Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-21-13, 03:36 PM   #126
ZlWS
God of Gamer
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: 天哈7 查看文章
都話係傳說
但的確有唔少人話用一段時間之後mon會白左
我部XS 上左CS 後等call 換,大半年冇左回事啦
但的確白左,冇左一達達

係有時搭 新型巴士 換左冷色光管 先見黃mon
平時暖色光管就ok白

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線  
舊 01-21-13, 04:38 PM   #127
Corex
↘ 飛行甲板に直撃

註冊日期: Jan 2003
3DS Friend Code0189 9216 9190
可以一路沖涼一路睇片?

/ 兒子生性病母倍感安慰 \

\ 獅子山下體現香港精神 /

Corex 目前離線  
舊 01-22-13, 04:13 AM   #128
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
疑似 Sony 新款平板手機面板洩漏照現身網路
http://chinese.engadget.com/2013/01/...factory-photo/

仲有新野?

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線  
舊 01-22-13, 11:39 AM   #129
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
畀返條透明BAR我呀,我要透明BAR呀,重要識變色o既

舊 01-22-13, 12:02 PM   #130
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
http://news.mydrivers.com/1/253/253106.htm

付鈔

舊 01-22-13, 12:43 PM   #131
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
有冇得買xperia z然後以"優惠"價買tablet z

舊 01-22-13, 04:36 PM   #132
westpat
Jayjey

註冊日期: May 2007
PSN  IDwestmead
sony mobile jp出左website
睇清楚少少部tablet Z
有TV antenna...shit,即係日限機

同埋好似cut左s master...?換上clear audio+
無左專用port,轉做usb出mhl

舊 01-22-13, 04:56 PM   #133
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

Nintendo Switch ID4486 0587 6008
引用:
作者: Rance 查看文章
[機海]好快有[/機海]

E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
ZlWS 目前離線  
舊 01-22-13, 05:42 PM   #134
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: diabloex 查看文章
考慮下出3HK出零機價Nexus 4 16GB, 聽聞兩年台費好平下...
呢個價我一係玩水機, 一係就比多5舊買MEIZU MX2
如果依家我話想問有冇約$2000/樓下既手機…(會唔會比人打)
因為同時想買第一部平板電腦

引用:
作者: Rance 查看文章
如果佢會好似SE年代S500/W550(?)咁係機身兩側出顏色就好
依家我覺得斬斷左部野咁…

舊 01-22-13, 05:58 PM   #135
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

有冇APP 可以按音量/相機都可以WAKEUP,唔一定按POWER?
XS ROOTED.
THX

ZlWS 目前離線  
舊 01-22-13, 06:38 PM   #136
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: westpat 查看文章
sony mobile jp出左website
睇清楚少少部tablet Z
有TV antenna...shit,即係日限機

同埋好似cut左s master...?換上clear audio+
無左專用port,轉做usb出mhl
日版用到香港3g都照去馬

舊 01-22-13, 07:02 PM   #137
神龍
↘大家比d掌聲

http://www.eprice.com.tw/pad/talk/44...blet-z-launch/
白色

舊 01-22-13, 07:48 PM   #138
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
作者: B|WINS 查看文章
有冇APP 可以按音量/相機都可以WAKEUP,唔一定按POWER?
XS ROOTED.
THX
Soft Power Button

舊 01-22-13, 09:45 PM   #139
魔法之子
Game Master

PSN  IDkamiyu1988
引用:
作者: 神龍 查看文章
日版用到香港3g都照去馬
日版手機都會用到香港3G
係4G唔得
魔法之子 目前離線  
舊 01-22-13, 09:52 PM   #140
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: 魔法之子 查看文章
日版手機都會用到香港3G
係4G唔得
咁有D會鎖咗機架嘛

舊 01-22-13, 11:32 PM   #141
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
真係幾吸引嘅組合。

真十人€ 目前離線  
舊 01-22-13, 11:57 PM   #142
神龍
↘大家比d掌聲

估唔到個dock會送埋

舊 01-23-13, 12:05 AM   #143
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
日本係例有架啦

係香港咁小家既啫~

舊 01-23-13, 01:00 AM   #144
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: 加量熱狗 查看文章
如果依家我話想問有冇約$2000/樓下既手機…(會唔會比人打)
因為同時想買第一部平板電腦
睇下蘇寧仲有無 $1388 htc rhyme, 係舊款機不過比其他同價算好少少
由手機版發出
enishi 目前離線  
舊 01-23-13, 02:13 AM   #145
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
人仔都要四千七....
http://chinese.engadget.com/2013/01/...a-z-amazon-cn/
kingtin1 目前離線  
舊 01-23-13, 02:50 AM   #146
神龍
↘大家比d掌聲

引用:
作者: KTN 查看文章
日本係例有架啦

係香港咁小家既啫~
又唔好咁講
除日本外我都見唔到有邊幾個地方例送座

舊 01-23-13, 11:19 AM   #147
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

引用:
作者: enishi 查看文章
睇下蘇寧仲有無 $1388 htc rhyme, 係舊款機不過比其他同價算好少少
由手機版發出
多謝你意見先
同埋如果依家先黎買部xperia u會唔會有D痴線

BTW香港有冇唔使join plan既prepaid電話卡係上到網架
只會用兩三個星期,而唔想簽

此篇文章於 01-23-13 11:22 AM 被 加量熱狗 編輯。
加量熱狗 目前離線  
舊 01-23-13, 11:21 AM   #148
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

NEC N-05E 摺機雙mon

ZlWS 目前離線  
舊 01-23-13, 11:41 AM   #149
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
引用:
作者: 加量熱狗 查看文章
多謝你意見先
同埋如果依家先黎買部xperia u會唔會有D痴線

BTW香港有冇唔使join plan既prepaid電話卡係上到網架
只會用兩三個星期,而唔想簽

大部份儲值卡都有數據服務,睇下想要GPRS 定3G

如GPRS
http://www.hk.chinamobile.com/p_prep...pertalk_tc.jsp
3G
http://one2free.hkcsl.com/jsp/prepai...d_features.jsp
真十人€ 目前離線  
舊 01-23-13, 11:49 AM   #150
天哈7
Game Master
大塚小愛

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDpokman7
XBox Live Gamertagpokman7
引用:
作者: B|WINS 查看文章
我部XS 上左CS 後等call 換,大半年冇左回事啦
但的確白左,冇左一達達

係有時搭 新型巴士 換左冷色光管 先見黃mon
平時暖色光管就ok白
我都係前XS用家
諗起d黃斑就火滾

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Android 系統/手提/平板 討論區 (九) KTN 手機平板遊戲討論版 1011 01-08-13 08:44 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (八) KTN 手機平板遊戲討論版 1005 08-30-12 04:19 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (七) KTN 手機平板遊戲討論版 1001 06-14-12 01:28 AM
Android 系統/手提/平板 討論區 (六) KTN 手機平板遊戲討論版 1018 04-04-12 04:29 PM
Android 系統/手提/平板 討論區 (三) KTN 手機平板遊戲討論版 1009 09-23-11 02:56 PM

現在的時間是 12:11 PM

手機版 | APP版