Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 02-17-13, 08:56 PM   #251
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
所以我二代已放棄
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-13, 08:57 PM   #252
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
神速好好地就唔好用突擊鬥陣

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-13, 09:04 PM   #253
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
http://enbujyo.3594t.com/members/pla...20130217191707
32武deck好玩wwwwwww

引用:
作者: 風音 查看文章
食住救護溫泉粘,我怕你拍兩野都轉唔爆佢
梗係最終兵器啦
針到佢核爆www
引用:
佢打99%咋
我打100%
竟然係混色溫泉大流星?
我仲以為救護溫泉粘係救護法正添
引用:
leo巨巨個fd隻關公全力咁突個塔

霸求呢邊其實唔開霸求全力周旨磨死邪輪兒真心有得贏
臥龍3人? Mutu?

引用:
作者: 利家 查看文章
馬單不歸路、請小心決定
真心, 求心馬單真係好過BALANCE

引用:
作者: Rotagen 查看文章
真係好易,一把火一條雷就死左,
淨番張遼做壁3隻細馬突人真係唔痛,
所以大紅蓮同小力先打6隻用手數黎彌補低武,唔夠打都可以打拉散
一直以來神速控兵唔高過對方一兩班都係難打
我覺得, 自打城受COST影響之後6枚神速難用左好多
改左之後大紅蓮同埋大部份上位神速都係打5枚

同埋99641基武高人地用士氣殺龐德未必好有SO
上次頂上餅哥成場怒電德哥都係要輸, 已經係打得好好

引用:
作者: Rotagen 查看文章
上位玩家得神騎王、軍團哥會打加速馬單就知乜事

係呀,偷到城,不過然後成日都係輸城,攻城力差太遠
好難搏到到面好心單燒啦,通常都係你隻大騎做壁,其他人想突埋黎時串燒你1+N

講針點止一副二分粘,加速馬單對面槍馬做得好些少已經好難有位畀你停騎做壁,
如果開爛地場,都話好些少,現實係神速對好多deck都只能靠突陣打一波,衰左就……
唔止, 其實好多唔常見既皇帝聖帝99641都好勁... 好似伏義

對面唔單燒咪1/2隻質佢迫佢開計, 都係走位問題

對槍馬馬單係難打D, 所以咪要有離間/喝黎破人地槍騎合作

同埋神速點會成日都要靠突陣打一波... 的確有D DECK係要咁但唔係經常者, 基武高有得壓, 有加速生殺力強

此篇文章於 02-17-13 09:18 PM 被 6eo 編輯。
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-13, 09:33 PM   #254
石原夏織

餅哥成場怒電德哥都係要輸
重溫中
舊 02-17-13, 10:30 PM   #255
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
一向都強烈推介
不過對返無雙wara 應該要哭

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 12:01 AM   #256
jordan123
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
頭先去smart game遇到好人
借卡我玩同比卡我
多謝晒
jordan123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 12:02 AM   #257
石原夏織

引用:
作者: jordan123 查看文章
借卡我玩同比卡我
多謝晒
好正常
舊 02-18-13, 12:05 AM   #258
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
要卡請出聲, lee度大把大大送金銀卡唔手軟

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 12:05 AM   #259
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: jordan123 查看文章
借卡我玩同比卡我
多謝晒
真好啊!!!!

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 12:18 AM   #260
風音
The One

的確,d伏閃擺係度都阻掟

⊃天⊂
舊 02-18-13, 12:21 AM   #261
石原夏織

加一
不過我依家得3.59卡
舊 02-18-13, 01:52 AM   #262
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
送你一副天騷沒問題(不包軍師)
但最好找到自己副デッキ先

舊 02-18-13, 02:02 AM   #263
風音
The One

天so軍c咪賈先生同多士大王囉www

⊃天⊂
舊 02-18-13, 02:05 AM   #264
利家
Game Master

註冊日期: Apr 2005
咦?連王異都唔用?

咁呢副可即送出wwww

舊 02-18-13, 07:34 AM   #265
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
天so軍c咪賈先生同多士大王囉www
點都係用李儒啦....

爆裂吧! 肝臟!!
舊 02-18-13, 09:50 AM   #266
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 利家 查看文章
咦?連王異都唔用?

咁呢副可即送出wwww
天SO正常唔會用王異...再加速會炒車
除左再起一定要另一個唔係增援就係精兵...
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 10:21 AM   #267
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
2個version 前d上位勢係賈詡 王異的

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 11:21 AM   #268
aubreycty
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2012
引用:
作者: kev00269270 查看文章
天SO正常唔會用王異...再加速會炒車
除左再起一定要另一個唔係增援就係精兵...
其實係賈詡 王異 李儒 3揀2

my youtube channel: http://www.youtube.com/user/aubreycty1984?feature=mhee
aubreycty 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-13, 11:22 AM   #269
風音
The One

一睇就知多士大王係擺架啦wwww

⊃天⊂
舊 02-18-13, 11:52 AM   #270
魔靈娘
Game Master
葵千尋

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
2個version 前d上位勢係賈詡 王異的
精兵天騷氣炎擊卍解

爆裂吧! 肝臟!!
舊 02-18-13, 12:00 PM   #271
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
精兵天騷氣炎擊卍解
凸陣杜神卍解(車輪除外)

拿,求心巴打呢副實無走雞(但會走好好好好多錢
求心 司馬炎 于禁 曹昂 曹植

舊 02-18-13, 12:01 PM   #272
6eo
美波様!

王異用黎打馬單
轉進保險用

不過兵增王異各有各好兩張都有人用

引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
精兵天騷氣炎擊卍解
舊 02-18-13, 12:04 PM   #273
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
王異用黎打馬單
轉進保險用

不過兵增王異各有各好兩張都有人用

巨巨幾時教打機
求心好勁但我好廢

舊 02-18-13, 12:11 PM   #274
6eo
美波様!

引用:
作者: maxwaver 查看文章
巨巨幾時教打機
求心好勁但我好廢
你搵全一學打馬單好過啦

求心bal真心唔好學, 好多時控兵好過對面都係要輸
打bal不如打機略, 你見我放棄左咁耐求心就知

同埋弓槍騎deck黎講求心既組成比較難上手, 大馬中弓 細/中槍
新玩bal最好大槍中馬中弓咁會比較易上手
舊 02-18-13, 12:24 PM   #275
風音
The One

引用:
作者: maxwaver 查看文章
凸陣杜神卍解(車輪除外)

拿,求心巴打呢副實無走雞(但會走好好好好多錢
求心 司馬炎 于禁 曹昂 曹植
舊世代產物

⊃天⊂

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVI 鬼哥是god 街機心得交流討論區 1006 02-06-13 05:17 PM
三國志大戰討論區 Vol.LIII 鬼哥是god 街機心得交流討論區 1009 08-31-12 03:12 PM
三國志大戰討論區 Vol.LII 鬼東東 街機心得交流討論區 1040 08-09-12 02:30 PM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM

現在的時間是 03:02 PM

手機版 | APP版