Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-30-05, 02:29 PM   #751
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 爽神
呢樣唔關佢事
因為番外篇照慣例係用黎湊夠頁數出單行本...
咁........睇怕河下真係俾人cut的了

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-05, 02:29 PM   #752
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Led Mirage
咁........睇怕河下真係俾人cut的了
抵死

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-05, 02:53 PM   #753
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: XENOS=翔
抵死
你咁講野ga.
我估如果唔係集英社佢本野都唔會畫咁長.
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-05, 03:01 PM   #754
細路翔
The One

引用:
作者: AiStudio
你咁講野ga.
我估如果唔係集英社佢本野都唔會畫咁長.
畫得長唔緊要

拖都拖得華麗D呀大佬

英國說大家抱團死
舊 07-30-05, 08:18 PM   #755
Astaroth
Moderator
上善若水

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDAstaroth_Tsz
佢loop左咁多round都係時候俾人收la...

學海無涯,回頭是岸
Astaroth 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-05, 08:19 PM   #756
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
週刊少年好評連載中100%度、朝日連続化発表。主人公真中淳平俳優森山未来、屋上出会美少女東城綾相武紗季、並美少女西野堀北真希決定。同作品原作(著=河下水希)700万部突破、今春化視聴率好評今回化決定。人気北大路、南戸唯、他8/15日発売赤発表。
not yet confirmed......

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-05, 11:58 PM   #757
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
唔要西野end ar......!!!
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-31-05, 03:32 AM   #758
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
抵死
X2
佢D計都成日番用LA
好多情形都用過2次
什至3次的都有

真係厚顏之極
完左反而係好事

舊 08-01-05, 12:42 PM   #759
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: 雪舟等楊
有套兩期就完左的親親小魔女
依套幾好睇~~ 又蠢又放既東城~~

舊 08-01-05, 01:12 PM   #760
細路翔
The One

引用:
作者: 91
依套幾好睇~~ 又蠢又放既東城~~
但個人粉前身一d都唔粉 \

英國說大家抱團死
舊 08-01-05, 01:21 PM   #761
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
引用:
但個人粉前身一d都唔粉 \
要粉到好似真中咁其實都好難的 \

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-05, 01:22 PM   #762
細路翔
The One

引用:
作者: Led Mirage
要粉到好似真中咁其實都好難的 \
不可能之男 aaaa

英國說大家抱團死
舊 08-01-05, 02:12 PM   #763
Astaroth
Moderator
上善若水

引用:
不可能之男 aaaa
呢個係讚美?

學海無涯,回頭是岸
舊 08-01-05, 02:16 PM   #764
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
引用:
作者: Astaroth
呢個係讚美?
應該係不能男先岩

舊 08-01-05, 03:08 PM   #765
細路翔
The One

引用:
作者: ttsssp
應該係不能男先岩

不可能男又係另一個人黎 \

係唔可以同人粉擺埋黎講

英國說大家抱團死
舊 08-01-05, 08:01 PM   #766
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
いちご100% 河下水希
17巻 8/4 発売予定
18巻 10/4 発売予定

封面未有
唔知18卷可以完晒未呢 ?

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-05, 09:19 PM   #767
blindman102
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: KUSANAGI 草薙
100% 河下水希
17巻 8/4 発売予定
18巻 10/4 発売予定

封面未有
唔知18卷可以完晒未呢 ?

最喜歡的那首歌現在你仍在唱嗎?
watashi ni wa kikoeru yasashii koe to MELODY
我可以聽見温柔的歌聲與旋律
yoaki na toki hodo, anata wo omoidasu,
當我越膽怯時越是會想起你
blindman102 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-05, 09:31 PM   #768
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

引用:
作者: blindman102
都估到係西野
唔知Last個期係唔係4個出齊

舊 08-01-05, 09:36 PM   #769
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: money
都估到係西野
唔知Last個期係唔係4個出齊
最好係全(女)角色大集合吧

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-05, 09:40 PM   #770
Kyle
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
岩岩先睇完最終話
真中學人環遊世界 ==
西野最後WIN左~~~!!! YEAH
同IS唔同~XD
Kyle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-05, 09:48 PM   #771
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

引用:
作者: blindman102
not yet confirmed......
傳聞真人TV版既演員

真中係森山未來

東城係相武u

西野係堀北真希

舊 08-01-05, 09:52 PM   #772
Kyle
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: money
傳聞真人TV版既演員

真中係森山未來

東城係相武u

西野係堀北真希

都唔似/靚女ge
Kyle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-05, 09:59 PM   #773
Astaroth
Moderator
上善若水

做人粉果個夠唔掂...

小司果個就....

學海無涯,回頭是岸
舊 08-01-05, 10:03 PM   #774
POISON

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRayson-GAF2
扮東城既.........

唔夠大......唔多似

舊 08-01-05, 10:37 PM   #775
邦。AxC
Game Master
AxC

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: ttsssp
扮東城既.........

唔夠大......唔多似
AGREE!!!
一d親切感都無~~
東城0既精髓係咩呀?~~ 純情但巨 嘛!!!

論壇跳轉

現在的時間是 10:24 AM

手機版 | APP版