Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-25-17, 11:09 PM   #1176
WonderJimmy2
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDWonderjimmy
XBox Live GamertagWonderJimmyUS
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
竟然唔出吉姆王同招喚GFFMC Wing 0

呢堆商品最正係攞你命紅蟹
Amazing紅蟹好正,估唔到動畫內型咁多!

魔王X Plus本來都正,但真央個衰樣攪到我鄙視部機
WonderJimmy2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-17, 11:21 PM   #1177
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 2dn 查看文章
笨大佢真係夠膽死出隻1/144重吉...
HOLY

http://p-bandai.jp/item/item-1000117500/

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-25-17, 11:28 PM   #1178
kyo353
Game Master

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDkyo353
其實有冇人好似我咁覺得部重吉姆係似地隱俠而唔係伊迪安?
個配色同埋變型

舊 08-25-17, 11:45 PM   #1179
Led Mirage
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
好睇 好睇 好好睇

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-17, 12:44 AM   #1180
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
引用:
作者: f2light 查看文章
TRY解釋咗點解會塞左部機入大魔入面
Counterattack最尾都有講幾時放

仲有另一個約定?
點解放入去呀?除左廁猿霸蝗流之外已經唔記得哂套野講過咩

舊 08-26-17, 06:25 AM   #1181
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

部重吉姆~即係同Z換左渣古頭一樣~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-17, 11:19 AM   #1182
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
唔夠喉
前面果PART唔要,淨係比領司同誠打足一集我都制
以家兩部機射幾槍唔夠就已經RG SYSTEM然後撞撞撞了
始終做唔返初戰會長果場同費SIR果場D激情

此篇文章於 08-26-17 11:25 AM 被 HakiK 編輯。
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-17, 11:33 AM   #1183
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
部重吉姆~即係同Z換左渣古頭一樣~
唔同
重高達額頭隻二筒仲喺度架
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-17, 11:59 AM   #1184
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: f2light 查看文章
TRY解釋咗點解會塞左部機入大魔入面
Counterattack最尾都有講幾時放

仲有另一個約定?
TRY講係封印回憶姐,係無解釋點解放入DOM到,今次呢套只係解釋左點解放入左個杯到

另一個約定未誠哥同世界打囉
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-17, 12:09 PM   #1185
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
原來變成閃光打打打就係呢到開始
我寧願睇15分鐘
話說點解一開始可以係粒子戰場外活動既?我以為轉左睇紙箱戰機

此篇文章於 08-27-17 10:39 PM 被 Lamsze 編輯。
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 06:12 PM   #1186
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
作為 TRY 前傳, 叫做合格, 但好睇過晒 TRY 同之後每一場打咁滯......

作為粉向, 戰鬥有啲好睇有啲好無聊, 但整體上嚟講係好正, 尤其係對集大嘢同最係同比試嗰兩場, 而隻 Amazing Z'OK, 可以再多啲表現

片長關係唔夠喉係正常嘅, 有零司出喎~

無引子一開始就埋牙, 你估係某種愛情動作片咩?!

原來GM 係咁解嘅~

消費零司唔緊要, 因為有打消費稅~ (逃)

引用:
作者: Lamsze 查看文章
原來變成閃光打打打就係呢到開始
裁判官機特殊機能?

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 08:14 PM   #1187
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
黑仔部機原型係邊部?忍者高達?

舊 08-28-17, 08:21 PM   #1188
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 尼路 查看文章
黑仔部機原型係邊部?忍者高達?
忍pulse = impulse
日文近音

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB

此篇文章於 08-28-17 08:33 PM 被 赤兵尉SETH 編輯。
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-28-17, 09:31 PM   #1189
mkmonkey
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
最不滿係最後尾變左拳腳交,感覺上有 d 奇怪。

最後一戰完全係名人VS嶺司(第一輯第六集)既改版,連配樂都同台詞都差唔多。嘛,雖然唔係原創(?),但都好爽快!

舊 08-30-17, 04:40 PM   #1190
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: mkmonkey 查看文章

最後一戰完全係名人VS嶺司(第一輯第六集)既改版,連配樂都同台詞都差唔多。嘛,雖然唔係原創(?),但都好爽快!
睇怕真係會出一部BURNING 關節既BUILD西COSMOS

同埋紅甲版既STAR BURNING....希望唔好係P限啦
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 04:49 PM   #1191
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: mkmonkey 查看文章

睇嗰陣幾驚有人嗌啲招式名出嚟~~~

肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-30-17, 05:19 PM   #1192
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
成套TRY除左合體勇者,其餘都冇想重睇既價值
夾硬屈合體勇者輸,劇情係糞上糞

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
睇嗰陣幾驚有人嗌啲招式名出嚟~~~
我睇果時都驚呢樣,洗腦到呢~~~
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-17, 08:42 PM   #1193
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
『ガンダムビルドファイターズ バトローグ』第2話キービジュアル公開!
第2話は、明日9/8(金)正午より「Amazonプライム・ビデオ」にて先行配信開始です!
どうぞお楽しみに!!
http://gundam-bf.net/
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-17, 09:11 PM   #1194
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
隻新安州會唔會型左D........
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-17, 10:00 PM   #1195
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: axe1292 查看文章
隻新安州會唔會型左D........
第一眼望落去有種Cybaster feel......

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-17, 10:28 PM   #1196
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

唔係宇宙騎士咩?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-17, 10:33 PM   #1197
Rance
The One
ガハハ

PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
今次唔係搵D AI打啦掛

舊 09-08-17, 10:44 AM   #1198
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
第一眼望落去有種Cybaster feel......
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
唔係宇宙騎士咩?
我都覺得似宇宙騎士

舊 09-08-17, 11:24 AM   #1199
ゆり

註冊日期: Nov 2004

舊 09-08-17, 11:29 AM   #1200
ゆり

註冊日期: Nov 2004
http://p-bandai.jp/item/item-1000117...em-1000117875/

隻新安州

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 394 03-29-24 10:06 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 06:26 PM

手機版 | APP版