Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 12-01-06, 10:19 PM   #1
darkvolver
God of Gamer
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
點解會有這介面

舊 12-01-06, 10:21 PM   #2
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
靈異區
[爛gag]失驚無神出現,好得人驚

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 10:23 PM   #3
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
親眼見證歷史既一刻

舊 12-01-06, 10:27 PM   #4
darkvolver
頹冗

舊 12-01-06, 10:28 PM   #5
八仙果
youtube 頻道

註冊日期: Mar 2002
Wii U IDeightsin88
Nintendo Switch ID3414-6520-7624
3DS Friend Code1762 2635 0638
PSN  IDeightsin88
XBox Live Gamertageightsin88
原來係咁解 ... 真係邪。

[ 歡迎讚好 八仙果遊戲頻道,只要跟 TV games 有關的,都想跟大家分享,多多指教 ]
fb:https://www.facebook.com/myTVgames/
Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCoF...bwIuJXg/videos

PSN ID 收集區:[這裡]
| Switch ID 收集區:[這裡] | Xbox One ID 收集區:[這裡]
八仙果 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 10:31 PM   #6
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
異靈靈綠

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 10:46 PM   #7
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
咩事 ?

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 10:49 PM   #8
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: darkvolver

警告: 請勿呃post

舊 12-01-06, 11:09 PM   #9
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
見到個02專區
仲以為同人區02

舊 12-01-06, 11:19 PM   #10
darkvolver
頹冗

soory Hallucino 我沒有其他意思

另外,我覺得這裡沒有任何目的時,很容易變成back up相片區或者其他野

唔該開介面的人兄,解釋下真正用途

舊 12-01-06, 11:22 PM   #11
darkvolver
頹冗

其實我覺得這一區是不是放一些靈異及奇異的圖或小影片的集散地

舊 12-01-06, 11:35 PM   #12
riceball
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2004
估唔到GAF都會開呢種區

引用:
作者: darkvolver
其實我覺得這一區是不是放一些靈異及奇異的圖或小影片的集散地
諗都諗到喇
「02」->「靈異」的假借音
riceball 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-06, 11:45 PM   #13
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
yeah~ 我最鍾意呢方面的topic~

2006 GAF 10 大啦呢件事~

支持長久開呢個區呀!!!~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-06, 03:22 AM   #14
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
第一眼望落去時真係唔知係d咩....
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-06, 04:14 AM   #15
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
排位好似有D怪
擺係清淡下面會唔會好D?

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-06, 11:29 AM   #16
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: kin~kin
第一眼望落去時真係唔知係d咩....
睇個名我以為kof02

舊 12-02-06, 11:51 AM   #17
雲漾
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDylm1437
02區好似有d怪...
雖然係諧音..
不過唔係個個人都第一時間聯想到係靈異
我係其中一個
有冇人有同感?
改返做靈異區會唔會好d?

我都支持呢個區
平時睇d鬼故都係去其他forum..
以後唔洗lu~

舊 12-02-06, 12:49 PM   #18
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
點解唔放落學術版度 ?

舊 12-03-06, 12:46 PM   #19
佐藤成樹

註冊日期: Jul 2002
XBox Live Gamertagfujimura
起初都唔覺多左呢區,點知尋晚2,3點左右,見到多左呢區,以為自己瀨野~
佐藤成樹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 07:22 PM   #20
Kenji少
暴走中

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKenji1445
我攪出黎既好事..

希望大家鍾意同自律~~
Kenji少 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 07:54 PM   #21
大懶財
Ultimate Gamer

PSN  IDJACKYSIN
引用:
作者: 雲漾
02區好似有d怪...
雖然係諧音..
不過唔係個個人都第一時間聯想到係靈異
我係其中一個
有冇人有同感?
改返做靈異區會唔會好d?
我同意呀!!叫02區真係好怪..... 02同靈異都唔啦更既....

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 10:01 PM   #22
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

引用:
作者: 91
睇個名我以為kof02
我起初以為係gaf 02年事件簿

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 11:42 PM   #23
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
之前有朋友提議過都被ban(否決建議only)了,E家大大進步o左,抵讚

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:18 AM

手機版 | APP版