Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-01-14, 12:21 PM   #1451
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
唔係第一次啦

舊 11-01-14, 05:24 PM   #1452
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
頑童賣空神丸現金價$250

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-02-14, 05:54 PM   #1453
stonekeung
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
stonekeung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-14, 12:19 PM   #1454
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP

好想香港魂SHOP都有呢個服務

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-14, 12:26 PM   #1455
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: GN00508771 查看文章

好想香港魂SHOP都有呢個服務
我都想
不過香港d租咁X貴......

舊 11-05-14, 08:26 PM   #1456
Dangerous-boy
God of Gamer
D-boy

註冊日期: May 2011

Robot Spirits BANSHEE NORN (Final Battle Ver.)
價格: HK$ 525.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100002356/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-14, 10:49 AM   #1457
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章

Robot Spirits BANSHEE NORN (Final Battle Ver.)
價格: HK$ 525.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100002356/
俾已錢
唔駛抽選,行貨萬歲

舊 11-06-14, 12:18 PM   #1458
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
敗家系列
上傳的圖像
檔案類型: jpeg IMG_150671049245118.jpeg (85.4 KB, 41 次查看)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-14, 12:37 PM   #1459
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: T.K. 查看文章
敗家系列
之前出果隻唔算數翻兜?

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-14, 12:51 PM   #1460
T.K.
很黃很暴力

裝導彈版,裝左落邊就唔知

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 11-06-14, 12:58 PM   #1461
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
呢對pass硬,
gff隻敗家仔而家仲係完勝緊

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-14, 01:40 PM   #1462
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
又ver.ka嗎?

舊 11-10-14, 10:32 PM   #1463
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

007劍又再版...

舊 11-16-14, 04:07 PM   #1464
T.K.
很黃很暴力

原來多左呢舊野

行貨半訂,日本貨全訂
現貨

此篇文章於 06-23-15 09:50 PM 被 T.K. 編輯。
舊 11-19-14, 11:43 AM   #1465
faiz555bun
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004

舊 11-19-14, 11:44 AM   #1466
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
對shinning有興趣D

閃光劍睇來會係魂parts

舊 11-19-14, 05:27 PM   #1467
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

部ZZ冇上次咁薯 可以買了吧

舊 11-25-14, 10:43 AM   #1468
T.K.
很黃很暴力

上傳的圖像
檔案類型: jpeg IMG_642859930175031.jpeg (65.3 KB, 679 次查看)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-25-14, 10:53 AM   #1469
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
咪同HGUC模型一樣

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-25-14, 10:59 AM   #1470
T.K.
很黃很暴力

一唔一樣都唔會買

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 11-25-14, 11:05 AM   #1471
Terry仔

註冊日期: Feb 2003
今朝check email 見到又有得order tallgeese III
即刻order 返部
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-27-14, 04:50 PM   #1472
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

隻Z gundam撚上手都唔錯喎!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 12-07-14, 11:41 PM   #1473
T.K.
很黃很暴力

咁都當賣點,反映大部分合金玩具無咩合金
上傳的圖像
檔案類型: jpg 15772142707_63b6ed7de2_o.jpg (209.8 KB, 27 次查看)

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-07-14, 11:48 PM   #1474
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
咁都當賣點,反映大部分合金玩具無咩合金
簡直要恥笑

舊 12-12-14, 09:35 PM   #1475
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
[魂アイテム] 締め切りまであとわずか!「ROBOT魂 スターク・ダイン」サンプルレビュー!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
ROBOT魂, 蘿蔔暈

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BANDAI新品牌「ROBOT魂」丨(SIDE MS,KMF,LFO,AS,魔神,VF,EV,HL) money 收藏品討論版 1003 11-10-09 01:08 AM
HASEGAWA 1:72 VF-19A [VF-XRAVENS] mudhole 收藏品討論版 4 10-08-05 09:46 PM
Macross 1/48 VF-1S & VF-1A~ Ogre 收藏品討論版 25 12-07-03 11:41 AM
MS HOBBY 機動模型誌Vol.5 MAZINKAISER 收藏品討論版 4 07-21-03 04:47 PM

現在的時間是 05:45 PM

手機版 | APP版