, 10:48 AM   #12208
ShinDou

而家鬥雞攻人好正,凸3新古只要郁到1次唔俾人秒左,就1野縮退秒晒咁濟,唔cri都2萬幾,係打d免秒機煩d

舊 03-12-18, 11:09 AM   #12209
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
限定參戰預告

https://twitter.com/srw_xomg/status/...621864960?s=19
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 01:17 PM   #12210
ShinDou

1千分帶都成街凸爆新古,唔衝上去但又屈我,咩料?見佢另外4隻都係勁反擊機

舊 03-12-18, 01:22 PM   #12211
J+1
望過黎呀!!!!!!

我都hea到星期日先上啦
由手機版發出
舊 03-12-18, 05:59 PM   #12212
ShinDou

上到千2帶真係十個有9個都係凸爆新古,根本好少打得落手 @@ 而家冇凸爆新古OR多3都好難上到千7啦﹖

見你擺人形唔公,星期日先衝上得切千7咩﹖@@
舊 03-12-18, 06:50 PM   #12213
J+1
望過黎呀!!!!!!

我上個禮拜就呢個陣上到1700
都好奇好少人打...
由手機版發出
舊 03-12-18, 06:55 PM   #12214
ShinDou

少人打你都唔奇既,佢打你個陣用番新古最多BUFF2次,而且得2隻打佢送得2粒珠,又唔係好幫到手燒珠

而家成街都係是但擺5隻既新古陣仲要冇號冇多3,果D易洗好多啦,隊隻新古出黎係咁反死佢話咁快就BUFF4次又夠珠縮退秒啦

唔知D人點解係咪都擺晒5隻出黎,唔知係咪覺得反正都冇得守﹖

此篇文章於 03-12-18 07:02 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-12-18, 10:34 PM   #12215
ShinDou

上到近千3根本冇陣打得落手,99%凸爆新古 XD 都係繼續單多個月等限凸凸爆埋先打上去算

1轉番單先開始多人打 XD

此篇文章於 03-12-18 10:50 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-13-18, 10:59 AM   #12216
J+1
望過黎呀!!!!!!

果然巴黎團參戰

https://twitter.com/srw_xomg/status/...375539200?s=19

頭像都轉埋...
由手機版發出

此篇文章於 03-13-18 11:10 AM 被 J+1 編輯。
舊 03-13-18, 11:23 AM   #12217
J+1
望過黎呀!!!!!!

拳大神...如果食到◇就好了...

https://twitter.com/srw_xomg/status/...502453248?s=19
由手機版發出
舊 03-13-18, 11:25 AM   #12218
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
所有◇都不能食用喇
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-18, 12:03 PM   #12219
ShinDou

原來進擊都係櫻戰,仲以為得個細活動復刻

今次又派任揀ssr應該都冇新古殺手架啦?要等new comer?

舊 03-13-18, 12:13 PM   #12220
J+1
望過黎呀!!!!!!

Boss級就比佢威多兩個禮拜啦
由手機版發出
舊 03-13-18, 03:35 PM   #12221
ShinDou

第1次覺得單打咁正,唔駛刷黎刷去都凸爆新古,雖然冇乜單人打我,多數擺5隻,不過多數都冇凸3新古,好多陣都反得仲殺快過以前好多,新古1兩下搞掂 XD

舊 03-13-18, 05:09 PM   #12222
J+1
望過黎呀!!!!!!

你刷夠coin換限突先啦
由手機版發出
舊 03-13-18, 05:58 PM   #12223
ShinDou

11號1renew已經換左,唔係點凸3? XD 我抽到2隻新古咋麻

舊 03-13-18, 06:36 PM   #12224
ShinDou

再公演無啦啦延長1星期喎,係咪本身唔打算出櫻戰3進擊﹖淨係今次個細活動同復刻就算﹖不過佢見無啦啦出新古反而趕走成堆人所以拿拿林出番櫻戰補獲﹖
舊 03-13-18, 11:06 PM   #12225
ShinDou

主線衝到第9章第7話已經355石,RANK47 XD

隻新古11號先正式用黎殺人,而家已經殺左6百幾隻 XD 真係擺隻單引人打仲好,好過自己刷黎刷去都係凸爆新古,而家基本上打我果D99%都反得贏佢,千2分帶

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 07:38 AM

手機版 | APP版