Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 09-29-09, 03:53 PM   #1
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
Friend is girl.

付了錢, 偷了渡, 試了機.
可以出POST了.

舊 09-29-09, 04:09 PM   #2
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
yeah............你真係館內一號了..........

舊 09-29-09, 04:31 PM   #3
Strider
初段

XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: OldCake 查看文章
yeah............你真係館內一號了..........
餅爺其實館內好多手足都入左了, 只係唔知點解大家都唔出post...唯有小弟拋磚引玉啦

等你啊

舊 09-29-09, 04:51 PM   #4
OldCake
Moderator

下..........班友不從實招供........要丙了

我..........訂的是特別 cheap 版.......未到呢

舊 09-29-09, 05:09 PM   #5
Strider
初段

引用:

我..........訂的是特別 cheap 版.......未到呢
老餅兄你梗係有好路數定喇
早買又平幾舊, 遲買係平幾舊

舊 09-29-09, 05:39 PM   #6
OldCake
Moderator

引用:
作者: Strider 查看文章
老餅兄你梗係有好路數定喇
早買又平幾舊, 遲買係平幾舊
haha............輪街症.........相宜點

你地睇私家........快靚正嘛

舊 09-29-09, 06:40 PM   #7
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
睇試機o的ISO相好似....

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-09, 08:43 PM   #8
皇家馬爹里
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2003
XBox Live Gamertagzackchau3331
very good,期待你D相!!

舊 09-30-09, 01:37 AM   #9
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
引用:
餅爺其實館內好多手足都入左了, 只係唔知點解大家都唔出post...唯有小弟拋磚引玉啦

等你啊
我見咁多人都買左就無謂出啦,,,,又唔係連埋支奶一齊,,,
同埋係....搵女友...唔係睇醫生XD

此篇文章於 09-30-09 01:51 AM 被 teamkiller 編輯。
teamkiller 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-09, 02:15 AM   #10
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
引用:

聽聞係好多人入手了....
可惜我仲要等埋個viewfinder....只好等....

舊 09-30-09, 09:32 AM   #11
Strider
初段

引用:
作者: 皇家馬爹里 查看文章
very good,期待你D相!!
請留意小弟的365!

teamkiller兄, 大家一齊出先好嘛~又唔花你好多時間~
btw尋日我入左filter喇
你有冇買返塊?

m眼兄, 個vf返左貨喇, 成成有, 盛惠$1800
可以出手喇

舊 09-30-09, 11:58 AM   #12
teamkiller

註冊日期: Dec 2003
引用:
請留意小弟的365!

teamkiller兄, 大家一齊出先好嘛~又唔花你好多時間~
btw尋日我入左filter喇
你有冇買返塊?

m眼兄, 個vf返左貨喇, 成成有, 盛惠$1800
可以出手喇
vf我百記訂左...唔知幾時先有...早知咁快返就唔鬼訂
不過算啦..反正個袋都未有...vf又唔係急用
filter今日先有時間出去睇....但我向來都係鍾意裸跑...唔用uv唔用罩
所以都係睇下點先...

舊 09-30-09, 06:07 PM   #13
ZERO NEKO

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
個VF周街都見喎 你地糸未HKga

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 相田裕「GUNSLINGER GIRL」 連載終了丨単行本最終巻12月17日発売 money 日本動漫畫討論版 102 08-25-13 10:41 PM
[廣告 - CW] CWHK28-ColorprisM(DAY 1 DAY 2)新刊少女服裝本[百蝶千花], 既刊金弦加地葵中心本, 家教/ 心跳回憶girl side 等商品預留開放中 colorprism Cosplay同人MIX討論區 0 08-15-09 09:24 PM
[RG1][Green1] [黑蛛白蛛] - Liquid Girl - 飲品少女化插圖本 Reina Cosplay同人MIX討論區 2 12-31-07 09:48 PM
[21 Dec] 鄭融 ~ Super Girl (CD+DVD) 加推第二版 W!LL Neo Music UNIVERSE 8 12-13-07 12:06 AM
[美劇] Gossip Girl NexTony Neo Entertainment TREND 3 10-05-07 05:27 AM

現在的時間是 12:30 PM

手機版 | APP版