Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後
體育版>摔角討論區 VOL.6
Nelly 12:19 PM 07-18-11
Good Bye ! CM Punk
Good Bye ! _____ _____
Good Bye ! ___ _________
月牙火介 04:35 AM 07-19-11
今次MITB好睇,有驚喜
北条加蓮 09:04 AM 07-19-11
近年最精彩的(WWE)PPV
除左Divas title外全部無飛

Daniel Bryan
Chicago+Punk神
Nelly 02:53 PM 07-19-11
老麥想又一次"蒙特利爾事件"

Raw.. CM Punk冠軍剝奪
凍檸茶 04:57 PM 07-19-11
岩岩睇咗成個PPV最后10MINS
堅到爆
月牙火介 11:24 PM 07-19-11
其實今場cena vs punk係堅好睇,
難得cena終於真係"打摔角"(亦証明佢唔係冇技術)
比起佢平時既悶蛋style好睇太多.
凍檸茶 10:26 AM 07-20-11
雖然知道係劇情,
但真係堅好睇!!!
CENA 唔使走就預咗,
但估唔到HHH篡位!
Nelly 10:48 AM 07-20-11
作者: 月牙火介:
其實今場cena vs punk係堅好睇,
難得cena終於真係"打摔角"(亦証明佢唔係冇技術)
比起佢平時既悶蛋style好睇太多.
娜哥以前美國冠軍果時摔得幾好架
到左轉去Raw就愈來愈差....
北条加蓮 01:42 PM 07-20-11
作者: Nelly:
娜哥以前美國冠軍果時摔得幾好架
到左轉去Raw就愈來愈差....
去Raw之後漸漸忘記d招,得返5 Moves Of Doom
後來出dropkick 時幾驚天動地
娜哥呢場令我記起佢仲係一個wrestler,很好

另外PUNK神同娜哥一齊上右邊top rope時,一心以為會出Pepsi Plunge

Nelly 06:06 PM 07-20-11
作者: Noi Aruto:
去Raw之後漸漸忘記d招,得返5 Moves Of Doom
後來出dropkick 時幾驚天動地
娜哥呢場令我記起佢仲係一個wrestler,很好

另外PUNK神同娜哥一齊上右邊top rope時,一心以為會出Pepsi Plunge
Pepsi Plunge 在WWE的PG政策下是危險動作.
北条加蓮 06:59 PM 07-20-11
Pepsi Plunge 在WWE的PG政策下是危險動作.
特別時刻出特別招ma
駙馬都可以係WM鐵椅打Undertaker頭啦(雖然事後要罰錢)

凍檸茶 11:09 PM 07-20-11
特別時刻出特別招ma
駙馬都可以係WM鐵椅打Undertaker頭啦(雖然事後要罰錢)
Pedigree
之麻
Nelly 06:08 PM 07-21-11
特別時刻出特別招ma
係喎
唔記得Punk哥約滿喎
咁就應該玩盡佢bbbb

WM28 : DB cash in Money in the Bank
望佢唔好好似Mr Kennedy啦
Nelly 03:13 PM 07-22-11

敬業樂業, 離開了也繼續劇情
凍檸茶 03:46 PM 07-22-11
CM PUNK!
CM PUNK!
CM PUNK!
\/

hhh 劇情留得cena
cm punk 都應該可以帶返
Nelly 07:57 PM 07-22-11
作者: 凍檸茶:
CM PUNK!
CM PUNK!
CM PUNK!
\/

hhh 劇情留得cena
cm punk 都應該可以帶返
仲有帶腰帶

Nelly 11:41 AM 07-26-11
Oh Yeah !!!!!!
Cult of Personality
Old theme Song .

RAW
上兩個月, CC杯具了,
今次到619杯具.
Cena果條Belt好似係WWE Shop賣果D

凍檸茶 12:28 AM 07-27-11
做乜cm punk 咁快返黎
玩到下個ppv 麻
一個好既storyline, 唔夠2野玩完

痴孖根.
cena 一唔做champ ,wwe d 銷量真係會跌嗎???
619 可悲
仲要比cena 贏更可悲
北条加蓮 12:41 AM 07-30-11
作者: 凍檸茶:
做乜cm punk 咁快返黎
玩到下個ppv 麻
一個好既storyline, 唔夠2野玩完

痴孖根.
cena 一唔做champ ,wwe d 銷量真係會跌嗎???
619 可悲
仲要比cena 贏更可悲
的確返得太快,應該間中露下面,同駙馬,娜哥玩下心理戰,吊下觀眾癮都好

最可悲嘅係WWE title,要降低一條 title 嘅含金量好易,相反就好難
green 11:40 AM 07-30-11
的確返得太快,應該間中露下面,同駙馬,娜哥玩下心理戰,吊下觀眾癮都好

最可悲嘅係WWE title,要降低一條 title 嘅含金量好易,相反就好難
我都覺得wwe的title搞到好兒嬉, 上次cc已經好離譜, 今次619竟然只做到一小時冠軍, 起碼都俾佢keep到下個ppv啦
凍檸茶 12:09 PM 07-30-11
話佢自己買飛場咪算囉,
Nelly 01:34 PM 07-30-11
summerslam整番場ladder match,
兩條腰帶掛在空中 像wrestlemania 10 hbk vs scott hall

如果cm punk自己買飛入場就好睇好多啦 或許619都唔會輸
Nelly 01:40 PM 07-31-11
SD
正料, 3H認PUNK是WWE CHAMP, 家陣雙冠軍

凍檸茶 09:10 PM 07-31-11
summerslam整番場ladder match,
兩條腰帶掛在空中 像wrestlemania 10 hbk vs scott hall

如果cm punk自己買飛入場就好睇好多啦 或許619都唔會輸
兩條腰帶掛在空中
GDDDDDDDDDDDDDDDDDDdd
Nelly 02:52 PM 08-02-11
John Cena vs. CM Punk – Undisputed WWE Championship Match

駙馬爺不再摔角是好事
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14  ... 最後

返回主題版面