Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 61 111 151 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 171  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
不是藍星人 03:06 PM 06-21-18
作者: J+1:
龍機!!!!!!

http://p-bandai.jp/item/item-1000126196/
由手機版發出
SDX竟然未死
happy_treefd 04:00 PM 06-21-18
作者: 不是藍星人:
SDX竟然未死
當我地覺得佢死, 佢又會出一兩隻
其實睇返(連埋元祖), 一年最少有兩隻
日向小RAYRAY 04:48 PM 06-21-18
好心K澤就自重下,自己鍾意騎士就將所有經費放去整騎士,攪到其他F既產品粗製濫造
又話金色成本貴,撤旦身上就用貴金,百式就比隻屎黃我,玩野?
bbdaishogun 11:07 PM 06-21-18
龍機!!!!!!

http://p-bandai.jp/item/item-1000126196/
由手機版發出
騎士型態一定要放ZERO在頭?好礙眼
聖龍機應該會像元祖般出另一盒支援龍鎧甲吧
大覺屋師真 09:58 AM 06-22-18
龍機!!!!!!

由手機版發出
wa好高興仲有得出
happy_treefd 10:31 AM 06-22-18
作者: bbdaishogun:
騎士型態一定要放ZERO在頭?好礙眼
聖龍機應該會像元祖般出另一盒支援龍鎧甲吧
好似元祖設定都係騎士型態放ZERO在頭
感覺佢都係跟之前投票咁出, 可能就咁出完就算, 龍鎧甲未必有

反而想佢出埋聖龍騎士
鳳熾魂 12:57 PM 06-22-18
妖 出番隻真驅參先好無
J+1 04:55 PM 06-22-18

由手機版發出
J+1 05:21 PM 06-22-18

http://bandaicandy.hateblo.jp/entry/2018/06/22/180000
由手機版發出
亍 ◣ 11:42 PM 06-23-18

martinnitram 11:50 PM 06-24-18
Converge #11 一盒中應該 Wing Zero 同雙龍都有多...
happy_treefd 10:11 AM 06-25-18
F06 今次都幾高質
關節做返好, 上色都OK, 同埋感覺比例大隻左少少
(但咁同之前幾套唔多夾)
J+1 04:15 PM 06-26-18
唔知香港幾時番呢..

由手機版發出
大覺屋師真 10:47 PM 06-26-18
forte06真係勁好qc
希望keep到啦
但之前吾係話成本好緊架咩,
見到ZZ個背包大成咁, 真係冇問題嗎?
又大型化又透明劍回歸,其實K澤你係咪想forte蝕本等笨大停左佢

整體design都好好, 體型同BD果set比就其實都吾爭好遠
對比番百式就算百式少甲瘦身機還可以
但力奇果d就變小朋友
希望keep住個qc同體格吾好再轉喇

唯一挑剔係theo個頭細左d
換左next個頭落去又ok好睇

亍 ◣ 08:32 AM 06-27-18
出左?冇留意...
happy_treefd 09:42 AM 06-27-18
作者: 大覺屋師真:
希望keep到啦
又大型化又透明劍回歸,其實K澤你係咪想forte蝕本等笨大停左佢

整體design都好好, 體型同BD果set比就其實都吾爭好遠
但力奇果d就變小朋友

今次真係好高質
唯一不足係個大脾位, Ball joint 位太入, 唔可以腿張開
大覺屋師真 10:06 AM 06-27-18
作者: 亍 ◣:
出左?冇留意...
前日去現時點暫得一間有貨120 set
日本都係尋日先開始有

作者: happy_treefd:
今次真係好高質
唯一不足係個大脾位, Ball joint 位太入, 唔可以腿張開
依點我又無留意到
不過應該簡單改造可以改善到
日向小RAYRAY 12:50 PM 06-27-18
作者: 大覺屋師真:
希望keep到啦

但力奇果d就變小朋友

比返渣古三我
iu fu pig 01:37 PM 06-27-18
早幾日買咗盒裝14x
我買唔到e06,居然比人炒
由手機版發出
martinnitram 11:14 AM 06-28-18
作者: iu fu pig:
早幾日買咗盒裝14x
我買唔到e06,居然比人炒
由手機版發出
但forte 近幾 set 散款好似賣貴o左? 記得 BD 個 set 散款都係 $20 左右, 今 set 見孤仔賣都要 $25-$40

e06 街價有炒? 見 yahoo 都係 $160 一 set 左右, 反而 e05 好似炒炒地
martinnitram 11:14 AM 06-28-18
八掛問下, 澳門零食或者玩具舖仲有無舊款 Converge 賣?
見零食 #11 已返貨, 有o的想買返 #06 重炮同 Wing. 見香港好似無得賣, 下個月又可能過澳門.
Thank
happy_treefd 02:00 PM 06-28-18
作者: martinnitram:
但forte 近幾 set 散款好似賣貴o左? 記得 BD 個 set 散款都係 $20 左右, 今 set 見孤仔賣都要 $25-$40

e06 街價有炒? 見 yahoo 都係 $160 一 set 左右, 反而 e05 好似炒炒地
散款應該無特別炒, 不過紅白卡應該特別
應該都係第一水cap多少少
精粉都有盒裝, $13x
happy_treefd 02:01 PM 06-28-18
作者: martinnitram:
八掛問下, 澳門零食或者玩具舖仲有無舊款 Converge 賣?
見零食 #11 已返貨, 有o的想買返 #06 重炮同 Wing. 見香港好似無得賣, 下個月又可能過澳門.
Thank
隻重炮好多人都搵緊, 見過皆旺有$120
martinnitram 02:19 PM 06-28-18
散款應該無特別炒, 不過紅白卡應該特別
應該都係第一水cap多少少
精粉都有盒裝, $13x
紅白卡無散賣正常, 但見隻 ZZ 同武者有多都賣 $40 就覺貴o左
The-O 同杜賓狼就 $25, banner 就唔見話有 set 賣
martinnitram 02:20 PM 06-28-18
隻重炮好多人都搵緊, 見過皆旺有$120
thx, 追返的確係貴...
請問版友係幾時見過?
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 61 111 151 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 171  ... 最後

返回主題版面