Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-13-06, 10:48 PM   #1001
jason_kasim
God of Gamer
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: 蒲公英

算啦~都買左
而且@((我已經覺得好抵了
點都好過tuen mun置樂某長頸動物
zeta ver.2 $#$%
唔知間野想點

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線  
舊 01-13-06, 10:50 PM   #1002
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: jason_kasim
點都好過tuen mun置樂某長頸動物
zeta ver.2 $#$%
唔知間野想點
公起你,
你中左第1001 個post,可以開新topic,
但如果閣下自問無辨法經常update最新模型資訊的話,可以比其他人開,
thx
msz006 目前離線  
舊 01-13-06, 10:57 PM   #1003
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
引用:
作者: msz006
公起你,
你中左第1001 個post,可以開新topic,
但如果閣下自問無辨法經常update最新模型資訊的話,可以比其他人開,
thx
新來無幾耐......原來這就是搶千
交比其他人開會好d
要麻煩版大處理了....thx

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線  
舊 01-13-06, 10:58 PM   #1004
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 馬沙
唉 , 離港又帶不走 , 一次過以$200賣哂比d FD算

p.s. GUNDAM FIX no.1~19,第一版,全新未開 , 值幾錢倒 ?
散唔散賣??

舊 01-13-06, 11:16 PM   #1005
06仔
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
我想問下如果想買百式既話
咁買大氣版好d 定係鍍金好呀?
06仔 目前離線  
舊 01-13-06, 11:24 PM   #1006
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: 06仔
依家.係街度見到多數都係炒價2百幾3百幾...
但係依隻野曾經有一排係跌破mg新低街價八十幾銀有隻...
鍍金版百式簡直係一個傳奇~~

舊 01-13-06, 11:24 PM   #1007
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 91
散唔散賣??
呢d野...pm人地問喇...
唔駛忍架~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 01-13-06, 11:26 PM   #1008
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: Busconcamp
呢d野...pm人地問喇...
唔駛忍架~
唔係~~我覺得散賣會賣得快d姐~~
一齊賣出去...無乜人會要...就算有人要個價都唔方好~~(個人認為 )

舊 01-13-06, 11:31 PM   #1009
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
依家.係街度見到多數都係炒價2百幾3百幾...
4500YEN...$2XX係"炒價"...a
引用:
但係依隻野曾經有一排係跌破mg新低街價八十幾銀有隻...
鍍金版百式簡直係一個傳奇~~
當年佢跌地$120果陣(返貨價$2xx )...
重賣淨1盒...谷鬼氣砌左黎玩...

此篇文章於 01-13-06 11:36 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 01-13-06, 11:35 PM   #1010
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
唔係~~我覺得散賣會賣得快d姐~~
一齊賣出去...無乜人會要...就算有人要個價都唔方好~~(個人認為 )
偶相信馬沙唔係諗住可以咁順利1次過賣清...
亦相信佢會收到唔少問價pm...

舊 01-13-06, 11:52 PM   #1011
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
4500YEN...$2XX係"炒價"...a

當年佢跌地$120果陣(返貨價$2xx )...
重賣淨1盒...谷鬼氣砌左黎玩...
"貴價"...

我果時$150 買左盒架~~
之後上網睇一睇$8x....深深明白到低處未算低既道理~

舊 01-13-06, 11:53 PM   #1012
Oruma
Ultimate Gamer
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
鍍金
因為我懶得去油
同埋唔認為自己會成日擺果個降落傘出黎
雖則我有埋力奇同高渣

Oruma 目前離線  
舊 01-13-06, 11:54 PM   #1013
馬沙
Mazaghi

註冊日期: Sep 2002
引用:
萬GUN帶不走,唯有錢隨身...

隻隻唔同價...$1XX~3XX不等...

中哂...我仲有好多玩具槍 , 正宗TOY "GUN" ... 果D先大獲 , 好多整到過萬銀一支 ,有D size又大 ,比玩具難放N倍

GUNDAM FIX我有一套齊 ,有d no.有三盒以上 ,諗緊點搞好
仲有一大堆陳年玩物(N年前的六神合體、天威勇士、百獸王超合金 , 枸柏文等)
都吾知點搞好

舊 01-13-06, 11:55 PM   #1014
GAF GGXX團
紅月カレン

不過講開MG百式~
鍍金質數..可以話係鍍色之首選

舊 01-14-06, 12:00 AM   #1015
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
作者: 馬沙
中哂...我仲有好多玩具槍 , 正宗TOY "GUN" ... 果D先大獲 , 好多整到過萬銀一支 ,有D size又大 ,比玩具難放N倍

GUNDAM FIX我有一套齊 ,有d no.有三盒以上 ,諗緊點搞好
仲有一大堆陳年玩物(N年前的六神合體、天威勇士、百獸王超合金 , 枸柏文等)
都吾知點搞好
出POST 係GAF 買賣區~~

舊 01-14-06, 12:01 AM   #1016
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
"貴價"...
恕偶亦不能接受"貴價"2字...
引用:
我果時$150 買左盒架~~
之後上網睇一睇$8x....深深明白到低處未算低既道理~
低處未算低唔係道理...係無理...

舊 01-14-06, 12:05 AM   #1017
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
恕偶亦不能接受"貴價"2字...

低處未算低唔係道理...係無理...
2XX-3XX...MGZ VER2 都係咁既價咋..

舊 01-14-06, 12:11 AM   #1018
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
2XX-3XX...MGZ VER2 都係咁既價咋..
偶係以YEN價=批價-->賣價為準則...
3800~5000YEN...都係$2XX~3XX(頭)正常範圍
售價跌到幾多幾多也巧...
都唔可能作為日後"入手準則"...

舊 01-14-06, 12:15 AM   #1019
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
KF mg Z Ver 2.0 $288
058719057 目前離線  
舊 01-14-06, 12:20 AM   #1020
06仔
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
鍍金同大氣版除左少左個降落傘外
仲有冇大既差別?
例如活動能力等等?
大家都話鍍金唔錯wo..
但其實大氣版百式隻黃色真係好差咩?
06仔 目前離線  
舊 01-14-06, 12:22 AM   #1021
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 058719057
KF mg Z Ver 2.0 $288
前頁已有人報價了~

舊 01-14-06, 12:23 AM   #1022
GAF GGXX團
紅月カレン

引用:
仲有冇大既差別?
例如活動能力等等?
當你聽到日本依隻野跌到1000YEN...就覺得百幾銀都唔想買~~

依家買既話...2隻..我會揀旅行裝,因為大盒D同平好多~

舊 01-14-06, 12:24 AM   #1023
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
仲有冇大既差別?
例如活動能力等等?
相信係一樣...
引用:
[個人意見]黃色唔靚[/個人意見]

舊 01-14-06, 12:26 AM   #1024
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
引用:
出POST 係GAF 買賣區~~
係囉,一定好快清得晒

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~
koumaou 目前離線  
舊 01-14-06, 12:30 AM   #1025
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: koumaou
係囉,一定好快清得晒
咁都要睇下咩價既...
再者...GF質素參差...難保某些GAF買家看貨後... '''

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 06:12 AM

手機版 | APP版