Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 06-11-12, 05:13 PM   #76
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 画伯 查看文章
唔知自己做緊咩好似岩岩打咁

我真係唔識用。。又唔識按制
扮咩唔識打, 你明明就係專登係到表演同玩命

有咩理由人地8武滿血劉備19武咆哮魏延, 你5武鄧芝5武馬謖2武轉進會唔走係到硬打架
雖然你最後又真係插死曬對面成隊....

引用:
作者: 鬼東東 查看文章
肥仔有新稱號 get
咩黎?

引用:
作者: b_boy 查看文章
乜理由黎...
+1...
樂進杜預多到掉啦...
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 05:24 PM   #77
鬼東東
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
PSN  IDanthony_tung99
引用:
作者: iamleoluk 查看文章

有咩理由人地8武滿血劉備19武咆哮魏延, 你5武鄧芝5武馬謖2武轉進會唔走係到硬打架

咩黎?

+1...
樂進杜預多到掉啦...
強将
杜預中得多到比人笑
鬼東東 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 05:26 PM   #78
寫輪眼
Insane Gamer
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
強將請食飯....

唔要食明將
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 05:27 PM   #79
6eo
美波様!

我都係50玉....

1508位
舊 06-11-12, 05:28 PM   #80
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
我都係50玉....

1508位
56粒

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 05:49 PM   #81
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 鬼東東 查看文章
肥仔有新稱號 get
請食飯啦....

舊 06-11-12, 08:05 PM   #82
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
引用:

咩黎?

+1...
樂進杜預多到掉啦...
幾時掉比我,我打極都無

舊 06-11-12, 08:22 PM   #83
b_boy
↘呆~

頂上

8:03

淯底可保一世平安
舊 06-11-12, 08:37 PM   #84
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
我一向係咁大大覺得有咩deck岩我d醉酒佬打
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 08:38 PM   #85
石原夏織

引用:
作者: maxwaver 查看文章
幾時掉比我,我打極都無
琴日先掉完我依家d銀都九成掉
舊 06-11-12, 08:52 PM   #86
alucardp
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2011
引用:
作者: 小備兵 查看文章
近來打的一場
http://www.youtube.com/watch?v=o7cRJ...ature=youtu.be

霸王既水準果然同霸者有d距離, 要再進步多d先有機會更進一步
小備兵43證了! (驚
今日有場就係輸俾你副deck, 回血真係太屈機
我拍4掛, 1支封槍3隻突, 殺完再突英云號已經俾D大弓射到冇曬血
其實係唔係應該拍2掛呢?
不過佢拍究極加弓極果下真係灰到爆, 硬打城...

第2場俾人回陣加寡兵(姜維+魏廷), 自己仲要選錯左知昇陣
俾回陣姜維連拍硬打城, 防護戰法都頂唔到...最後仲要俠者下旋尾彩 (怒

舊 06-11-12, 09:16 PM   #87
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
頂上

8:03
過人半場叉孫武已經神乎奇技
仲要地火裝人救護舞呢d真係要

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 09:31 PM   #88
石原夏織

貓vs犬我笑左
第一次見佢睇得咁好睇
舊 06-11-12, 09:40 PM   #89
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
貓vs犬我笑左
第一次見佢睇得咁好睇
邊方面先?
一人孫武?a

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 10:30 PM   #90
小備兵

註冊日期: Mar 2012
引用:
作者: alucardp 查看文章
小備兵43證了! (驚
今日有場就係輸俾你副deck, 回血真係太屈機
我拍4掛, 1支封槍3隻突, 殺完再突英云號已經俾D大弓射到冇曬血
其實係唔係應該拍2掛呢?
不過佢拍究極加弓極果下真係灰到爆, 硬打城...

第2場俾人回陣加寡兵(姜維+魏廷), 自己仲要選錯左知昇陣
俾回陣姜維連拍硬打城, 防護戰法都頂唔到...最後仲要俠者下旋尾彩 (怒
突死左枝槍之後, 佢開英魂, 閣下應該可以返城回下血,
佢應該唔敢壓上來

究極+弓枝的話, 都係可以返城回血打反撃.
基本究極玩家要開到弓技的話, 其實都係無計爆搏大霧架啦.

魏四打車輪又係下風既..
基本佢開左奮陣泊到城門車輪, 咁都係焗讓城及出入城磨白兵
小備兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-12, 10:46 PM   #91
IBRAHIM
-x-!!

註冊日期: Dec 2010
鬼哥咁都要抽我水/_\

舊 06-11-12, 11:10 PM   #92
alucardp

引用:
作者: 小備兵 查看文章
突死左枝槍之後, 佢開英魂, 閣下應該可以返城回下血,
佢應該唔敢壓上來

究極+弓枝的話, 都係可以返城回血打反撃.
基本究極玩家要開到弓技的話, 其實都係無計爆搏大霧架啦.

魏四打車輪又係下風既..
基本佢開左奮陣泊到城門車輪, 咁都係焗讓城及出入城磨白兵
究極我係下下都俾佢搶左線...不過佢唔係拍城我都冇可能封到佢槍啦
果場我其實有個counter位, 不過拍集增慢左死人先打唔到城

車輪果場基本上係我輸, 開場見有2支槍都灰左少少
我對1槍還可以, 2槍仲未識點打, 仲要車輪tim.....
4掛多數食迎死曬...

軍團哥戰騎真係勁, 之前打魏礎得35%勝率 (最近100戰
宜家有番50%多少少, 不過可能因為對多左D司空承相 (6場有2-3場都係O甘, 可能我勝率太低...

舊 06-11-12, 11:55 PM   #93
石原夏織

引用:
作者: 風音 查看文章
邊方面先?
一人孫武?a
一人孫武守到又真係ok
舊 06-12-12, 12:49 AM   #94
石原夏織

8000pt無野好買..抽晒佢算
舊 06-12-12, 12:59 AM   #95
djfighter

[QUOTE=鬼東東;9840139]小心你D魔法

我只係個學生^_^,點可以同大師級魔法既鬼哥相比- -

http://www.youtube.com/user/9527KT?feature=mhum
djfighter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-12, 01:19 AM   #96
maxwaver
Game Master
自爆を使う程度の能力

註冊日期: Jan 2007
認真,求跌UC樂進,杜預,赫昭,2代R樂進

舊 06-12-12, 09:19 AM   #97
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
打左陣狼顧,指看破指金田一方面還可以,守方面還ok;但成日關鍵位步調有問題,應該打到城既話打唔到城,沖水沖漏人;開第一、二下狼顧又打唔到人乜野:(.....
橫掂都係打一波,諗緊係咪買張曹皇后打番神術大進軍算

舊 06-12-12, 09:23 AM   #98
b_boy
↘呆~

引用:
作者: zeroorz 查看文章
打左陣狼顧,指看破指金田一方面還可以,守方面還ok;但成日關鍵位步調有問題,應該打到城既話打唔到城,沖水沖漏人;開第一、二下狼顧又打唔到人乜野:(.....
橫掂都係打一波,諗緊係咪買張曹皇后打番神術大進軍算
第一,二下狼顧用黎守多喎, +3/+4想打到人又真係唔易

淯底可保一世平安
舊 06-12-12, 10:25 AM   #99
6eo
美波様!

引用:
幾時掉比我,我打極都無
引用:
認真,求跌UC樂進,杜預,赫昭,2代R樂進
頭兩張大把, 不過見到你先算啦

引用:
我一向係咁大大覺得有咩deck岩我d醉酒佬打
最終兵器?
岩你風格唔開計要硬打冇得退w
引用:
作者: alucardp 查看文章
究極我係下下都俾佢搶左線...不過佢唔係拍城我都冇可能封到佢槍啦
果場我其實有個counter位, 不過拍集增慢左死人先打唔到城

車輪果場基本上係我輸, 開場見有2支槍都灰左少少
我對1槍還可以, 2槍仲未識點打, 仲要車輪tim.....
4掛多數食迎死曬...

軍團哥戰騎真係勁, 之前打魏礎得35%勝率 (最近100戰
宜家有番50%多少少, 不過可能因為對多左D司空承相 (6場有2-3場都係O甘, 可能我勝率太低...
對究極點會比佢搶線先....

好多2槍deck wor....

軍團哥戰騎大會打過, 好難用
用鬼關好似廚d

引用:
第一,二下狼顧用黎守多喎, +3/+4想打到人又真係唔易
根本就係儲國力....
個日打劉邦佢頭3下狼顧基本上都唔會過半場開....
之後+8我都唔知點守...
舊 06-12-12, 10:33 AM   #100
石原夏織

閣下咁早又飲大左

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM
三國志大戰討論區 Vol.47回 wayne123789 街機心得交流討論區 1004 05-08-12 03:16 PM
三國志大戰討論區 Vol.46回 Norm 街機心得交流討論區 1020 04-20-12 03:08 PM
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM

現在的時間是 10:15 AM

手機版 | APP版