Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187 237  ... 最後
電視遊戲討論版>Xbox One 情報區
taikin0901 02:43 PM 09-30-14
作者: ccfa:
Crimson Dragon 需不需要 kinect, 另外我稍後才買 xbox one, 我可否成為金會員先, 再 download crimdin dragon, 同理因為沒有 xbox one, 我應該用甚麼途徑 download ?另外,十月一日之後係咪冇得 downliad Crimson dragon ? Thanks
只要係金會員就可以dl定,可以經xbox 網站或者smartglass app
ahleung 02:48 PM 09-30-14
作者: taikin0901:
只要係金會員就可以dl定,可以經xbox 網站或者smartglass app
你講呢種方法只係 "登記" 定, 唔係dl定.
始絡要有機先可以dl.

以前360係可以咁樣.
XBONE我無試過, 所以唔敢答了.
mrk 07:33 PM 09-30-14
但係我未入X1前,
我的PC(Win7 Pro 64Bit)、MacBookAir、iPad2都真係"登記"唔到喎!(最多只係睇到個"FREE"字)
咁又點解呢??

PS:同埋Crimson Dragon居然冇中字提供!
mrk 07:40 PM 09-30-14
Crimson Dragon 需不需要 kinect, 另外我稍後才買 xbox one, 我可否成為金會員先, 再 download crimdin dragon, 同理因為沒有 xbox one, 我應該用甚麼途徑 download ?另外,十月一日之後係咪冇得 downliad Crimson dragon ? Thanks
英文維基的X360、XOne金會員免費遊戲列表(重點:有寫到每隻FreeGame幾時停送)

PS:不過Crimson dragon應該去到10月1號份會停送啦!
Mic_Mic 09:29 PM 09-30-14
作者: ahleung:
始絡要有機先可以dl.

以前360係可以咁樣.
我未有XBONE, 係網站"登記"左 Crimson Dragon 同 Strike Suit Zero, 會見到隻GAME顯示"已購買"及日期

希望買左機後真係 download 到
仁魂 09:30 PM 09-30-14
唔知今晚踏正Login, Ryse同Killer Instinct有未呢? XD
ccfa 09:53 PM 09-30-14
How to "登記" ? Thanks.

作者: Mic_Mic:
我未有XBONE, 係網站"登記"左 Crimson Dragon 同 Strike Suit Zero, 會見到隻GAME顯示"已購買"及日期

希望買左機後真係 download 到

Mic_Mic 10:01 PM 09-30-14
How to "登記" ? Thanks.
去官方網站隻GAME度按購買~
ccfa 10:03 PM 09-30-14
作者: Mic_Mic:
去官方網站隻GAME度按購買~
I am not a gold member, should I be the gold member immediately ?
ccfa 10:30 PM 09-30-14
I have already registered as gold member, but I still need to pay $119 for Crimson Dragon ??? Why, thanks
仁魂 10:52 PM 09-30-14
I have already registered as gold member, but I still need to pay $119 for Crimson Dragon ??? Why, thanks
轉去美服都係咁?
ccfa 11:02 PM 09-30-14
作者: 仁魂:
轉去美服都係咁?
No free "Crimson dragon" in Hong Kong Xbox ?
ccfa 11:07 PM 09-30-14
You mean I can switch to US Xbox Live even I am a gold member of HK Xbox Live ? Thanks.
ccfa 11:20 PM 09-30-14
It is very strange that when I access Xbox website through Chrome, the game is free of charge but I cannot further check out, but when I access Xbox website through IE, the game need $119 ?? why so strange ?
ccfa 11:24 PM 09-30-14
problem is fixed, thanks.
仁魂 12:07 AM 10-01-14
You mean I can switch to US Xbox Live even I am a gold member of HK Xbox Live ? Thanks.
係~~
如果唔係港服平, 想早玩幾日或有D Game港服無, 去美服吧~
taikin0901 02:38 AM 10-01-14
作者: ahleung:
始絡要有機先可以dl.

以前360係可以咁樣.
以你講法係登記定,又可以叫攞左個下載權先,呢樣野好多人都試過無問題
taikin0901 02:42 AM 10-01-14
作者: mrk:
但係我未入X1前,
我的PC(Win7 Pro 64Bit)、MacBookAir、iPad2都真係"登記"唔到喎!(最多只係睇到個"FREE"字)
咁又點解呢??

PS:同埋Crimson Dragon居然冇中字提供!
有無詳細資料?之前好多人唔得有可能server問題,有可能browser問題,有可能本身無入信用卡而又唔肯入,無錯,就算係free你都要入信用卡資料先可以,另外而家無論X1或者360係部機以外地方去賣場買野除大要登入之外亦要電話短訊認證/用認證碼確認,你有無做齊哂?
sAmA 11:13 AM 10-01-14
之前5月延長金會員,話10月1會送Ryse
但到而家仲未收code
有冇ching已經收到?
Hello MiMi 01:36 PM 10-01-14
作者: sAmA:
之前5月延長金會員,話10月1會送Ryse
但到而家仲未收code
有冇ching已經收到?
未收到
Store - unavailable
mrk 04:29 PM 10-01-14
有無詳細資料?之前好多人唔得有可能server問題,有可能browser問題,有可能本身無入信用卡而又唔肯入,無錯,就算係free你都要入信用卡資料先可以,另外而家無論X1或者360係部機以外地方去賣場買野除大要登入之外亦要電話短訊認證/用認證碼確認,你有無做齊哂?
明白晒!
原來個問題係我冇入到信用卡資料!(因為我習慣買完嘢就DEL左信用卡資料,廢事唔小心比佢亂扣我錢!)
taikin0901 11:07 PM 10-01-14
作者: mrk:
明白晒!
原來個問題係我冇入到信用卡資料!(因為我習慣買完嘢就DEL左信用卡資料,廢事唔小心比佢亂扣我錢!)
我唔敢肯定係唔係,不過可以試試
mrk 04:46 AM 10-02-14

我唔敢肯定係唔係,不過可以試試
我日版機都出左啦!
"登記"留番比未入機的人試吧!
仁魂 09:43 AM 10-02-14
出左, 金會員十月免費~

ahleung 12:10 PM 10-02-14
內地開售
http://www.vg247.com/2014/09/30/xbox...ually-want-it/
第一 ... 37 87 127 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 147 187 237  ... 最後

返回主題版面