Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 11-05-18, 11:15 PM   #1
LR猫
God of Gamer
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: maxwaver 查看文章
個個計都改到咁_勁仲打咩控兵
叉電步騰戰巧者推一波14增援算了

今集叉電個下有無睇知力時間的?即係高知就叉耐d咁
一向都無

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-18, 11:42 PM   #2
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: LR猫 查看文章
一向都無
我記得以前有d計係高知拍計叉耐左的wor,唔通我一直都錯覺?

舊 11-05-18, 11:41 PM   #3
MR.CD-ROM
Game Master

註冊日期: Aug 2002
x你世喜印仔卡又男人
班友唔係以為隻game有女玩家下嘩
MR.CD-ROM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 12:04 AM   #4
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: MR.CD-ROM 查看文章
x你世喜印仔卡又男人
有就實有嘅
btw都有男玩家想要型男卡嘅

鏟手遊保平安
舊 11-06-18, 01:01 AM   #5
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: MR.CD-ROM 查看文章
x你世喜印仔卡又男人
真係唔少...

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 10:40 AM   #6
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: b_boy 查看文章
唔減範圍真係下修得好少, 除非佢個TIME CUT 1半

CUT 1C都仲廚得起 5粒2鳴+6如何競技

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
隻鐘會見到已經覺得唔開胃:0)

我已經打算用佢啦
因為晉無乜卡所以用王基

鏟手遊保平安
舊 11-06-18, 10:48 AM   #7
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
引用:
CUT 1C都仲廚得起 5粒2鳴+6如何競技

我已經打算用佢啦
因為晉無乜卡所以用王基

鐘會的出現令我想起晉馬單,會試下...

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 11-06-18, 11:08 AM   #8
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: darkvolver 查看文章
鐘會的出現令我想起晉馬單,會試下...

Sent from my iPhone using Gaforum

晉啲馬,點單得起

鏟手遊保平安
舊 11-06-18, 11:45 AM   #9
darkvolver
頹冗

夏侯霸及張遼時間加長...真係要測試下...霸哥唔係之前削左?

舊 11-06-18, 12:13 PM   #10
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
終於係30漢鳴下修前係全國win到次, but 對面明顥係推廚deck升上黎, 10氣果下比我赤青赤推爆咗

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 12:31 PM   #11
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: b_boy 查看文章
終於係30漢鳴下修前係全國win到次, but 對面明顥係推廚deck升上黎, 10氣果下比我赤青赤推爆咗
12點打緊機咩玩法

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 12:41 PM   #12
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
12點打緊機咩玩法

係囉

下午4:30去太古,睇下早唔早搞掂再諗下過唔過去觀廣

引用:
夏侯霸及張遼時間加長...真係要測試下...霸哥唔係之前削左?

https://3594t-touen.jp/users/8552
呢度可以睇下更新過啲乜

鏟手遊保平安
舊 11-06-18, 07:02 PM   #13
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
12點打緊機咩玩法
講番昨晚0既一戰姐

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 04:17 PM   #14
darkvolver
頹冗

其實,想問一句王元姫的聲優是邊個配.....把聲好有違和感...

舊 11-06-18, 05:38 PM   #15
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
其實,想問一句王元姫的聲優是邊個配.....把聲好有違和感...

澤城....
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-18, 05:44 PM   #16
darkvolver
頹冗

引用:
作者: ouki 查看文章
澤城....

有次推緊人的時候,聽到澤城把聲,以為自己控緊夏候氏....嚇到離一離...

舊 11-07-18, 12:53 AM   #17
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
張SR太史睇片8c+7對面0.3速,if無得打知力combo的話即是廢卡吧
天衣都仲話可以打下募兵/遠弓大弓丫,雖然都係廢廢地

此篇文章於 11-07-18 12:55 AM 被 maxwaver 編輯。
maxwaver 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 07:51 PM   #18
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
減速計做唔做到祝融對策?
記得好似要起左突先震到

舊 11-07-18, 10:21 PM   #19
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 番薯勤 查看文章
減速計做唔做到祝融對策?
記得好似要起左突先震到
象減左速都起到波
行夠距離就得

引用:
LEO 巨巨從來唔玩廚DECK 只係佢用既DECK 都會成為廚DECK
只係咁岩我鐘意既咭都係廚咭者
我細細個就聽過華佗同皇甫嵩個名

BTW遲黎既大會無腦硬推DECK
https://www.youtube.com/watch?v=WMEldLPXoJ4&t=7s
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 10:27 PM   #20
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
象減左速都起到波
行夠距離就得

https://www.youtube.com/watch?v=WMEldLPXoJ4&t=7s
依家D計越來越勁...
控兵已經冇用
除左會食迎外個計根本無敵...
11C13武6智加速你想殺佢都唔易
行夠2.5C再震一次乜都死
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-18, 10:54 PM   #21
6eo
美波様!

引用:
作者: kev00269270 查看文章
依家D計越來越勁...
控兵已經冇用
除左會食迎外個計根本無敵...
11C13武6智加速你想殺佢都唔易
行夠2.5C再震一次乜都死
https://www.youtube.com/watch?v=OO1o0zX_W-0

4:38
11武食一下震扣一半, 9武無左6成
點玩?
舊 11-08-18, 12:36 AM   #22
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
象減左速都起到波
行夠距離就得

巨巨仲要尾彩人囉

鏟手遊保平安
舊 11-08-18, 07:33 AM   #23
darkvolver
頹冗

引用:
巨巨仲要尾彩人囉

所以張遼要加時間.....個個攬住張月姬...

舊 11-08-18, 11:12 AM   #24
6eo
美波様!

引用:
巨巨仲要尾彩人囉
我尊重對手出全力應戰咋喎
舊 11-07-18, 11:28 AM   #25
LR猫
ˊ_>ˋ

留賛突一下回成差唔多50%血

鏟手遊保平安

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 05:13 PM

手機版 | APP版