Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 
潮流版>牛仔褲 專區 VOL 2!
喪力 07:29 PM 11-11-07
有個問題

levis既褲係咪可以隨時拎番levis改架?

同埋改半吋有冇大分別?

因為主要係想改窄褲腳黎著番對vans

而家太闊會拖地

同埋唔可以改太多,小腿唔係好幼~
HuGo_達之礦工 09:55 PM 11-11-07
作者: 喪力:
有個問題

levis既褲係咪可以隨時拎番levis改架?

同埋改半吋有冇大分別?

因為主要係想改窄褲腳黎著番對vans

而家太闊會拖地

同埋唔可以改太多,小腿唔係好幼~
有單好似平d!
危險人物 09:14 PM 01-19-08
小弟想買條levis著下~
主要係襯藍球鞋~
唔知邊款係闊腳既呢???
Thanks
HuGo_達之礦工 11:42 AM 01-20-08
作者: 危險人物:
小弟想買條levis著下~
主要係襯藍球鞋~
唔知邊款係闊腳既呢???
Thanks
建議你買d 闊身d 既褲 such as 503
危險人物 01:30 PM 01-20-08
作者: HuGo_達之礦工:
建議你買d 闊身d 既褲 such as 503
503我都考慮當中~

How about 569??

Thank you~
HuGo_達之礦工 11:16 PM 01-20-08
i feel 503 is better~
二伍 03:06 PM 01-21-08
想問下calvin klein的牛仔好不好?
指質量,耐著程度
HON HON 04:06 PM 01-21-08
LEVI有無邊款闊小小既黑牛推介呢?
HuGo_達之礦工 10:45 AM 01-23-08
作者: 二伍:
想問下calvin klein的牛仔好不好?
指質量,耐著程度
CK jean cutting 比較西方...中高腰

料就不過不失...
HuGo_達之礦工 10:46 AM 01-23-08
作者: HON HON:
LEVI有無邊款闊小小既黑牛推介呢?
黑牛Levis 除了d Japan 501 and 505 washed...其他好似屎d d

你可以行下 Jean House
ExSoN 09:55 PM 01-28-08
可以唔可以幫我睇下呢條fenom係真定假 thz

http://www.flickr.com/photos/23312383@N08/
HuGo_達之礦工 06:50 AM 01-29-08
i think it is real!
ExSoN 07:09 AM 01-29-08
唔該哂
tetsu 01:35 AM 02-03-08
hello 板主, 我有條普通係levi's store買既501, 覺得著出黎大脾位太鬆身, 唔多鐘意
我唔係好瘦果d人, 正常身材, 如果我想買LVC, 想slim d應該買邊款?
同埋LVC大約幾錢左右入場費?
thanks
HuGo_達之礦工 12:18 PM 02-03-08
you can think about 47501 and 66501
LVC in HK normally $1800-2400
ExSoN 11:18 PM 02-03-08
hey, hugo, 我買左fenom番黎發覺入面d quality唔係好好, 可唔可以幫我睇下係唔係中左招呀, thz http://www.flickr.com/photos/23312383@N08/
HuGo_達之礦工 01:34 AM 02-04-08
咁睇好難知wor
你這條d料特別薄的.......以小弟所和....假野未做到你這種布料
應該ok 的
驚寂 10:24 PM 02-06-08
請問新買回來的牛仔褲是否需要放在水中浸一浸?
HuGo_達之礦工 11:31 PM 02-06-08
washed or unwash jean?
驚寂 12:14 AM 02-08-08
it is washed jean
tetsu 01:54 AM 02-08-08
thx hugo
如果買LVC, 係咪要去jean house? 但我個朋友話唔識去買會比人据
SamTse 10:49 AM 02-08-08
某幾間Levi's store都有LVC賣
不過jeanshouse好似搬遷所以九折緊, 唔知完左未
你驚畀人据咪叫埋你朋友去囉
Final 09:29 PM 02-18-08
作者: HuGo_達之礦工:
white snake superstar vintage
606襯白蛇SUPERSTAR OK MA?
HuGo_達之礦工 03:53 PM 02-19-08
應該ok既
tetsu 01:17 AM 02-24-08
早兩日係levis store試左66501同47501既cutting...原來我要著34吋(實腰32吋)
同場我又試左普通505同523, 我著31吋係剛剛好
而家問題來了, 我本身有一條普通501 32吋, 著得耐闊左, 加上下身瘦左小小
我就係因為覺得太闊好核突所以想買LVC窄d cutting
但係LVC又冇33吋(實腰31吋), 我想知一般LVC著耐左會闊幾多? 我試果時47同66既34吋都係剛剛好fit...

請指點迷津
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 

返回主題版面