Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 學術文化綜合研討區

主題工具 顯示模式
舊 07-23-04, 01:40 PM   #376
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

註冊日期: Aug 2002
Wii U ID↑プスドラID
3DS Friend Code105 743 596
引用:
作者: cccc
金庸果d 都唔係強左好多嘛..........
9x% 都會跟足哂..........
頂多係 楊過左手變右手咁......呢d 小枝節............

但係阿 黃生 果d 差唔多全部都 冇哂...............
完全唔同哂.........
剛搵返套大唐來睇....再對比無記故事...第一印像係.....
依.......點解我無印像有睇過哩段既/ \ (我睇到第三本第二章)

還有金庸改得來都算有個限度..最少我仲見到條主線...

有無發覺仲少同小陵有d似小魚兒同花無缺??我覺得特質好似.
仲少,小魚兒都係口花花
小陵同花無缺都係純同正義感幾高.
再加上兩對人都係絕頂聰明

嘿哈兒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 02:45 PM   #377
Gashapon™
God of Gamer

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: fatraymond
我追大唐個時一早借定之後個d
屋企有四個人,我拎晒黎借
所以可以日日睇2-3本
所以一個月到就睇晒
日日兩三本咁勁~
我都係個個禮拜睇6本
你都幾多精神同時間
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 03:15 PM   #378
Zaku
The One

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: 嘿哈兒
剛搵返套大唐來睇....再對比無記故事...第一印像係.....
依.......點解我無印像有睇過哩段既/ \ (我睇到第三本第二章)

還有金庸改得來都算有個限度..最少我仲見到條主線...
係咪覺得我地係咁喙住套戲黎插... 插得好o岩先~
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 05:11 PM   #379
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
作者: chs991419
日日兩三本咁勁~
我都係個個禮拜睇6本
你都幾多精神同時間
我昨晚先開始睇..一睇就睇左兩期多二章

舊 07-23-04, 06:59 PM   #380
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
引用:
日日兩三本咁勁~
我都係個個禮拜睇6本
你都幾多精神同時間
訓覺之前睇一本
搭車食飯去toilet又可以睇一本
佢d書就最好,細細本方便帶出街

引用:
呢套書係好有吸引力令你睇落去
真係好正

舊 07-23-04, 11:13 PM   #381
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
昨日終於得閒買左36

覺得各主角仍舊以自己既風格行進
燕飛做佢既"奇蹟創做者"
劉裕做佢既"超強運男"

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-23-04, 11:32 PM   #382
Gashapon™

引用:
頭兩期我4個鐘睇完
到左三,四十期一日都睇唔到一本
Gashapon™ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-04, 12:27 AM   #383
Wtak
永遠的西軍™

註冊日期: May 2002
引用:
作者: GUSTAV
昨日終於得閒買左36

覺得各主角仍舊以自己既風格行進
燕飛做佢既"奇蹟創做者"
劉裕做佢既"超強運男"
強運!?夠唔夠柏哥仔咁有運先

It knows it must outrun the slowest gazelle or it will starve to death.
It doesn't matter whether you are a lion or a gazelle.
When the sun comes up,you better start running.
Wtak 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-24-04, 01:18 AM   #384
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: 孤影
強運!?夠唔夠柏哥仔咁有運先
強運同神人點同呢

舊 07-24-04, 09:13 AM   #385
嘿哈兒
The One
影相真係博大精深~~

引用:
頭兩期我4個鐘睇完
到左三,四十期一日都睇唔到一本
對於喜愛既書我可以堅持的..
反正我有一個月煲晒7X本衛斯理科幻大系的記錄
還有四日睇晒一套鹿頂記錄

不過唯獨套蜀山睇左年幾都未睇完.........因為真的太太太長了

舊 07-24-04, 09:13 AM   #386
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
我相信下一期劉裕會來一個大逆轉的..........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-04, 01:49 AM   #387
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: jaVaj ◣
我相信下一期劉裕會來一個大逆轉的..........
我覺得要多1期先有得轉

畢竟下期的覺得係燕飛同向雨田世界
再來劉裕仲要攪定劉毅o個邊,照咁睇下期唔知有冇咁快

舊 07-27-04, 09:04 PM   #388
leoglas18
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2003
看著 大唐 每晚咁俾人姦一次
真係唔識點講
今集出場既 李密 成個傻仔咁
原著中城府深,有謀略既形象 完了......
李世民成個豬仔飽咁

婠婠 醜樣到
好心無線 搵唔到人 就番國內搵人拍
leoglas18 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-04, 09:06 PM   #389
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: leoglas18
真係唔識點講
李世民成個豬仔飽咁

婠婠 醜樣到
你...你...仲有睇丫.....

舊 07-27-04, 09:10 PM   #390
Zaku
The One

引用:
你...你...仲有睇丫.....
我都仲有睇~ \
冇計... 屋企人食飯時睇... 冇得阻止~ /
舊 07-27-04, 09:14 PM   #391
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: Zaku
我都仲有睇~ \
冇計... 屋企人食飯時睇... 冇得阻止~ /
睇佢食飯都冇味啦

舊 07-27-04, 09:48 PM   #392
Zaku
The One

引用:
睇佢食飯都冇味啦
我媽媽覺得好有味~
舊 07-27-04, 09:50 PM   #393
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
引用:
作者: jaVaj ◣
打完釘

燕飛o個邊都係咁.....和氣收場....下一期同向雨田再來一次..
劉裕o個邊.....今集太好手風啦...一定出事的....一定.........
拓跋珪.....再下一期先啦......仲未到佢....

今集講左好多關於燕飛的過去....包括佢阿爹....講到一定就係那個人......不過應該唔會咁順攤的......
燕飛同千千又突然連上了... 仲要順手醫好兩邊的傷...........
向雨田手上的鐵鏈球原來內有乾坤的
有d 預感 屠奉三 就o黎會死.........

好奇呢.........又會無啦啦好返........

聖舍利..........

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-04, 09:56 PM   #394
cccc
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagsteplcy
引用:
真係唔識點講
李世民成個豬仔飽咁

婠婠 醜樣到
李密係傻仔 , 希白似公公 ........
世民係肥仔 , 婠婠似個佬.........

「對於不喜歡的人,我沒有必要去討好他,不了解我的人,我也不必非要他了解我不可。」
「如果有標準答案的範本,請給我看看好嗎?我想先了解一下各位心目中期待的答案是甚麼。」

G KERO~~~~
專用 + 角 = 三倍速 !!!
cccc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 12:22 PM   #395
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
高彥/尹清雅最好快d死左一個去,睇佢兩個十分悶,我完全無心機睇,呢本唔係愛情小說,都唔知落咁多篇幅做咩?我又唔覺受其他讀者歡迎,黃生係未江財郎盡勒?/\

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 12:39 PM   #396
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: T.K.
高彥/尹清雅最好快d死左一個去,睇佢兩個十分悶,我完全無心機睇,呢本唔係愛情小說,都唔知落咁多篇幅做咩?我又唔覺受其他讀者歡迎,黃生係未江財郎盡勒?/\

佢好似想平衡北中南三個地方o既份量....小白雁之戀只不過係邊荒中其中一件事...唔會成日有機會出現呢d肉麻當有趣的事的...

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 12:50 PM   #397
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我近期先係30期再睇番,睇到34都未完,以我印象中,呢段骨痺戀已經係1x期開始/\邊荒寫慕容戰、拓拔儀、卓狂生,都絕對好睇過高彥\
你將呢段骨痺戀既章節cut晒出黎,肯定有6-7本書既內容

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-04, 10:42 PM   #398
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: T.K.
我近期先係30期再睇番,睇到34都未完,以我印象中,呢段骨痺戀已經係1x期開始/\邊荒寫慕容戰、拓拔儀、卓狂生,都絕對好睇過高彥\
你將呢段骨痺戀既章節cut晒出黎,肯定有6-7本書既內容
教主又未免誇左少少~

我諗兩期左右啦
黃生都唔敢咁過份既...

不過你講d野真係我心聲
寫燕飛個段咁既nt戀我都已唔係好鐘意再加段小白雁就....唉

舊 08-02-04, 02:11 PM   #399
Zaku
The One

小白雁個 part 差唔多個個睇個個彈啦~
近兩三期咪叫好 d 囉... 起碼佢兩個一齊有 d 經歷(穎水北岸)支撐佢地所謂既刻骨愛情....
之前個十期八期真係不知所謂!!!

燕飛同千千... 老實講... 又係不知所謂!!!
齋 talking (心靈) 都可以描寫到段愛情點偉大點偉大~ 真係頂唔順~
舊 08-03-04, 04:45 AM   #400
giojo1974
Insane Gamer

PSN  IDgiojo1975
XBox Live Gamertaggiojo1974
引用:
真係唔識點講
李世民成個豬仔飽咁

婠婠 醜樣到
我都忍唔住要出聲啦, 搵國內人拍又可以點? 你地睇下宋玉致... 我一見到佢就即死!! 你估搵人做妹仔呀? 又要比晒d戲份李秀寧, 有冇攪x錯呀???
giojo1974 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:54 AM

手機版 | APP版