Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-28-16, 03:45 PM   #2851
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
五月初強敵---東方師傅!!

有幾多人要死響佢手?

另:呢次ev應該出g gun,天威勇士同getter g,有幾多人忍到手唔課呢?
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 03:57 PM   #2852
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
五月初強敵---東方師傅!!
有幾多人要死響佢手?
另:呢次ev應該出g gun,天威勇士同getter g,有幾多人忍到手唔課呢?
特效係God Gundam?如果係,真係可能會落坑架。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 04:16 PM   #2853
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
特效GOD就肯定,真係好耐無見過佢
但而家剩60石,都會投入去25鑽週六既斷空我明日香美少年
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 04:26 PM   #2854
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
隻game差不多一半event都同gundam有關, 唔通日本除佐gundam其他都沒人識? 笨大出佐咁多gundam手遊, 或多或少都玩過幾隻, 機戰都狂出真係真d厭....
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 05:19 PM   #2855
yorkyork

註冊日期: May 2010
咁都幾多既,
咁耐活動有成3次
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 06:39 PM   #2856
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: clie 查看文章
特效GOD就肯定,真係好耐無見過佢
但而家剩60石,都會投入去25鑽週六既斷空我明日香美少年
抱歉@@得閃光高達

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 11:03 PM   #2857
Crazy Gamer

咁始終高達最多機種又夠人氣嘛。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-16, 11:38 PM   #2858
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
Set 左引繼,剷左game 再入返引繼碼,入到返!但ㄧ出任務load load 下又彈左出去!睇過部電話容量仲有好多(64 GB 仲有24.94GB可使用)真係唔知點解?
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-16, 08:52 AM   #2859
clie

引用:
作者: jerry 查看文章
Set 左引繼,剷左game 再入返引繼碼,入到返!但ㄧ出任務load load 下又彈左出去!睇過部電話容量仲有好多(64 GB 仲有24.94GB可使用)真係唔知點解?
我AN機,平均每日都有兩三次入/出BATTLE會彈出,可能係SERVER問題
舊 05-01-16, 12:20 AM   #2860
Crazy Gamer

又仆街ed
連特效r都冇隻。
我始終冇拳特效運,又要拜託大家……
舊 05-01-16, 12:37 AM   #2861
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
我要過多兩日儲夠111石先 all in 抽

舊 05-01-16, 07:58 AM   #2862
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
我抽左1+5石都冇,強敵應該SSR先落到場打,得20石係度,應該都抽唔到,次次都抽唔到特效SSR
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 10:04 AM   #2863
clie

我第3STEP中SHINING,一心諗住有運行,點知到第4STEP全炒
想玩最後一輪都無鑽,61鑽得一隻。。。

今日集中資材,明天先升佢
舊 05-01-16, 10:42 AM   #2864
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
all in 111石
只係中左sr隻白炎特效機

fufufu123456兄係咪棄左game?
見幾日冇上

此篇文章於 05-01-16 10:46 AM 被 Seamty2 編輯。
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-01-16, 10:51 AM   #2865
clie

引用:
作者: Seamty2 查看文章
all in 111石
只係中左sr隻白炎特效機

見幾日冇上
仲有一轉6倍未玩,剩低兩石,好大心癮想課但好貴

FUFUFU可能呢輪小新太悶唔想入GAME??
舊 05-01-16, 11:02 AM   #2866
Seamty2

引用:
仲有一轉6倍未玩,剩低兩石,好大心癮想課但好貴

唔好倒石落海,中左1隻shining已經好好
儲石等下次event抽特效仲好
舊 05-01-16, 11:17 AM   #2867
clie

引用:
唔好倒石落海,中左1隻shining已經好好
儲石等下次event抽特效仲好
主要係諗返上次EV打到後期要隻廣域白卡先殺得順
今次都想要隻GGG,範圍超正破罩大DAM,當然借FD都OK
舊 05-01-16, 11:42 AM   #2868
Seamty2

引用:
主要係諗返上次EV打到後期要隻廣域白卡先殺得順
今次都想要隻GGG,範圍超正破罩大DAM,當然借FD都OK
自己1隻特效 + FD特效的話至少到150層應該都可以1珠過到,不過你鍾意ggg另計

<--從未係任何event中過1隻特效機,但相同玩法的EVENT都突得爆蘭斯洛特+GUNBUSTER+創聖 (強)
舊 05-01-16, 11:59 AM   #2869
clie

引用:
<--從未係任何event中過1隻特效機,但相同玩法的EVENT都突得爆蘭斯洛特+GUNBUSTER+創聖 (強)
以前沙殺比EV都中過NU,當時隻GAME無乜難度,2凸已經夠勁就無謂爆水,而家好後悔,手中無四凸玩唔起啲99難EV(雖然全R味濃)
今次係對MASTER太有愛,必衝4凸
舊 05-01-16, 12:23 PM   #2870
ShinDou

沙殺比EVENT唔係想就凸得爆,要夠APBP水,仲要夠打,果陣如果唔係1開波就玩應該冇乜SSR,因為未有咁多活動派拳機,仲要升爆改爆晒呢

上次波雷12搞到有堆人棄左,今次東方不敗我估會易過上次抽/跌
舊 05-01-16, 12:58 PM   #2871
clie

當時好似有買月一回十石APBP優惠包,OK有剩BP
小弟都係開服玩,當時有魯魯,Nu,2凸 GUNBUSTER,4凸JS,SR愛瑪+朋友Z,爆COST廢SUB但都好易玩,一定唔會死機,玩到170層2凸仲剩兩張弱沙,無再凸落去
舊 05-01-16, 01:29 PM   #2872
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
見幾日冇上
引用:
多謝關心
的確系因為小新太悶,冇咩動力玩
但最主要原因系另外又有幾隻game玩緊,捨不好玩取好玩之下就拋低左呢邊,時間有限呀

見有強敵ev會返黎架喇,睇下中唔中到特效再幫下大家手

舊 05-01-16, 01:54 PM   #2873
clie

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
多謝關心
的確係因為小新太悶,冇咩動力玩
但最主要原因系另外又有幾隻game玩緊,捨不好玩取好玩之下就拋低左呢邊,時間有限呀

哈哈~其實小弟掛住オルドリン多啲,再下沉就見唔到佢
今次特效3部都超正,閃光同劍狼都特大DAM,GGG就拳機最強範圍技
同青椒嗰3部特效無得比
舊 05-01-16, 02:01 PM   #2874
Crazy Gamer

引用:
作者: fufufu123456 查看文章
多謝關心
的確系因為小新太悶,冇咩動力玩

衝完fgo event有番時間玩呢邊?
舊 05-01-16, 02:04 PM   #2875
ShinDou

我打D GAME次次活動撞到9彩,1陣4點FFBE開始FF5活動, CC又聽日開始踏破

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 05:48 AM

手機版 | APP版