Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
電視遊戲討論版>[PC] 真・三國無双 8︱發售中
Rv250 10:08 PM 07-24-17
即係字面咁講跟故事發展自動替換嘛
夏侯惇未中箭唔會有眼罩,劉備早期就冇鬚
鈴蘭 12:53 AM 07-25-17
咁都可以接受 起碼我諗皇叔J小香果時仲係靚仔
neo2046 06:36 PM 07-26-17
Dynasty Warriors 9 - ChinaJoy 2017 Gameplay
https://youtu.be/YzXoYqomyo0

作者: :

安安 07:08 PM 07-26-17
國語配音
月球引力
零佈陣
零戰意
野良猫 07:26 PM 07-26-17
有一大片嘅土地,啲人都仲係要龜埋一齊等你埋去斬
D.K. 07:31 PM 07-26-17
作者: 野良猫:
AI
製作中就由你, 成品都係咁真係搵鬼買,
地圖大左, 比例真左. 但張力同戲劇性冇晒
我總係覺得最後變跑路工
Kain 07:46 PM 07-26-17
咪垃圾囉
未開始整已經預左架啦
遊雲gspirit 07:46 PM 07-26-17
死囉...國語..XD
唸起香港中文版我就... [隻Tomb Raider已經係個例子...]
HAKAIDER 08:09 PM 07-26-17
但要你向左走向右走, 再一隻隻卒追斬噤咪仲頽
權愛真 09:42 PM 07-26-17
希望真係開發度既問題……
就咁睇條片,真係吸引力一般,甚至不如預期。
兵又少,又剩係識企係度……一隻隻人偶草人似的……

同埋我反而唔鍾意有變老呢個系統。
要搞呢樣,暗榮不如花多d心思同機能去搞好其他野啦!

今集已經無左IF,希望其他野可以自由度大D!
變唔變老/有無鬍呢樣野,最好可以俾玩家自由選擇!
如果只有強迫性既,一定會扣分!
Sar8 10:48 PM 07-26-17
D卒唔識郁
Kain 10:55 PM 07-26-17
一來只係一個整到好大既地圖,根本唔係咩OPEN WORLD
二來大地圖除左行到街街之外一D意思都無

一早預左係咁,OPEN WORLD又整唔到,無雙本身優點又抹殺埋

OPEN WORLD無雙係咩姿態原本就想像不能
我認為必須要超級創新先可以俾到個答案出黎
但係佢地亦好明顯無用腦思考就整左呢PAT屎出黎
野良猫 11:35 PM 07-26-17
作者: HAKAIDER:
但要你向左走向右走, 再一隻隻卒追斬噤咪仲頽
點會呢
整個CALL馬系統就得啦,平時就一堆堆散落嘅兵
遇到啲小隊長就會CALL附近啲卒埋嚟圍你,既然玩得起OW即係個世界入面好多嘢可以發生(雖然個人完.全.唔.認.同佢係OW
至少去到斬武將時佢身邊實有大把兵俾你慢慢割
真係要清場嘅舊式毛傷都係要周圍走收割,只不過OW後戰場大咗收割起嚟較麻煩而已
STRIFE 11:51 PM 07-26-17
嘩~頹到呢
咁都夠膽死SHOW出黎,0分重做吧啦,暗榮
Hunter 12:07 AM 07-27-17
呢碟瀨尿牛丸我真係唔識欣賞
松田悟志 01:43 AM 07-27-17
唯一優點就係Fast travel果陣load得幾快
強化人間ですの~★ 11:10 AM 07-27-17
http://www.vgtime.com/topic/718640.jhtml
关于“割草”难度

如此前报道所提到的,《真·三国无双8》正式版中的敌人不会像这次发布会演示的那样,傻站着让玩家“割”。铃木制作人举了一个例子:玩家实际操作角色爬墙时,城墙上的弓箭兵会把你射下来。
gingq7 11:17 AM 07-27-17
又唔駛太悲觀住既,
暫時睇落最大問題只係零AI, 製成品唔會係咁掛....?

城牆高度和攻城武器有番比較真實既比例其實我幾buy
padage 12:06 PM 07-27-17
唔係不嬲無雙=割草咩,我覺得認真割草同hea割草分別唔大
gingq7 12:21 PM 07-27-17
以前話就話割草, 但都唔係好似樓上條片咁郁都唔識郁掛...

而且時代係keep住進步既, 當日ps2初出, 無雙同屏有幾十至一百個敵人俾你割係一大突破, 當年第一次見倒係好震撼 (當年吞食天地2頂盡咪20個敵人)
但經過十幾年仲係同一套玩法完全無進步, 同屏人數又無多到, 友軍繼續鬼隱, 敵軍AI又無改, 希望佢有d進化係好合理

暫時我覺得進化方向還算可以, 只要大幅加強吓敵軍AI和友軍重要性增加就會十分ok
D.K. 01:01 PM 07-27-17
如果玩EASY就係割草,
你修羅/究極, 睇下點割? 唔好講練滿級仲升滿上限就得, 玩得到呢個階段都唔會在意割唔割草
J+1 01:08 PM 07-27-17
我只係想多d平民

個場景反而感覺ok...
由手機版發出
信長 01:18 PM 07-27-17
作者: J+1:
我只係想多d平民
由手機版發出
open world 無生活感.. 真係會好怪..女人都唔多個
HAKAIDER 10:00 PM 07-27-17
點會呢
整個CALL馬系統就得啦,平時就一堆堆散落嘅兵
遇到啲小隊長就會CALL附近啲卒埋嚟圍你,既然玩得起OW即係個世界入面好多嘢可以發生(雖然個人完.全.唔.認.同佢係OW
至少去到斬武將時佢身邊實有大把兵俾你慢慢割
真係要清場嘅舊式毛傷都係要周圍走收割,只不過OW後戰場大咗收割起嚟較麻煩而已
所以Gapcom 一早係戰Bar 加左傳令兵

作者: 信長:
open world 無生活感.. 真係會好怪..女人都唔多個
要開素材任刷武器
IntelligentGene 02:28 PM 07-29-17

標籤:真三國無雙8
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面