Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-09-18, 06:51 PM   #26
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
記憶中遊戲好似冇講到點搜尋到鴨志田的迷宮

依家動畫做番出來幾好

一開頭既脫出劇既某一幕 有玩到遊戲既玩家應該會覺得戈一幕意義深遠⋯?w

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-18, 08:05 PM   #27
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
聽到eagle講野忍唔住笑咗出嚟..
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-14-18, 11:59 PM   #28
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

龍司覺醒同戰鬥既演出好唔自然⋯

舊 04-15-18, 02:50 AM   #29
aquarius
Game Master

OP ok

不過唔知點解今集後段突然跌watt
其實整體比4高質
舊 04-15-18, 11:12 AM   #30
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
打斗果然還是P4那樣糟

很多角色都作為背景提早出場了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 11:35 AM   #31
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

但演出既自然與流暢度P4略勝一籌
顯得P4既戰鬥好睇d

舊 04-15-18, 05:56 PM   #32
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
飛咁快去
間接講 唔明啊 呢一個禮拜開game玩啦

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 08:48 PM   #33
aquarius
Game Master

開game玩分分鐘慢過睇動畫
只是鴨志田由開始到真正迷宮都要兩個幾鐘..

Sent from my iPhone using Gaforum
舊 04-15-18, 09:02 PM   #34
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我怕新人玩既 打嬴鴨志田前已經啪左碟

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-18, 09:06 PM   #35
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

唔會咁誇張呱w

舊 04-16-18, 01:37 AM   #36
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
咁成隻GAME最難打真係鴨志田座城
就算normal都難

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-16-18, 01:50 AM   #37
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
一開始不自量力打難頂唔順都係轉NORMAL...
無MP無藥無後備人員打到山窮水盡...

舊 04-16-18, 07:49 PM   #38
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
咁成隻GAME最難打真係鴨志田座城
就算normal都難
難打在乜都冇嘅情況下
佢又高攻(HARD)又識回血又全體攻擊

第一次開波打HARD點都打唔贏隻鴨
得知杏十幾LV會有全體回血後由頭打過盡力限時內升LV學全體回血後即時易打咗
至少唔會有人陣亡先

一個走去偷襲一個打一個得單體回血,隻鴨又不時全體攻擊,真係好惡打下
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-18, 11:57 PM   #39
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

演出好過上一集既 但都覺得冇P4咁自然⋯⋯

舊 04-22-18, 09:57 AM   #40
野良猫
肥倫

引用:
作者: GN00508771 查看文章
演出好過上一集既 但都覺得冇P4咁自然⋯⋯
最唔自然都係個合體攻擊,偷格偷到呢…
舊 04-22-18, 08:12 PM   #41
leungky1
Ultimate Gamer

註冊日期: Jul 2009
呢集令我覺得前兩集啲演出好精......
由手機版發出
leungky1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-22-18, 09:28 PM   #42
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

鴨志田不愧係成隻game最乞人憎角色之一 花四集同佢玩

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 04-29-18, 10:56 AM   #43
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
終於有正式OP都算好一些

不過打斗還是那麼無力

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-18, 11:38 AM   #44
野良猫
肥倫

一聽到BOSS戰嘅BGM就想再玩多次
不過要按耐住哩種衝動等完全版先爆出嚟
舊 04-29-18, 11:44 AM   #45
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

改心既鴨志田比GAME版更正氣⋯

舊 04-29-18, 06:32 PM   #46
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

話說OP有小春學姐
咁係咪即係最少今期都要做到去黑心老麥a
但我點睇集數計第一季最多都係做到去打完銀行就要完

演出我覺得佢地將個全體攻擊cut-in放入黎本身係OK 但點解要多手del走堆字
堆字先係重點黎

commu進度
女醫1
軍火大叔0
杏1
龍司1

ペルソナ5

隨時更新

此篇文章於 04-29-18 06:39 PM 被 鈴蘭 編輯。
舊 04-30-18, 02:31 PM   #47
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
Game 版鴨田係痴線既,都唔知有幾多年無打機打到咁絕望。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-18, 03:34 PM   #48
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
Game 版鴨田係痴線既,都唔知有幾多年無打機打到咁絕望。
由手機版發出
當時練到杏有全體回復先去打佢
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-18, 03:45 PM   #49
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
打NORMAL盲衝咪算囉,硬係打HARD…
明明家陣D GAME高難度都冇獎既…

舊 04-30-18, 05:34 PM   #50
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

其實係難在一日打完姐 我真係覺得係無可能既事 必然唔夠SP用
正常肯花兩三日落去跑既唔會唔夠lv或者唔夠sp

ペルソナ5

隨時更新

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Yoshi's Crafted World 耀西的手工世界︱2019年3月29日 | Demo 配信中 MO 電視遊戲討論版 22 04-06-19 04:30 PM
[3DS] PERSONA Q 發售中 GN00508771 手提遊戲機討論版 159 11-22-14 12:16 AM
收 persona 4 g (價錢提高) Lamsze 買賣專區 8 09-08-14 08:36 PM
[討論] Persona 2 罰 Ibis360 手提遊戲機討論版 10 06-28-12 10:37 PM
   THE ANIMATION 魔王。道斯 日本動漫畫討論版 8 06-11-04 10:45 AM

現在的時間是 01:09 AM

手機版 | APP版