Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-20-10, 11:03 PM   #151
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Seppie 查看文章
回一個微笑果陣, 佢o係度諗:
傻仔! 知我有仔你仲問!?
b
係呀!!!係每個人嘅人生中點都會傻1次o架啦,
依o的事傻個1次咪得囉!!!我係唔會再比自己傻多次o架!!!
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-23-10, 04:07 PM   #152
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: mrk 查看文章
係呀!!!係每個人嘅人生中點都會傻1次o架啦,
依o的事傻個1次咪得囉!!!我係唔會再比自己傻多次o架!!!
睇下面pls
我唔係話你傻, 而係條女既問題/

引用:
作者: jason_kasim 查看文章
似啦似啦
可能想收佢做兵tim
由此至終我都覺得條女就係咁賤
o係d 仔面前扮蟹同天真無知
實則勁攻心計
就係明知自己唔會扮蟹扮得耐. 所以全部只係short term
有幾多油水就掠得幾多

此篇文章於 08-23-10 04:10 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-24-10, 09:54 AM   #153
shiro_b
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2010
嗱,唔係講樓主個case呀
不過沙皮的這一段真係好到肉
偏偏有好多男仔會信,個女仔仲會四圍話返俾姐妹們聽個男仔有幾豬

我識得有個唔熟的女仔, 個個男人都呃佢地自己係第一次
然後要脅個男仔,呢樣嗰樣....

至於點呃...佢有佢方法. 太露骨不便評論

引用:
作者: Seppie 查看文章

o係d 仔面前扮蟹同天真無知
實則勁攻心計
就係明知自己唔會扮蟹扮得耐. 所以全部只係short term
有幾多油水就掠得幾多

舊 08-24-10, 10:15 AM   #154
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: shiro_b 查看文章
嗱,唔係講樓主個case呀
不過沙皮的這一段真係好到肉
偏偏有好多男仔會信,個女仔仲會四圍話返俾姐妹們聽個男仔有幾豬

我識得有個唔熟的女仔, 個個男人都呃佢地自己係第一次
然後要脅個男仔,呢樣嗰樣....

至於點呃...佢有佢方法. 太露骨不便評論
我都係身邊有呢D朋友+朋友既朋友
我知有呢D人, 我係會立即疏遠佢
不屑同呢D假人來往lor

盛傳有XX膜膠水, 80蚊一支XDDDD

舊 09-17-10, 06:18 PM   #155
mrk
God of Gamer

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
大家好呀!!!

我想問吓大家,我呢o的情況告又未告白,只係送左份禮物,就比人地「暗示式」地佢絕左,
係定義上算唔算叫做「失戀」呀

p.s.:最近個傷口都好返好多(因為離左職啦,冇日日見到佢,現在份人工又高左)
加上個心睇開好多啦!(當然中途恨又恨過佢,嬲又嬲過自己,眼淚又為過佢流過唔少次)
到現在大家平時見到面都重有計傾!
好啦!唔講咁多住啦!要趕住出去外面買聽日用嘅「TGS2010飛」先

此篇文章於 09-18-10 12:05 AM 被 mrk 編輯。
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:11 AM

手機版 | APP版