Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-02, 01:09 PM   #1
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
DIABLO 2 音樂

http://music.gzinfo.net:8000/groups/0/group386.htm

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-02, 03:44 AM   #2
大粒麥
God of Gamer
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
仲有冇人玩DIABLO 2??
i playing!

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 11:16 AM   #3
大粒麥
最後衝刺......

no any body play Diablo 2??

OMG...
舊 11-26-02, 12:03 PM   #4
scottvision2
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2002
我仲有玩....係u.s.west
acc名係killerscott得閒咪打下cow game 囉
scottvision2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-26-02, 11:16 PM   #5
大粒麥
最後衝刺......

yeah~

我o係u.s.west啊
account name is DVD.Forum!

OMG...
舊 11-26-02, 11:18 PM   #6
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
我想玩

不過搵唔到2手

舊 12-02-02, 01:24 PM   #7
南宮神丸
Junior Member

註冊日期: Nov 2002
我有玩diablo, 但只係自己一個人玩或者用ip address.

因為太多勁人啦, 有時一入個game 又close 喎. 又唔係好stable.

所以自己一個玩, 有時都好悶的....

舊 12-02-02, 01:27 PM   #8
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
I think diablo2 is not good to play now as too many hack items that affect the balance of the game

舊 12-05-02, 12:06 PM   #9
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
有,之前d人帶過all關,現在要clean gate all,都幾難!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-02, 01:59 PM   #10
~蝦米~
Crazy Gamer
小司專用近身跟班

註冊日期: Nov 2002
我響網吧玩過,而家勁想玩
最慘係隻碟好貴,又搵唔到邊忽有得買....

林嘉欣
西野司
~蝦米~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-02, 05:29 PM   #11
Sandalphon
Ultimate Gamer
Arc Angel

好耐無玩喇...成日淨係打cow game....
又打唔到咩靚items....幾高lv都冇用...無心機玩....

Why in moments of crisis do we ask God for strength and help?
As cognitive beings, why would we ask something that may well be a figment of our imaginations for guidance?
Why not search inside ourselves for the power to overcome?
After all, we are strong enough to cause most of the catastrophes we need to endure.

-Bill Schell-
Sandalphon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-02, 02:32 AM   #12
Techdead
Crazy Gamer
*巨乳才是王道*

註冊日期: Dec 2002
我依家都仲有玩呀....
a/c name係rustysonic
打us west~一齊玩丫

舊 01-08-03, 02:22 AM   #13
湯米
Game Master
灌水中,請不要欺負我

PSN  IDtmytmy722
XBox Live Gamertagtmytmy722
邊個可以幫我過act??

舊 01-12-03, 10:59 PM   #14
C@T-X
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2002
我都有玩但唔係好識玩有冇人可帶我過act呀?

沉默支撐躍過陌生 靜靜看著凌晨黃昏
妳的身影 失去平衡 慢慢下沉 想回到過去
我既角色名叫逍遙貓呀!記得搵我升lv啦XDD
C@T-X 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-20-03, 03:50 AM   #15
DREAMER.bo
Game Master
dreamer=夢中人

west~
dulelomohi~
dulelomohi2~
dulelomohi3~

新手級耶 "
鍾意用亞馬遜

因為當有一件事出現一定會有相對的事好似有光就有影一樣~
當你心愛一個人時,同時會放棄其他的,即使那人多愛你...
座右銘:凡事太盡,緣份誓必早盡(取自風雲電影版)
DREAMER.bo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-03, 02:35 AM   #16
阿寶雷

好耐無玩啦~
依家只係間唔中開下個acc.....等佢唔洗俾人cut.
阿寶雷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-03, 01:21 AM   #17
大粒麥
最後衝刺......

引用:
Originally posted by 阿寶雷 :
好耐無玩啦~
依家只係間唔中開下個acc.....等佢唔洗俾人cut.
你有D咩
trade trade

OMG...
舊 01-23-03, 01:56 PM   #18
阿寶雷

引用:
Originally posted by 大粒麥 :

你有D咩
trade trade
唔記得啦喎
不如你講你想要咩.....睇下我有無啦
阿寶雷 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-28-03, 01:43 AM   #19
大粒麥
最後衝刺......

冇咩想要

OMG...
舊 01-29-03, 01:18 PM   #20
Techdead
Crazy Gamer
*巨乳才是王道*

註冊日期: Dec 2002
我lvl96....lol

舊 02-21-03, 02:52 AM   #21
DREAMER.bo
Game Master
dreamer=夢中人

雖然隻game舊即
不過唔係咁少人玩嘿..."

因為當有一件事出現一定會有相對的事好似有光就有影一樣~
當你心愛一個人時,同時會放棄其他的,即使那人多愛你...
座右銘:凡事太盡,緣份誓必早盡(取自風雲電影版)
DREAMER.bo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-03, 05:42 AM   #22
馬沙
Mazaghi

我有玩DIABLO 2

west ...
SEAFOOD-MAN (中譯 :屎忽人)

LV 60 野蠻人 ....

舊 02-21-03, 05:42 AM   #23
馬沙
Mazaghi

引用:
Originally posted by Techdead :
我lvl96....lol

好勁呀 .......

舊 02-23-03, 05:54 AM   #24
馬沙
Mazaghi

有冇人有伊司劍 ?

舊 02-23-03, 06:10 AM   #25
大粒麥
最後衝刺......

i dont play copy item

OMG...

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
手機鈴聲交流區 Kenji少 手機平板遊戲討論版 193 10-08-07 03:05 PM

現在的時間是 04:34 AM

手機版 | APP版