Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-03-06, 10:15 PM   #451
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
新一季係唔係 4 月 6 開始播 ??
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-06, 10:21 PM   #452
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 歌絲˙暮斯
新一季係唔係 4 月 6 開始播 ??
yes
4月6日

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-06, 06:57 PM   #453
赤目黑龍
God of Gamer
赤貧神

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDdamnprincess
引用:
作者: mikemike
yes
4月6日
有些少期待~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-06, 08:19 PM   #454
kusee
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
個topic 咁..................咩ga XD
就黎有第2季了
好野~~~~
kusee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-06, 08:25 PM   #455
好實昭博
Game Master
貝璐大人萬歲!!

仲有兩日,我等,我等,我等,我等等等等等等................................

GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用
講咁多做乜吖,係機迷既就去做返機迷應做既野啦#17837
好實昭博 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-04-06, 09:10 PM   #456
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

女神P會唔會就第一集就出場?

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 04-07-06, 11:27 PM   #457
好實昭博
Game Master
貝璐大人萬歲!!

引用:
女神P會唔會就第一集就出場?
會,一開場就見到(路過咁解0者)

PS:點解第二季仲係4:3畫面架

此篇文章於 04-07-06 11:30 PM 被 好實昭博 編輯。
舊 04-08-06, 12:17 AM   #458
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

齋睇個OP就知大把劇情會講
不過首OP唔多好聽

舊 04-08-06, 12:39 AM   #459
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

睇完
都是果句
"螢一 你快D死左佢啦"

舊 04-08-06, 01:54 AM   #460
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
還以為第二季只係講6~7期內容的東東,
點知op d人都出得8,9成,唔通佢地知道冇第三季,所以一次過將d都掉灑出黎?
我還想看螢一的老頭同阿媽.(忘了名)

此篇文章於 04-08-06 01:17 PM 被 ai. 編輯。
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-06, 02:17 AM   #461
赤目黑龍
赤貧神

PSN  IDdamnprincess
hahaha~~
一開場又係啲魔法同飛彈互相攻擊場面~~~

許許許許許許許許
許許許許許許許許許許許許!!
赤目黑龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-06, 12:23 PM   #462
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

Skuld 件衫 ...... 又係 OVA vol.4 既
舊 04-09-06, 01:58 PM   #463
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
你買DVD就會有

引用:
作者: 好實昭博
會,一開場就見到(路過咁解0者)

PS:點解第二季仲係4:3畫面架

舊 04-14-06, 08:59 PM   #464
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

仲未有得睇 2 噢 ....
舊 04-14-06, 11:21 PM   #465
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
剛出第2話有字版[CQ&AF]

舊 04-15-06, 02:01 AM   #466
N3-
Crazy Gamer
爆音人生

註冊日期: Mar 2006
睇左咁耐,此終都係鐘意佢以前少少,大約係廿二期o既畫風,依家個畫但我始終不太接受到,殺必死都好像多了
其實女神個故事係可以拖到永遠的 但清清淡淡了咁耐都習慣了
同埋我覺得劇場版個設定係最靚的,好後悔當年係日本上時冇不顧一切飛去睇

______\__-|
________Altair
N3- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-06, 03:08 AM   #467
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
引用:
作者: N3-
睇左咁耐,此終都係鐘意佢以前少少,大約係廿二期o既畫風,依家個畫但我始終不太接受到,殺必死都好像多了
其實女神個故事係可以拖到永遠的 但清清淡淡了咁耐都習慣了
同埋我覺得劇場版個設定係最靚的,好後悔當年係日本上時冇不顧一切飛去睇
if talk about 畫風...i personally like around 17~21...belldandy is SO~ cute during that time..

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-06, 03:09 AM   #468
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

好心就唔好找能登配啦
不知所謂

舊 04-15-06, 07:34 AM   #469
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
當年日本上我時候我有 /
3日2夜之後回來

Rice

舊 04-15-06, 05:14 PM   #470
N3-
Crazy Gamer
爆音人生

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: riceking
3日2夜之後回來

Rice
嗚...........
怨念增加中
在日本睇的話好像還有埸刊的説...

佢個作畫水準真係一流,佢當年條trailer都強調呢樣野,但冇入戲院睇大畫面始終感受唔到,現在即使買了劇場版初回限定亦彌補不了

______\__-|
________Altair
N3- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-15-06, 07:52 PM   #471
好實昭博
Game Master
貝璐大人萬歲!!

引用:
好心就唔好找能登配啦
不知所謂
TV版既最大敗筆

引用:
作者: riceking
3日2夜之後回來

Rice
當時見雜誌話日本有電影版時我既心情就----->

此篇文章於 04-15-06 07:56 PM 被 好實昭博 編輯。
舊 04-15-06, 10:24 PM   #472
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
嗚...........
怨念增加中
在日本睇的話好像還有埸刊的説...

佢個作畫水準真係一流,佢當年條trailer都強調呢樣野,但冇入戲院睇大畫面始終感受唔到,現在即使買了劇場版初回限定亦彌補不了
當年信和有鋪頭攞埸刊出來賣, $200
舊 04-19-06, 08:10 PM   #473
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

能登D笑聲
唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

舊 04-19-06, 10:23 PM   #474
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

唔明, bell 話係狗拿走左件衫, skuld 都認錯, 點解三島又認係佢做 ??
舊 04-19-06, 10:36 PM   #475
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 歌絲˙暮斯
唔明, bell 話係狗拿走左件衫, skuld 都認錯, 點解三島又認係佢做 ??
大小姐皮氣囉

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM
「GOD EATER」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 0 03-27-10 08:39 PM

現在的時間是 05:43 AM

手機版 | APP版