Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-29-08, 08:20 AM   #101
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
吹下水發洩下怨念...不會既...
包場這些係KK先做得到...無都不比影一樣要BLACKLIST它

引用:
作者: KKH 查看文章
又講大唔大? 一陣又俾老餅丙啦.....................

碌齡呢, 睇下你有冇包場啦... 有都唔俾影就要 black list 佢啦.

舊 01-29-08, 10:44 PM   #102
ZERO NEKO
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
Nintendo Switch ID3666-9476-8489
PSN  IDzeroneko
XBox Live GamertagZero Neko
引用:
作者: KTN 查看文章
比多些囡囡相他看,話他知可以美化MM220%

今晚先拎番d 台機.... 當然佢下場油麻地啦..
d 個mm 昨天才一歲

敗家尚未成功,開箱仍需努力
ZERO NEKO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-08, 09:51 PM   #103
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
有野問....
牛油紙係咩舖頭有得買 ?

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-08, 10:05 PM   #104
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: 一小英口 查看文章
有野問....
牛油紙係咩舖頭有得買 ?
文具鋪

舊 01-30-08, 10:13 PM   #105
一小英口

註冊日期: Mar 2005
Wii U IDwilkins930
PSN  IDwilkins930_hk
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
文具鋪
竟然
聽日閃去買 (開始動手試作PLMB...

一小英口 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-08, 11:22 PM   #106
ビスケット
Moderator
にゅうタイプ

註冊日期: Sep 2004
隻MM好似大隻o左咁多了?

>牛油紙
如果PMLB想整大D可以買A3 Size的~
ビスケット 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-08, 01:03 PM   #107
M-eye
Black Hearted Moderator
菜鳥蛋

註冊日期: Apr 2004
話說我家的鏡頭已經多到冇位放....
因為當日買30D kit set時跟本冇諗到自己會買咁多鏡頭同配件....
我得個30L的防潮箱...
我想升級去60-80L
......因為有機會入K20或a900(如果出得到FF)...
加上5D後續機....
40D改為玩M42用
入得a900自然要支135mm/1.8....
大炮支70-200 2.8 IS都會在今年內入手.....
我初步計過...
會用得到60-80L
........
但...好似找不到又高身又瘦的80L防潮櫃.....=.=

舊 01-31-08, 01:28 PM   #108
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: M-eye 查看文章
因為當日買30D kit set時跟本冇諗到自己會買咁多鏡頭同配件....
我想升級去60-80L
......因為有機會入K20或a900(如果出得到FF)...
加上5D後續機....
40D改為玩M42用
我初步計過...
會用得到60-80L
........
如果大大既30l唔要
我有少少興趣接回收

舊 01-31-08, 01:49 PM   #109
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
我想升級去60-80L
加上5D後續機....
40D改為玩M42用
我初步計過...
會用得到60-80L
........
到底m眼兄d銀彈o係邊度黎

舊 01-31-08, 08:15 PM   #110
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: Strider 查看文章
到底m眼兄d銀彈o係邊度黎
開OT賺回來的.....
一個小時100元....
係好辛苦用勞力同精神賺得的.....

舊 01-31-08, 08:26 PM   #111
KTN
~♡

甚麼OT,O到可以買85/50L
仲可以不停買機買鏡...換航空母鑑

引用:
開OT賺回來的.....
一個小時100元....
係好辛苦用勞力同精神賺得的.....

舊 01-31-08, 11:03 PM   #112
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
對, 我都想知
可唔可以介紹下!

舊 01-31-08, 11:07 PM   #113
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
引用:
佢一OT好甘既,話晒係鐵飯碗

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-08, 11:14 PM   #114
KTN
~♡

隻飯碗好閃呀

引用:
作者: windart 查看文章
佢一OT好甘既,話晒係鐵飯碗

舊 02-03-08, 02:23 AM   #115
M-eye
菜鳥蛋

sorry呀各位大佬
我今天剛OT回來先睇到個pm
可能明天到唔到飲茶...
OT完很累...

舊 02-03-08, 02:25 AM   #116
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
如果大大既30l唔要
我有少少興趣接回收
如果你等得...因為可能過年前先買到合心水
可以等我個30L
580個大洋買回來不到一年
半價250個大洋給你....

舊 02-03-08, 02:28 AM   #117
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
如果你等得...因為可能過年前先買到合心水
可以等我個30L
580個大洋買回來不到一年
半價250個大洋給你....
唔僅要
我唔急用
不過有無相睇睇

舊 02-03-08, 10:38 PM   #118
M-eye
菜鳥蛋

引用:
作者: 真.朱皮 查看文章
唔僅要
我唔急用
不過有無相睇睇
I-Cabe
那隻最細的30L

舊 02-03-08, 11:30 PM   #119
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
sorry呀各位大佬
我今天剛OT回來先睇到個pm
可能明天到唔到飲茶...
OT完很累...
今次你真係有損失啦.... 無緣感受「誠信」的威力!
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-08, 02:26 AM   #120
M-eye
菜鳥蛋

引用:
今次你真係有損失啦.... 無緣感受「誠信」的威力!
下???
佢地突然咁有誠信...

舊 02-05-08, 02:04 PM   #121
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

引用:
下???
佢地突然咁有誠信...
那個「誠信」有必要用引號引住的啊.
基本上, 超級有「誠信」的人才會老是跟大家講「誠信」的嘛.
舊 02-05-08, 05:43 PM   #122
DCIP
Crazy Gamer
軸心國德日同盟

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDDCIP
引用:
唔關我事啦....我d誠信可是真的啦!! ..............在玻璃館內誠信兩字真的要小心使用......

亂貼相簿: http://fotop.net/benwoo
DCIP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-05-08, 07:34 PM   #123
加賀KAGA
Ultimate Gamer
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: DCIP 查看文章
唔關我事啦....我d誠信可是真的啦!! ..............在玻璃館內誠信兩字真的要小心使用......
的確要小心使用呀....因為呢樣野不是人人都可以認自己有的

舊 02-05-08, 08:21 PM   #124
KTN
~♡

做得版誠信度一定有

引用:

舊 02-05-08, 10:52 PM   #125
KKH
你聽到了空氣的聲音嗎

誠信? 得閒記得又貼下...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:53 PM

手機版 | APP版