Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>WindowsPhone 系統/手提/平板 討論區 (一)
D.K. 10:18 AM 12-06-12
謝情報, 好彩冇trade到舊機, 頂住先
其實轉新機好多野都有問題.
music/video format, bookmark最基本呢d都要自己整理
contact list 雖然入左, 但係亂到九彩

師兄們有冇d好網站推介比wp新手?

nine west 10:25 AM 12-06-12
作者: D.K.:
謝情報, 好彩冇trade到舊機, 頂住先
其實轉新機好多野都有問題.
music/video format, bookmark最基本呢d都要自己整理
contact list 雖然入左, 但係亂到九彩

師兄們有冇d好網站推介比wp新手?

樓上post果個已經係最好喇
t-cup 10:39 AM 12-06-12
作者: nine west:
仲未有貨?
已取, 我懷疑今水好多貨..
過 iphone contact 咁容易, 真係要讚 ms...
Sgodkyo 10:44 AM 12-06-12
你地買左咩色?
D.K. 10:54 AM 12-06-12
作者: t-cup:
已取, 我懷疑今水好多貨..
過 iphone contact 咁容易, 真係要讚 ms...
應該唔會太多, 尋日行完nokia store 豐澤百記蘇0衛信同領域格價

頭三間都係得之前訂左o既今日先有貨, 冇walk-in
反而同nokia store個姐仔吹水時佢話衛信多貨可以walk-in
兩間鋪對望阿姐仔好似收左對家茶禮咁

作者: Sgodkyo:
你地買左咩色?
黑色, 暫時得佢有磨砂面
t-cup 10:59 AM 12-06-12
作者: D.K.:
應該唔會太多, 尋日行完nokia store 豐澤百記蘇0衛信同領域格價

頭三間都係得之前訂左o既今日先有貨, 冇walk-in
反而同nokia store個姐仔吹水時佢話衛信多貨可以walk-in
兩間鋪對望阿姐仔好似收左對家茶禮咁
我見百記個倉, n機堆山咁.. (門口偷望入去)

根本我覺得無理由預訂都咁熱烈 (雖然我都中佐招)

whatsapp 團隊梗要做o野, 個餅o岩o岩開始大..
Squaresoft 11:29 AM 12-06-12
大家真有愛~~~ 真的貴呀.

另, 620 確定.
http://chinese.engadget.com/2012/12/...t-3-8-inch-wv/
jos 12:27 PM 12-06-12
作者: t-cup:
我見百記個倉, n機堆山咁.. (門口偷望入去)

根本我覺得無理由預訂都咁熱烈 (雖然我都中佐招)

whatsapp 團隊梗要做o野, 個餅o岩o岩開始大..
知唔知有冇黃色呀?
t-cup 12:30 PM 12-06-12
作者: jos:
知唔知有冇黃色呀?
無問, 但我訂黃色.. 我諗落訂都好快有到手 (我都係上星期六訂, 隔佐 4 日o者)
nine west 12:37 PM 12-06-12
部機裸跑一流,又唔怕花
Sgodkyo 07:58 PM 12-06-12
黃色入手,好L感動
nine west 08:36 PM 12-06-12
Xbox點解加唔到好友?
Sgodkyo 01:56 PM 12-07-12
冇whatsapp + 隨身WiFi ,完全唔覺有電量問題,用得好happy
暉暉816 06:55 PM 12-07-12
想等埋whatapps 再上架至入手920,
想問下如果買套,Nokia 專門店定街鋪會有/較多?
定上淘寶?
Sgodkyo 07:04 PM 12-07-12
作為一個中左伏成年o既芝心伏友
有時間o既話會分享下D WP 使用心得 \/

首先強烈推介電量APP

http://www.windowsphone.com/zh-tw/st...0-e6e95281b444
DC 97 07:44 PM 12-07-12
冇左WHATSAPP ?用800果時都有
Sgodkyo 08:59 PM 12-07-12
作者: DC 97:
冇左WHATSAPP ?用800果時都有
下架以解決食電問題 , 目前為止整左4日 , 未公佈幾時出返
kingtin1 01:37 PM 12-08-12
一陣出去訂…希望有貨時,Whatsapp會上返架…
第一次用WP,希望唔會失望…我打算用iPhone5換920,尋日問過價,補多三舊水……
t-cup 02:06 PM 12-08-12
用佐3 日, 超滿意.. 過完相再睇相, 好順暢 (resize 到一張大約 2000 X 1???? )
而且左掃右掃超順, 正呀!

page 1 的磚頭, 真係正.. 但我眼高手低, 多多格都唔夠用
Sgodkyo 02:52 PM 12-08-12
作者: kingtin1:
一陣出去訂…希望有貨時,Whatsapp會上返架…
第一次用WP,希望唔會失望…我打算用iPhone5換920,尋日問過價,補多三舊水……
認真
請有中伏的覺悟

不過伏左都唔緊要
據聞920返大陸放仲有$賺添
香港都仲大把人要
kingtin1 03:10 PM 12-08-12
認真
請有中伏的覺悟

不過伏左都唔緊要
香港都仲大把人要
唔係啩……我唯一中伏既覺悟係唔識響震同步……
nine west 03:17 PM 12-08-12
作者: kingtin1:
唔係啩……我唯一中伏既覺悟係唔識響震同步……
Orientation lock

12小時制

呢兩樣基本設定都冇
X&Y 03:59 PM 12-08-12
幫友人問,
1.音量同ringtone音量profile係唔係仲係得一個?
2.裝多過廿個apps係唔係仲係強制分筆畫字母grouping?
3.熄左mon係唔係仲係強制off wifi用返3g/4g?

謝謝
DC 97 04:24 PM 12-08-12
認真
請有中伏的覺悟

不過伏左都唔緊要
香港都仲大把人要
點解會受到同胞們寵幸?
kingtin1 04:30 PM 12-08-12
作者: X&Y:
3.熄左mon係唔係仲係強制off wifi用返3g/4g?

謝謝
上Ringhk睇過話好似係Lock機後會自動熄WiFi,話要等Ms更新先解決倒。
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面