Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-27-18, 05:44 PM   #13601
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
會唔會成堆課長棄? 鬥雞咁改法,出完新古or天元都冇咩勁機出得到啦? 應該連堆勁buff機都出唔到? 而且其實呢兩隻都好多人有,唔止課長先有,而家都係5隻勁野先屈得死佢地,到時唔齊腳個個都天元加死buff,都係鬥vpart睇運架咋喎? 咁改有咩好玩?

其實佢d技set太勁整死左個鬥雞,1早平衡度整好d就唔會咁

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-18, 06:00 PM   #13602
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
要睇下個pilot育成嗰邊點玩,睇佢有心將d非大器靠pilot推番上去...不過有幾多部垃圾可以重生都係一個問號..
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-27-18, 06:23 PM   #13603
ShinDou

肉成應該都係會好似覺醒料咁要慢慢刷啦,應該有排刷同埋會DUM下你分幾日開D刷料任,而家又每月限30支水,D水除左刷活動仲要刷埋PILOT,邊夠用﹖唔通要爆石刷咩﹖

到你升升下差唔多用得果陣,佢又出隻上位互換出黎,你又中左,咁之前升左果隻又晒左,其實好難搞

其實佢不如成隻PACK掉重練好過啦,睇下隔離隻夢幻模擬戰,還原度真係以為自己打緊家庭機既單機戰棋GAME @@

人地都出得到,佢要出單機抽卡版機戰戰棋形式有咩難度﹖應該仲易過人地好多添
舊 09-27-18, 10:55 PM   #13604
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
照佢講法出完新古天元呢啲係連1隻死buff都未必落到,佢話死buff唔會set低cost
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-18, 06:45 AM   #13605
J+1
望過黎呀!!!!!!

如果獻頭機低cost,朱雀就横行無忌了..
由手機版發出
舊 09-28-18, 03:10 PM   #13606
J+1
望過黎呀!!!!!!

下篇

好彩未食倉堆z.....

http://dengekionline.com/elem/000/001/807/1807411/
由手機版發出
舊 09-28-18, 03:21 PM   #13607
Crazy Gamer

唔用聖戰士係冇可能過到聖戰士EV
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-28-18, 05:41 PM   #13608
J+1
望過黎呀!!!!!!

落迴指都避唔到隻黑騎...
由手機版發出
舊 09-29-18, 12:49 AM   #13609
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
咁好閃???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-18, 08:49 PM   #13610
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
zero好恐怖....
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-18, 09:10 PM   #13611
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

攪到而家冇保底o既機可能仲高過有償有保底o既omg機一級.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 09-30-18, 10:18 PM   #13612
qqabc
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2017
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
攪到而家冇保底o既機可能仲高過有償有保底o既omg機一級.....
咁老實講, 唔理O唔OMG, 原本無保底野勁過有保底野先係正常(例如NC機好多都勁過爬山機其實都係怪, 搞到無課既好多都唔爬留石NC算, 雖然咁從用家角度係好事), 只係我地一直習慣X奸同笨X既奇怪出機手法先覺得古怪啫
qqabc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-18, 10:34 PM   #13613
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

朱雀斬完隻魔神即時回血 冇得用超閃陣打佢

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-01-18, 12:39 PM   #13614
clie

手上無勁機,值唔值得為隻魔神重刷?
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-18, 01:01 PM   #13615
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: clie 查看文章
手上無勁機,值唔值得為隻魔神重刷?
值丫,坦力十足,唔打得都坦得....

不過倉歸 0 冇其他機可能要好耐先齊腳....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 10-04-18, 10:56 AM   #13616
J+1
望過黎呀!!!!!!

更新完但係仲未dl到data...

由手機版發出
舊 10-04-18, 01:06 PM   #13617
ShinDou

望過下隻ZERO,拆完甲應該秒到佢喎﹖郁得慢又冇反擊補血,應該易殺過新古天元﹖不過遲D改鬥雞就唔知咩環境
舊 10-04-18, 01:49 PM   #13618
J+1
望過黎呀!!!!!!

都係拍住隻號坦啦,而且係第二隻map炮連擊,不過都係重開之後睇下環境變成點先...隨時兩隻都落唔到一齊.....
由手機版發出
舊 10-04-18, 02:11 PM   #13619
ShinDou

新古都VCOST12啦,天元ZERO應該有多冇少,同埋號呢D神坦好難冇VCOST10,我覺得,佢限VCOST20我估好多陣都變晒殘陣 XD
舊 10-04-18, 07:44 PM   #13620
J+1
望過黎呀!!!!!!

鬥雞coin又多個6000分換的....入不敷支啊....
由手機版發出
舊 10-05-18, 12:34 AM   #13621
煲機小王子
Game Master

註冊日期: Jun 2005
又出新一堆石換 都唔知乜黎...
煲機小王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-18, 01:01 AM   #13622
Crazy Gamer

用嚟升pp個人技

啲人升到隻zero12萬血,蘭斯600迴避,激勵哥10000行動...
舊 10-05-18, 01:04 AM   #13623
王蛇
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2003
官方發神經,PVP駕駛服強化太恐怖了吧
見到部ZERO7萬幾血,行動力1300......

最可怕是可以用石升,課長=無敵

此篇文章於 10-05-18 01:09 AM 被 王蛇 編輯。
王蛇 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-18, 07:41 AM   #13624
yorkyork

註冊日期: May 2010
我發現你地呢頁既問題上一頁有版友答左,
咁樣叫撥亂反正呀麻
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-05-18, 07:46 AM   #13625
ShinDou

升人唔駛好似覺醒料咁慢慢刷﹖可以直接食石升﹖咁0課真係唔駛打喎,棄得岩 XD

不過6百回朱雀有咩人可以打得中佢﹖@@ 不過應該都係驚綺羅星1開波燒死佢﹖

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 11:19 AM

手機版 | APP版